8 Hot Girl Walk Podcasts για να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου

0
8 Hot Girl Walk Podcasts για να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου

Οι πρωινές μας ρουτίνες έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον τρόπο που εμφανιζόμαστε στη μέρα μας – και το να πηγαίνουμε μια βόλτα με σκοπό να ταιριάξουμε τη νοοτροπία σας με το πώς θέλετε να εμφανίζεστε και να νιώθετε όλη την ημέρα είναι απίστευτο.

Άκουσα για το viral trend για το hot girl walk – και σκέφτηκα, τι διασκεδαστική ιδέα για να μπείτε σε μια λειτουργία όπου αισθάνεστε καλά. Δεν έχει να κάνει με ένα επιφανειακό συναίσθημα του «να είσαι ζεστός», είναι να ενσαρκώσεις μια νοοτροπία να νιώθεις αυτοπεποίθηση και να δείχνεις έτσι.

Αυτή η σύνοψη είναι γεμάτη με σκόπιμα, προσεκτικά podcast που θα σας κάνουν να έχετε καλή διάθεση και θα σας κάνουν να νιώσετε δυνατοί, ανεξάρτητοι και ελπίζουμε λίγο πιο χαρούμενοι.

Και παρεμπιπτόντως, δεν χρειάζεται να είσαι κορίτσι για να απολαύσεις αυτά τα podcast – είναι απλώς ένας διασκεδαστικός όρος, οπότε μην το παίρνεις πολύ στα σοβαρά! 😉

Τι είναι τα Hot Girl Walks™;

Τα «Hot girl walks» επινοήθηκαν από τη Mia Lind @exactlyliketheothergirls στο TikTok. Σύμφωνα με τον Lind, σε μια «καυτή βόλτα με κορίτσια», μπορείς να σκεφτείς μόνο τρία πράγματα:

  1. Πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες
  2. Οι στόχοι σας και πώς θα τους πετύχετε
  3. Πόσο ζεστός είσαι

Η ιδέα πίσω από μια καυτή βόλτα με τα κορίτσια είναι να εστιάσετε στα καλά πράγματα στη ζωή, να προετοιμάσετε την ημέρα σας για επιτυχία.

Αν και πιστεύω ότι η βόλτα με τα καυτά κορίτσια υποτίθεται ότι είναι 10.000 βήματα, πραγματικά πιστεύω ότι αυτή η βόλτα είναι ένας τρόπος για να αποκτήσετε μια καλή νοοτροπία, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώσετε.

Και να χρησιμοποιείτε μόνο σκόπιμα το χρόνο σας για να σκεφτείτε θετικά, να αισθανθείτε καλά και να σκεφτείτε πώς θέλετε να είναι η μέρα και η ζωή σας. Οι hotties φροντίζουν τον εαυτό τους, σωστά; 😉

Ακολουθούν μερικά hot girl walk podcasts για να ξεκινήσετε τη μέρα σας

1. Στόχοι ζωής σε εξέλιξη

Ένα παρακινητικό, καθημερινό podcast για να σας ενθαρρύνει καθώς προχωράτε στους στόχους της ζωής σας – σε 15 λεπτά ή λιγότερο.

Ο ιδρυτής μας Coley Lane Bouschet σάς δίνει μια γρήγορη έμπνευση για να πάρετε μαζί σας την ημέρα σας. Μοιράζεται σχετικές ιστορίες και συμβουλές για το τι μαθαίνει στο δικό της ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης, ώστε να έχετε μια δόση κινήτρου για να ζήσετε την καλύτερη ζωή σας.

Στυλ: Σόλο επεισόδια

Συχνότητα: Σχεδόν καθημερινά

Διάρκεια: ~ 10 λεπτά

▶ Ακούστε Spotify. Ακούστε Apple Podcasts.

2. LeadingEdge

Αν με ρωτάτε, ένα από τα καλύτερα ακούσματα νοοτροπίας είναι το περιεχόμενο του Law of Attraction από τον Abraham Hicks. Ξέρω ότι ο Νόμος της Έλξης δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού όλων, αλλά αν εργάζεστε για να εκδηλώσετε περισσότερα θετικά πράγματα στη ζωή σας, αυτά τα γρήγορα επεισόδια θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καλύτερη νοοτροπία και ενέργεια.

Στυλ: Από σεμινάρια/εργαστήρια του Abraham Hicks

Συχνότητα: Κάθε δύο εβδομάδες

Διάρκεια: Κάτω από 20 λεπτά

▶ Ακούστε Spotify. Ακούστε Apple Podcasts.

3. Manuka Sunday

Αυτό το podcast ευεξίας από το Mel έχει να κάνει με τη θεραπεία, την ευημερία και την παραγωγικότητα για τους επιχειρηματίες. Λατρεύω την καταπραϋντική φωνή και την ενέργεια της Mel – είναι τόσο ωραία! Μιλάει για τη βελτιστοποίηση της ζωής σας και δεν φοβάται να αντιμετωπίσει αυτές τις άβολες συζητήσεις.

Στυλ: Ένας συνδυασμός σόλο επεισοδίων και συνεντεύξεων

Συχνότητα: Χωρίς καθορισμένο χρονοδιάγραμμα

Διάρκεια: Συνήθως περίπου 50 λεπτά

▶ Ακούστε Spotify. Ακούστε Apple Podcasts.

4. The Chillpreneur Podcast

Από την κακιά επιχειρηματία, Erin May Henry. Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, αυτό είναι το τέλειο επαγγελματικό podcast για να αποκτήσετε τη νοοτροπία του αφεντικού. Λατρεύω την αυθεντικότητα της Erin, τόσο στο Instagram, στο κανάλι YouTube όσο και στο podcast. Η ιδέα της «να γίνει το πιο cool άτομο που ξέρεις» είναι τόσο εμπνευσμένη. Είναι η τέλεια εφαρμογή αν νιώθεις επιχειρηματίας με επαναστατική πλευρά!

Στυλ: Ένας συνδυασμός σόλο επεισοδίων και συνεντεύξεων

Συχνότητα: Χωρίς καθορισμένο χρονοδιάγραμμα

Διάρκεια: 40 λεπτά – 1 ώρα

▶ Ακούστε Spotify. Ακούστε Apple Podcasts.

5. Manifestation Babe

Σύμφωνα με τα λόγια της παρουσιάστριας Kathrin Zenkina, «Το Manifestation Babe Podcast είναι μια εκπομπή με κορυφαία βαθμολογία για τη φιλόδοξη γυναίκα που ξέρει ότι είναι εδώ για να δημιουργήσει και να ζήσει χωρίς συγγνώμη την καλύτερη ζωή της». Δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα εγώ. Η Κάθριν είναι μια τέτοια έμπνευση για τη δημιουργία της ζωής των ονείρων σας και οι συνεντεύξεις της δείχνουν τις άφθονες δυνατότητες σε αυτή τη ζωή.

Στυλ: Ένας συνδυασμός σόλο επεισοδίων και συνεντεύξεων

Συχνότητα: Εβδομαδιαία

Διάρκεια: Κυμαίνεται από 20 λεπτά έως 2 ώρες

▶ Ακούστε Spotify. Ακούστε Apple Podcasts.

6. The Self-Love Fix

Η Beatrice Kamau είναι μια προπονήτρια ενσάρκωσης που βοηθά το WOC να βουτήξει βαθύτερα στην αγάπη για τον εαυτό και την προσωπική ανάπτυξη. Μοιράζεται συμβουλές για την πλοήγηση στην αμφιβολία για τον εαυτό της, τη θεραπεία και τις σχέσεις, καθώς και για τα ραντεβού το 2022. Όπως το θέτει η Beatrice, «Αυτό το podcast έχει να σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε από την ντροπή, την ευχαρίστηση των ανθρώπων, τη συνεξάρτηση, τη χαμηλή αυτοεκτίμηση και την αυτοαμφιβολία και στην ευθυγράμμιση, τη διεύρυνση και τη μη συγγνώμη αυτοπεποίθηση μέσω της πνευματικότητας και της θεραπείας του εσωτερικού παιδιού».

Στυλ: Κυρίως σόλο επεισόδια με κάποιες συνεντεύξεις

Συχνότητα: Εβδομαδιαία

▶ Ακούστε Spotify. Ακούστε Apple Podcasts.

7. ΑΥΤΗ με τον Τζόρνταν Λι Ντούλι

Εάν είστε Χριστιανός, ίσως σας αρέσει η προσέγγιση του Jordan Lee Dooley για την προσωπική ανάπτυξη. Ο Τζόρνταν Λι Ντούλι είναι συγγραφέας και εκπαιδευτικός με μπεστ σέλερ. Το podcast της είναι ένα υγιεινό podcast για να σας βοηθήσει να «φροντίσετε το σπίτι, την υγεία και τη δουλειά σας καλά – ό,τι κι αν είναι αυτή τη σεζόν». Αν λαχταράτε πρακτικές συμβουλές από μια ανοιχτή, πιστή και επιτυχημένη γυναίκα, αυτή είναι για εσάς.

Στυλ: Ένας συνδυασμός συνεντεύξεων και σόλο επεισοδίων

Συχνότητα: Εβδομαδιαία

Διάρκεια: 30-50 λεπτά

▶ Ακούστε Spotify. Ακούστε Apple Podcasts.

8. Απλά λάμπει με αυτό

Το podcast της Jasmine Shah είναι ένα τόσο αναζωογονητικό podcast αυτοφροντίδας που στοχεύει να «σας καθοδηγήσει στο ταξίδι σας για να γίνετε ο καλύτερος εαυτός σας και να εκδηλώσετε τη ζωή των ονείρων σας». Μοιράζεται συμβουλές για τις σύγχρονες, πνευματικές και φιλόδοξες γυναίκες.

Στυλ: Κυρίως σόλο επεισόδια

Συχνότητα: Εβδομαδιαία

Διάρκεια: Περίπου 30 λεπτά

Ακούστε Spotify. Ακούστε Apple Podcasts.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας hot girl walk podcast; Πείτε μας τι ακούτε στα σχόλια!

Αναζητάτε περισσότερες προτάσεις podcast; Σας έχουμε:

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar