29 Ιδέες για να οργανώσετε την προσωπική σας ζωή με το ClickUp

0
29 Ιδέες για να οργανώσετε την προσωπική σας ζωή με το ClickUp

Αναζητάτε ιδέες για το πώς να οργανωθείτε περισσότερο; Υπάρχουν τόσες πολλές λίστες και διασκεδαστικοί τρόποι για να νιώθετε πιο συνδυασμένοι χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ClickUp.

Αν και είναι μια καταπληκτική πλατφόρμα για την οργάνωση της επιχείρησής σας, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να οργανώσετε τους μικρούς τομείς της προσωπικής σας ζωής.

Είναι ο αγαπημένος μου τρόπος για να χρονοτριβώ παραγωγικά γιατί το να προσθέτω ετικέτες και να κάνω τα πράγματα να φαίνονται όμορφα και οργανωμένα είναι μια τέτοια ατμόσφαιρα.

Το ClickUp είναι μια δωρεάν πλατφόρμα που σας επιτρέπει να οργανώνετε τα έργα ή τις ιδέες σας όλα σε ένα μέρος.

Ας εξετάσουμε 29 τρόπους χρήσης του Clickup για προσωπική παραγωγικότητα


Θέλετε να κολλήσετε πάνω από δώδεκα πρότυπα ClickUp; Κατευθυνθείτε προς ClickUp για διαφημιστικά κείμενα, όπου θα λάβετε δεκάδες εκπαιδευτικά προγράμματα ClickUp και πρότυπα για την οργάνωση τόσο της ζωής όσο και της επιχείρησής σας – συμπεριλαμβανομένων πολλών από αυτά που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, όπως προϋπολογισμός, εβδομαδιαίος προγραμματισμός, ανάγνωση αρχείων καταγραφής, ημερολόγια περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης, παρακολούθηση συνήθειας και πολλές επιχειρήσεις πρότυπα. Γίνετε επαγγελματίας ClickUp σε λίγες μόνο ώρες!

1. Εβδομαδιαίος προγραμματισμός

Στην προβολή πίνακα, οργανώστε την εβδομάδα σας με μια στήλη για κάθε μέρα. Ή, πρόσφατα χρησιμοποιούσα την προβολή λίστας και χρησιμοποιούσα τις στήλες για να προσθέσω κατηγορίες με βάση το τι εργάζομαι και εάν είναι επαγγελματικό ή προσωπικό – και τι είδους εργασία είναι. Έχω επίσης την επιλογή να παρακολουθώ χρονικά κάθε εργασία.

2. Τριμηνιαίες & μηνιαίοι στόχοι

Μας αρέσει να σχεδιάζουμε ανά τρίμηνο και να προχωράμε από εκεί. Θέστε σε δράση αυτά τα σχέδια του τρίτου τριμήνου και πραγματοποιήστε τα. Χωρίστε τα σε μηνιαίες ενέργειες.

3. Προγραμματισμός γευμάτων

Είτε προετοιμάζετε γεύματα είτε όχι, μπορείτε να οργανώσετε τις συνταγές σας και να δημιουργήσετε καταστάσεις για «πρωινά γεύματα» και «ιδέες για δείπνο». Προσθέστε ετικέτες για να υποδείξετε εάν είναι 20 λεπτά ή λιγότερο ή για να υποδείξετε εάν είναι vegan. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο για να δημιουργήσετε μόνο γρήγορα γεύματα ή επιλογές φιλικές προς τους vegan.

4. Προϋπολογισμός

Ήρθε η ώρα να ελέγξετε αυτούς τους αριθμούς. Λατρεύω τη λειτουργία του ClickUp που σας επιτρέπει να προσθέτετε τα έξοδα. Μπορείτε να προσθέσετε κατηγορίες για το χρόνο εξόδων – και στη συνέχεια να δείτε πόσα ξοδεύετε σε κάθε κατηγορία κάθε μήνα.

5. Κοινωνικό ημερολόγιο

Έχετε ένα γεμάτο καλοκαίρι μπροστά; Ποιος λέει ότι πρέπει απλώς να σχεδιάζετε το ημερολόγιο της επιχείρησής σας στο ClickUp; Χρησιμοποιήστε το για να προγραμματίσετε και τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις!

Αυτό το πρότυπο, μαζί με πολλά άλλα, μπορείτε να το βρείτε μέσα ClickUp για διαφημιστικά κείμενα.

6. Ημερολόγιο ανάγνωσης

Ποιος είναι ο αναγνωστικός σας στόχος για το 2022; Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα σχετικά με την ολοκλήρωση ενός βιβλίου είναι να μπορώ να προσθέσω το βιβλίο μου στο ημερολόγιο ανάγνωσης. Χρησιμοποιώ το σύστημα αξιολόγησης για να του δώσω 5 αστέρια – ή λιγότερα.

7. Λίστες επιθυμιών

Αντί να πάτε για ψώνια, τι θα γινόταν αν είχατε εσκεμμένα προγραμματίσει τι θέλετε να αγοράσετε εκ των προτέρων; Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πραγματικά να σκεφτείτε την αγορά και να βεβαιωθείτε ότι το θέλετε πραγματικά πριν κάνετε παρορμητική αγορά (ένοχος!)

8. Ιδέες για δώρα

Είτε πρόκειται για διακοπές είτε για ιδέες γενεθλίων, είναι ωραίο να προγραμματίζετε εκ των προτέρων και να προσθέτετε σε αυτήν τη λίστα όποτε σκέφτεστε κάτι. Επιπλέον, η παρακολούθηση όλων των προϊόντων για τα οποία πρέπει να αγοράσετε κατά τη διάρκεια των γιορτών σας βοηθά να ξεπεράσετε όλα όσα πρέπει να κάνετε.

9. Μαθήματα/υλικό σπουδών

Σπουδάζεις κάτι αυτή τη στιγμή; Είτε είναι απλώς για διασκέδαση είτε είστε στο σχολείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ClickUp για να παρακολουθείτε τις σπουδές σας. Δείτε πώς το κάνω αυτό για ένα μάθημα Enneagram στο οποίο είμαι αυτή τη στιγμή.

Απλώς φτιάχνω χαριτωμένα εξώφυλλα στο Canva και μέσα σε κάθε εργασία, συμπεριλαμβάνω κουκκίδες από όσα μαθαίνω και επισυνάπτω οποιαδήποτε άλλη σχετική πληροφορία χρειάζομαι, όπως φύλλα εργασίας ή διαφάνειες παρουσίασης.

Στη συνέχεια, μπορώ να ανατρέξω σε οποιοδήποτε θέμα πρέπει να μελετήσω.

10. Ταινίες

Είπατε ποτέ τα λόγια: «Θέλω πολύ να το δω!» αφού κάποιος φίλος προτείνει μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή; Δημιουργήστε μια λίστα για να τα παρακολουθείτε.

Έκανα μια λίστα με RomComs – τι έχω ήδη παρακολουθήσει, τι θέλω να δω, τι βαθμολογώ καθένα από αυτά και πού να τα παρακολουθήσω.

Το έκανα επίσης για τις γιορτινές ταινίες τον Δεκέμβριο, έτσι ώστε να μπορώ να καταγράψω όλες τις αστείες χριστουγεννιάτικες ταινίες που σπάνια κερδίζουν περισσότερα από 3 αστέρια.

11. Λίστα κάδου

Έχετε όνειρα που θέλετε να πραγματοποιήσετε; Βάλτε το σε μια λίστα και αρχίστε να ελέγχετε αυτούς τους στόχους! Τι περιμένεις?

@lifegoalsmag σύνδεσμος στο βιογραφικό για μάθημα και πρότυπα κλικ για δημιουργικά! ✨ #κλικ #2022 προγραμματισμός #obsessedwith ♬ Έχω εμμονή με αυτό – Malloie

12. Μετακίνηση λίστας ελέγχου

Κίνηση? Όταν έκανα τη μετάβαση από το SoCal στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, δημιούργησα μια κινούμενη λίστα ελέγχου με όλα όσα χρειαζόμουν για να ολοκληρώσω. Και μετά έφτιαξα μια λίστα «για να αγοράσω» με όλα όσα ήθελα να αγοράσω για το διαμέρισμά μου. Συμπεριέλαβα πληροφορίες για το κόστος και συνδέσμους για αυτό που ήθελα να αγοράσω.

13. Σχεδιασμός ταξιδιού

Σχεδιάζετε ένα οδικό ταξίδι ή κατευθύνεστε σε έναν συναρπαστικό προορισμό; Χρησιμοποιήστε το ClickUp για να σχεδιάσετε το δρομολόγιό σας, προσθέστε όλη την έρευνα που κάνετε και προσκαλέστε φίλους ή συγγενείς (εάν υπάρχει) να μοιραστείτε μαζί τους!

14. Παραγγελίες καφέ

Ή, πραγματικά οτιδήποτε που κάποιος που αγαπάτε λέει ότι του αρέσει. Ξεκινήστε να τους παρακολουθείτε όταν λένε ότι τους αρέσει κάτι. Ποιος δεν αγαπά κάποιον που αφιερώνει χρόνο για να θυμάται την παραγγελία του; Θα είσαι ο αγαπημένος, στοχαστικός φίλος όλων.

15. Βιβλίο διευθύνσεων

Αν είστε σαν εμένα, δεν σκέφτεστε να έχετε ένα βιβλίο διευθύνσεων μέχρι να το χρειαστείτε – και παρόλο που πιθανότατα δεν στέλνετε κανονικά μηνύματα σαλιγκαριού (αν και γιατί όχι;), είναι πάντα καλή ιδέα να έχετε επαφή πληροφορίες και διευθύνσεις αλληλογραφίας όλα σε ένα μέρος.

16. Πίνακας όρασης

Χρησιμοποιώ τον πίνακα ελέγχου στο ClickUp για να καταγράψω το όραμά μου και τις ελπίδες μου για τη χρονιά, μαζί με μια εικόνα που μακέτα στο Canva με εμπνευσμένα γραφικά που βρίσκω στο Pinterest.

17. Συστάσεις

Συγκεντρώστε προτάσεις – κατηγοριοποιημένες ανά πόλη, τύπο τόπου κ.λπ. Έφτιαξα μία για το Πόρτλαντ με κατηγορίες όπως ζυθοποιεία, εστιατόρια για brunch, βραδινά γεύματα, πεζοπορίες, καφετέριες και άλλα. Είναι τόσο διασκεδαστικός πίνακας για να μοιράζεσαι με φίλους και να παρακολουθείς όλα τα διασκεδαστικά πράγματα που κάνεις!

18. Περιγραφή

Παρακολουθήστε πώς αισθάνεστε. Χρησιμοποιώ τα έγγραφα στο ClickUp για αυτό, αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό στο ClickUp – είτε ρυθμίζετε μια επαναλαμβανόμενη υπενθύμιση είτε έχετε απλώς ένα έγγραφο που εκτελείται.

19. Ανιχνευτής συνήθειας

Χρησιμοποιήστε το πρότυπο παρακολούθησης συνήθειας για να παρακολουθείτε όλες τις συνήθειές σας, όπως να πηγαίνετε για έναν καθημερινό περίπατο, να στρώνετε το κρεβάτι, να γυμνάζεστε και οποιεσδήποτε άλλες συνήθειες ασκείτε.

20. Βήματα για τα χόμπι σας

Ξεκινάς ένα νέο χόμπι; Καθώς μαθαίνετε νέα πράγματα, παρακολουθήστε τα όλα. Τι έχετε μάθει; Θέλετε να ανατρέξετε σε κάποιες σημειώσεις; Κρατήστε ένα αρχείο καταγραφής.

21. Άρθρα για ανάγνωση αργότερα

Εάν χρησιμοποιείτε την επέκταση chrome, μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτες σε άρθρα για να τα αποθηκεύσετε για ανάγνωση ή αναφορά αργότερα.

22. Λίστα ελέγχου αυτοφροντίδας

Μερικές φορές η φροντίδα του εαυτού δεν είναι πάνω από το μυαλό, και πρέπει να της δώσετε κάποια επιπλέον πρόθεση για να την πραγματοποιήσετε. Δημιουργήστε μια τρέχουσα λίστα με όλες τις δραστηριότητες αυτοεξυπηρέτησης που σας κάνουν να νιώθετε ο καλύτερος εαυτός σας.

23. Masterlist

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια λίστα με πράγματα που πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε κάποια στιγμή. Θυμηθείτε να το τακτοποιήσετε αργότερα στα πραγματικά έργα. Εναλλακτικά, δημιουργήστε μια ζωή διαχειριστή ή μια ημέρα GYST όπου θα κάνετε όλες αυτές τις μικρές εργασίες!

24. Λίστα καθαρισμού

Μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε ανάλογα με τους χώρους του σπιτιού σας: κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο, σαλόνι και τι πρέπει να καθαρίζεται και πόσο συχνά.

Όλοι οι προσωπικοί μου φάκελοι ClickUp.

25. Πότισμα και φροντίδα φυτών

Το να θυμάστε πώς να φροντίζετε κάθε φυτό σας μπορεί να είναι δύσκολο, όταν όλα έχουν το δικό τους πρόγραμμα. Θα μπορούσατε να τους τραβήξετε μια φωτογραφία και να βάλετε οδηγίες για το πώς να τα φροντίζετε και τον κύκλο ποτίσματος τους μέσα στην εργασία.

26. Κυνήγι εργασίας

Εφαρμόστε την ίδια διαδικασία στο Job Hunting με το Trello και χρησιμοποιήστε την στην προβολή πίνακα στο ClickUp. Μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις εταιρείες με τις οποίες επικοινωνήσατε, πότε πρέπει να ακολουθήσετε κ.λπ.

27. Ξεκινώντας την πλευρική φασαρία σας

Δημιουργήστε ένα σχέδιο εκτόξευσης για να πραγματοποιήσετε αυτή την παράπλευρη φασαρία! Προτού είστε σε λειτουργία προγραμματισμού, μπορεί να αισθάνεστε λίγο συντριπτικό να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, αλλά όταν τα βάλετε όλα στο ClickUp, θα νιώσετε πολύ περισσότερα μαζί και έτοιμοι να κάνετε τα πράγματα να συμβούν!

28. Ραντεβού

Παρακολουθήστε τα ραντεβού με τον οδοντίατρο, τον γιατρό και την ομορφιά, ώστε να γνωρίζετε πάντα τι έρχεται! Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε επαναλαμβανόμενες εργασίες, ώστε να είστε ενημερωμένοι για τα πάντα.

29. Κομματικός προγραμματισμός

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν πολλά βήματα για τη διοργάνωση ενός πάρτι ή εκδήλωσης. Χρησιμοποιήστε το ClickUp για να σας βοηθήσει όταν πρόκειται να οργανώσετε τη λίστα καλεσμένων, το μενού και όλες τις λεπτές λεπτομέρειες που περιλαμβάνονται στον προγραμματισμό του πάρτι. Είτε πρόκειται για γάμο, είτε για ένα πάρτι για το παιδί σας, είτε για ένα πάρτι για το παιδί σας, το ClickUp είναι το τέλειο μέρος για να τα αποτυπώσετε όλα.


παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar