4 Βασικές συμβουλές για το τοπίο για τη φροντίδα των δέντρων και του γκαζόν σας αυτό το φθινόπωρο

0
4 Βασικές συμβουλές για το τοπίο για τη φροντίδα των δέντρων και του γκαζόν σας αυτό το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι η εποχή για κολοκύθες, κόλπα, ζεστές φωτιές και περιποίηση δέντρων και γκαζόν. Σας εκπλήσσει αυτό το τελευταίο; Αιχμαλωτίζει πολλούς ιδιοκτήτες σπιτιού και ιδιοκτήτες ακινήτων επειδή υποθέτουν ότι ο εξωραϊσμός προορίζεται για την άνοιξη.

Γεγονός είναι ότι τα δέντρα και οι χλοοτάπητες μας θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν λίγη επιπλέον αγάπη το φθινόπωρο για να τα βοηθήσουν να αναρρώσουν από τη ζέστη του καλοκαιριού και να προετοιμαστούν για την ψύχρα του χειμώνα. Φροντίστε τα δέντρα και το γκαζόν σας ακολουθώντας αυτές τις τέσσερις φθινοπωρινές συμβουλές για το τοπίο και κάντε την αυλή σας τέλεια όλη την εποχή.

Προσέξτε για στίγματα φαναριών

Εάν ζείτε στην Πενσυλβάνια, πιθανότατα έχετε δει ένα μικρό στικτό έντομο να χοροπηδάει. Αυτές οι στικτές φαναριές είναι επιβλαβείς για τα δέντρα σας, ειδικά το Δέντρο του Ουρανού, τα σφενδάμια και τα οπωροφόρα δέντρα. Τρέφονται με χυμό δέντρων και αφήνουν πίσω τους μελίτωμα, το οποίο καλεί να σχηματιστεί μούχλα στο δέντρο. Μπορείτε να προστατέψετε τα δέντρα σας από στίγματα φαναριών, περιποιώντας την ιδιοκτησία σας το φθινόπωρο. Γιατί να πέσει; Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα ενήλικα έντομα είναι πιο ευάλωτα και η περίοδος ωοτοκίας τους έχει ξεκινήσει.

Φροντίστε επίσης να προσέχετε για σακουλάκια αυγών φαναριού στα δέντρα σας. Αυτοί οι σάκοι μοιάζουν με κηλίδες λάσπης στον φλοιό του δέντρου και χωρούν 60-70 νύμφες. Εάν δείτε στικτά αυγά φαναριού, είναι σημαντικό να έρθετε σε επαφή με έναν επαγγελματία δέντρου για να ξεφορτωθείτε τις στικτές φαναριές και αποτρέψτε πια να μολύνουν την ιδιοκτησία σας.

Deep Root Τροφοδοτήστε τα δέντρα και τους θάμνους σας

Συνιστάται να ταΐζετε με βαθιά ρίζα τα διακοσμητικά δέντρα και τους θάμνους σας μία φορά το χρόνο. Το φθινόπωρο μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να το κάνετε αυτό, επειδή το έδαφος είναι ακόμα μαλακό και οι ρίζες θα απορροφήσουν εύκολα το λίπασμα. Οποιοδήποτε υπολειπόμενο λίπασμα θα εξακολουθεί να υπάρχει στο έδαφος μέχρι τις αρχές της άνοιξης.

Τα εγχυόμενα θρεπτικά συστατικά από τη βαθιά τροφοδοσία των ριζών απορροφώνται από τις ρίζες των φυτών και ενισχύουν την ανάπτυξη και την ανάπτυξη των ριζών. Βελτιώνουν επίσης τη δομή του εδάφους και προστατεύουν τα δέντρα και τους θάμνους από ασθένειες και παράσιτα των φυτών.

Αερίστε το γκαζόν σας

Η καλοκαιρινή περίοδος ήταν δύσκολη στο γρασίδι σας και οι επερχόμενοι χειμερινοί μήνες δεν θα είναι καλύτεροι. Αποκαταστήστε το γρασίδι σας και προετοιμάστε το για το χειμώνα κάνοντας παράσταση αερισμός γκαζόν μες στο φθινόπωρο.

Κατά τη διάρκεια του αερισμού, ένα μηχάνημα αφαιρεί συστάδες χώματος σε σχήμα και μέγεθος δείκτη για να ανακουφίσει τη συμπίεση του εδάφους. Με την πάροδο του χρόνου, το έδαφος συμπιέζεται από την κίνηση των ποδιών, τα στολίδια του γκαζόν, τις καρέκλες για κάμπινγκ, τα παιχνίδια και άλλα. Το συμπιεσμένο χώμα δεν επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά και το νερό να εξαπλωθούν πολύ καλά, προκαλώντας κομμάτια νεκρού χόρτου. Ο αερισμός εξαλείφει αυτό το πρόβλημα και επιτρέπει στις ρίζες να απορροφούν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να είναι ένα λαχταριστό πράσινο.

Εποπτευόμενες Γυμνές Περιοχές

Το φθινόπωρο είναι επίσης η ιδανική περίοδος για να γεμίσετε γυμνά μπαλώματα και κατεστραμμένες περιοχές με σπόρους χόρτου πριν το γρασίδι σας λήξει, επειδή εξασφαλίζει καλή βλάστηση των σπόρων. Απλώς εφαρμόστε τον σπόρο με το χέρι ή χρησιμοποιήστε έναν διανομέα εκπομπής για να έχετε ομοιόμορφη κατανομή σπόρων.

Ακόμα κι αν το γκαζόν σας είναι ήδη σε άψογη κατάσταση και δεν έχετε κανένα παράπονο, είναι καλή ιδέα να επιτηρήσετε την ιδιοκτησία σας το φθινόπωρο γιατί μπορεί να βοηθήσει να πήξει το γρασίδι. Εάν επιβλέπετε το γκαζόν σας, φροντίστε να συνεχίσετε με το πότισμα γιατί εάν ένας σπόρος στεγνώσει, πεθαίνει.

Συνεργαστείτε μαζί μας για τη φροντίδα του γκαζόν αυτό το φθινόπωρο

Ακριβώς επειδή οι ζεστές εποχές πλησιάζουν στο τέλος τους, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να σταματήσετε τις πρακτικές φροντίδας του γκαζόν. Αντίθετα, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον αερισμό, τη σίτιση και την προστασία των δέντρων και του χόρτου σας.

Μπορεί να φαίνονται πολλά να κάνετε σε μια σεζόν, αλλά γι‘ αυτό υπάρχουν εταιρείες εξωραϊσμού. Θα διαχειριστούμε τη φροντίδα του γκαζόν σας αυτό το φθινόπωρο, συμπεριλαμβανομένης της τροφοδοσίας των δέντρων σας από βαθιά ρίζα, του αερισμού και της επίβλεψης του γκαζόν σας και της τσουγκράνας των πεσμένων φύλλων.

Για περισσότερες πληροφορίες για όλα μας φθινοπωρινές υπηρεσίες εξωραϊσμούεπικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar