17 Εκτυπώσιμα Πρότυπα Ημερήσιας Λίστας Ελέγχου (και Λίστας Εκκρεμοτήτων).

0
17 Εκτυπώσιμα Πρότυπα Ημερήσιας Λίστας Ελέγχου (και Λίστας Εκκρεμοτήτων).

Μπορεί να υπάρχουν σύνδεσμοι συνεργατών σε αυτήν τη σελίδα, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνουμε μια μικρή προμήθεια για οτιδήποτε αγοράζετε. Ως συνεργάτης της Amazon κερδίζουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Κάντε τη δική σας έρευνα πριν κάνετε οποιαδήποτε ηλεκτρονική αγορά.

Εάν θέλετε να επιτύχετε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα, μια λίστα ελέγχου μπορεί να είναι ένας από τους ισχυρότερους συμμάχους σας.

Η απλότητα μιας λίστας ελέγχου είναι αυτή που την καθιστά ένα από τα καλύτερα εργαλεία για τη διαχείριση της καθημερινότητάς σας και για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τα πράγματα. Πολλοί επαγγελματίες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιήστε λίστες ελέγχου για να ολοκληρώσετε εργασίες και να ελαχιστοποιήσετε τα λάθη.

Το σημερινό άρθρο περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα παραδείγματα πρότυπα καθημερινών λιστών ελέγχου για να οργανώσετε τη μέρα σας.

(Σημείωση: Θέλετε να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας και τις δεξιότητες διαχείρισης χρόνου; Στη συνέχεια, παρακολουθήστε αυτό το δωρεάν βίντεο σχετικά με τις 9 συνήθειες παραγωγικότητας που μπορείτε να δημιουργήσετε στη δουλειά.)

Αρχικά, ας συζητήσουμε γρήγορα μερικά από τα πλεονεκτήματα της χρήσης λίστας ελέγχου ή λίστας υποχρεώσεων.

Η σημασία μιας λίστας ελέγχου

Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που πιθανότατα θα εκτιμήσετε όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε μια λίστα ελέγχου ή μια λίστα υποχρεώσεων για τη διαχείριση των καθημερινών σας εργασιών:

 • Ελαχιστοποιεί τα λάθη όταν κάνετε επαναλαμβανόμενες εργασίες.
 • Διευκολύνει τον προσδιορισμό δραστηριοτήτων ή εργασιών που μπορείτε να αναθέσετε.
 • Αυξάνει την παραγωγικότητά σας.
 • Σας δίνει κίνητρο. Τίποτα δεν ξεπερνά την αίσθηση της ικανοποίησης αφού διαγράψετε ένα στοιχείο από τη λίστα ελέγχου σας. Αυτό συνήθως σας ενθαρρύνει να πετύχετε ακόμα περισσότερα.
 • Αυξάνει τη δημιουργικότητα εκκαθαρίζοντας το headspace για να σας επιτρέψει να εστιάσετε στα πιο σημαντικά πράγματα.

Εδώ είναι τα παραδείγματα που έχουμε συλλέξει για εσάς. Αυτά τα εκτυπώσιμα είναι δωρεάν για λήψη. Ορισμένα είναι επεξεργάσιμα και όλα έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθούν να επιτυγχάνετε περισσότερα καθημερινά.

1. Λίστα ελέγχου καθημερινής ρουτίνας

πρότυπο καθημερινής λίστας ελέγχου | λέξη πρότυπο καθημερινής λίστας ελέγχου | πρότυπο καθημερινής λίστας ελέγχου excel

Κατεβάστε το PDF

Σχεδιάσαμε αυτήν τη λίστα ελέγχου για να σας διευκολύνουμε να παρακολουθείτε την καθημερινή σας ρουτίνα και άλλες υποχρεώσεις. Διαθέτει χώρο για να γράψετε έως και 12 εργασίες ή δραστηριότητες. Τα τετραγωνίδια βρίσκονται στην αρχή κάθε γραμμής και ένα πλαίσιο „σημειώσεις“ στο κάτω μέρος της σελίδας σάς επιτρέπει να γράψετε σημαντικές υπενθυμίσεις ή ακόμα και απροσδόκητες πληροφορίες.

2. Ημερήσια λίστα υποχρεώσεων

πρότυπο καθημερινής λίστας ελέγχου δωρεάν | πρότυπο καθημερινής λίστας ελέγχου δωρεάν εκτυπώσιμο | Πρότυπο ημερήσιας λίστας ελέγχου pdf

Κατεβάστε το PDF

Αυτή η λίστα υποχρεώσεων με κουκκίδες είναι πολύ χρήσιμη για την καταχώριση και την παρακολούθηση όλων των εργασιών σας για την ημέρα. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μια υπενθύμιση των προτεραιοτήτων της ημέρας, υπάρχει ένας ειδικός χώρος για να καταγράψετε τους στόχους της ημέρας. Οι εικόνες του ήλιου και του φλιτζάνι καφέ που βρίσκονται στο επάνω μέρος της σελίδας είναι οπτικές υπενθυμίσεις για να διατηρήσετε μια χαρούμενη στάση ενώ παρακολουθείτε τις καθημερινές σας εργασίες.

3. Λίστα ελέγχου καθημερινής ρουτίνας

εκτυπώσιμη λίστα εργασιών | to do list νόημα | να κάνετε λίστα ιδεών

μέσω Maple Planners.

Αυτό το πρότυπο διαθέτει μια ενότητα για τη σύνταξη των δραστηριοτήτων στην καθημερινή σας ρουτίνα, καθώς και πράγματα που πρέπει να φροντίσετε. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τρεις κύριες ενότητες: πρωί, απόγευμα και βράδυ.

Υπάρχουν στήλες για κάθε ημέρα της εβδομάδας και μπορείτε να βάλετε ένα σημάδι επιλογής στο κατάλληλο πλαίσιο για να δηλώσετε ότι έχετε ολοκληρώσει μια συγκεκριμένη εργασία.

Διατίθενται επίσης χώροι για τη σύνταξη της εβδομαδιαίας ρουτίνας σας και τη διατήρηση σημειώσεων διαθέσιμες με μια ματιά.

4. Λίστα ελέγχου για να ολοκληρώσετε τα πράγματα

πρότυπο ημερήσιας λίστας ελέγχου διαχειριστή συστήματος excel | πρότυπο καθημερινής λίστας ελέγχου φροντιστή | πρότυπο καθημερινής λίστας ελέγχου καταστήματος λιανικής

μέσω Puffin Pages Co.

Ψάχνετε για μια λίστα ελέγχου χωρίς περιττά στοιχεία; Εάν ναι, μπορεί να σας ενδιαφέρει το παραπάνω παράδειγμα από την Puffin Pages Co.

Αυτό το μινιμαλιστικό πρότυπο σάς βοηθά να εστιάσετε στα πράγματα που έχετε σκοπό να κάνετε για την ημέρα.

Επειδή δεν έχει ετικέτα, μπορεί να χρησιμεύσει ως λίστα ελέγχου για όλες τις χρήσεις. Παρακολουθήστε τις καθημερινές σας ρουτίνες, χρησιμοποιήστε το για να δημιουργήσετε μια βελτιστοποιημένη διαδικασία για την εργασία σας ή χρησιμοποιήστε το ως παρακολούθηση συνήθειας.

5. Λίστα εκκρεμοτήτων για το κορίτσι εν κινήσει

λέξη πρότυπο καθημερινής λίστας ελέγχου | δωρεάν πρότυπο λίστας ελέγχου λέξη | δωρεάν επεξεργάσιμη λέξη προτύπου λίστας ελέγχου

μέσω Η θετικότητα είναι όμορφη.

Μια λίστα ελέγχου διασφαλίζει ότι κάνετε τα πράγματα έγκαιρα, ανεξάρτητα από το πόσο πολυάσχολη είναι η μέρα σας. Αυτό το επόμενο παράδειγμα είναι ιδανικό για όσους θέλουν ένα απλό πρότυπο που τους επιτρέπει να γράφουν όλα όσα χρειάζονται να κάνουν σε μορφή ροής συνείδησης.

Το πρότυπο συνοδεύεται από ροζ πλαίσια ελέγχου, ώστε να μπορείτε να σημειώσετε στοιχεία από τη λίστα σας όταν τελειώσουν. Μπορεί επίσης να θέλετε να γιορτάσετε αυτό το επίτευγμα ανταμείβοντας τον εαυτό σας ανάλογα. (Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις ανταμοιβής για την ολοκλήρωση των εργασιών σας.)

6. Πράγματα που πρέπει να κάνετε

πρότυπο καθημερινής λίστας ελέγχου Έγγραφα Google | κενό πρότυπο ημερήσιας λίστας ελέγχου | πρότυπο εβδομαδιαίας λίστας ελέγχου

μέσω Οργανώστε το σπίτι μου.

Με μια λίστα ελέγχου όπως αυτή, μπορείτε εύκολα να σημειώσετε όλα όσα χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε για την ημέρα. Έχει μινιμαλιστικό σχεδιασμό που μπορείτε να στολίσετε ή να προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

7. Daily Docket

to do list παραδείγματα | λίστα εργασιών δωρεάν | εκτυπώσιμο πρότυπο ημερήσιας λίστας ελέγχου

μέσω Δώρο Σαββάτου.

Αυτό το γοητευτικό πρότυπο έχει χώρο για να καταγράψετε το πρόγραμμά σας για την ημέρα σε μπλοκ μιας ώρας.

Επιπλέον, διαθέτει υποδοχή για καταγραφή τριών καθημερινών στόχων. Ένα τμήμα χώρου είναι επίσης δεσμευμένο για «πράγματα που πρέπει να κάνετε».

Τέλος, υπάρχει χώρος για να γράψετε τα σχέδια του δείπνου.

8. Επεξεργάσιμη λίστα ελέγχου ρουτίνας

Αυτή η εκτυπώσιμη λίστα ελέγχου ρουτίνας είναι ιδανική για όσους αναζητούν ένα επεξεργάσιμο πρότυπο. Σας δίνει τον πλήρη έλεγχο της διαχείρισης των πληροφοριών που διατηρείτε στη λίστα ελέγχου σας.

Εκτός από το ότι είναι επεξεργάσιμο, το in μπορεί να ληφθεί σε τρία διαφορετικά μεγέθη:

Αυτά τα διαφορετικά μεγέθη μπορούν να χωρέσουν ως ένθετο στον καθημερινό σας προγραμματιστή ή να εκτυπωθούν και να τοποθετηθούν στην πόρτα του ψυγείου.

9. Οι καθημερινές μου ρουτίνες

Εάν οι εργασίες ή οι ρουτίνες που κάνετε κάθε μέρα πρέπει να κατηγοριοποιηθούν με βάση το πότε τις εκτελείτε, τότε αυτό το πολύχρωμο πρότυπο μπορεί να είναι ιδανικό για εσάς.

Αυτό το πρότυπο περιέχει διατάξεις για την καταχώριση των πρωινών και απογευματινών ρουτίνας σας. Παρόμοια με τα δύο προηγούμενα παραδείγματα, έχει επίσης κουτιά που αντιπροσωπεύουν κάθε ημέρα της εβδομάδας. Αυτό διευκολύνει την παρακολούθηση των εργασιών που έχετε ήδη ολοκληρώσει και εκείνων που χρειάζονται ακόμα την προσοχή σας.

10. Είναι όλα στη λίστα με τις λεπτομέρειες

Αυτό το πρότυπο περιέχει διατάξεις για διαφορετικές κατηγορίες εργασιών και δραστηριοτήτων που μπορεί να κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Υπάρχουν θέσεις όπου ο χρήστης αυτής της λίστας ελέγχου μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει:

 • Τι να κάνω σήμερα
 • Εκεί που πρέπει να πάνε
 • Τι να μαζέψω
 • Ποια ραντεβού έχουν και σε ποια ώρα
 • Τι είδη παντοπωλείου να αγοράσετε
 • Τι να καθαρίσετε
 • Τι να μαγειρέψετε
 • Σε ποιον να στείλετε email, να καλέσετε και/ή να στείλετε μήνυμα

Αυτό το πρότυπο είναι απίστευτα λεπτομερές, επομένως θα αισθάνεστε εξαιρετικά παραγωγικοί όταν τσεκάρετε όλα τα στοιχεία της λίστας.

11. Παστέλ με θέμα Daily To Do

Αν ψάχνετε για κάτι πολύχρωμο, αυτή η λίστα ελέγχου με θέμα το παστέλ μπορεί να είναι το κάλεσμα.

Διαθέτει χώρους για προτεραιότητες και άλλες καθημερινές εργασίες. Διαθέτει επίσης χώρους όπου μπορείτε να καταγράψετε τις κλήσεις που πρέπει να πραγματοποιήσετε, τα ραντεβού για την ημέρα και τις πρωινές εργασίες και τις εργασίες πριν τον ύπνο.

Αυτό το πρότυπο ξεχωρίζει λόγω ορισμένων μοναδικών χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένου του ιχνηλάτη νερού (εξασφαλίζει ότι πληροίτε το όριο της ημέρας για πρόσληψη νερού) και της ενότητας „Είμαι ευγνώμων για“ (ενθαρρύνει τη συνήθεια της ευγνωμοσύνης παρά το ταραχώδες πρόγραμμά σας).

12. Λίστα υποχρεώσεων 4 ενοτήτων

Αυτό το πρότυπο για τη λίστα ελέγχου καθημερινής ρουτίνας σας χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα. Σας επιτρέπει να αναθέσετε κάθε εργασία σας σε μια συγκεκριμένη κατηγορία (π.χ. ψώνια, δουλειά, δουλειές, εαυτός κ.λπ.).

Ως πρότυπο από το On:Planners, μπορείτε να εκτυπώσετε αυτό το πρότυπο σε διάφορα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των A4, Letter, A5 Filofax και Happy Planner Mini.

13. Καθημερινή λίστα ελέγχου αυτοφροντίδας

Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά πόσο σημαντικό είναι να έχουμε μια καθημερινή ρουτίνα αυτοεξυπηρέτησης. Αυτό το πρότυπο λίστας ελέγχου διασφαλίζει ότι αφιερώνετε χρόνο για να φροντίζετε τον εαυτό σας κάθε μέρα.

Έχει μια προσυμπληρωμένη λίστα με δραστηριότητες ή συνήθειες που περιλαμβάνουν τη ρουτίνα αυτοεξυπηρέτησής σας. Το πρότυπο διαθέτει επίσης πλαίσια ελέγχου για κάθε μέρα της εβδομάδας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε μια δραστηριότητα ή μια συνήθεια εάν το έχετε κάνει για όλη την ημέρα.

Μερικές από τις συνήθειες αυτοφροντίδας που αναφέρονται σε αυτό το πρότυπο περιλαμβάνουν:

 • Εξασκηθείτε στη θετική επιβεβαίωση
 • Ξυπνήσει νωρίς
 • Ενυδρο
 • Κοιμηθείτε καλά

14. Κομψή λίστα υποχρεώσεων

Αν ψάχνετε για ένα κομψό πρότυπο για να παρακολουθείτε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, εδώ είναι ένα από το Birkley Lane Interiors. Αυτό το ροζ πρότυπο έχει δύο στυλ, το ένα από τα οποία διαθέτει ένα πρότυπο λίστας με πλαίσια ελέγχου για κάθε στοιχείο λίστας. Το πρότυπο περιέχει διατάξεις για έως και 28 αντικείμενα ή καθημερινές εκκρεμότητες.

15. Floral Day Planner

Αυτό το πρότυπο προέρχεται από ένα σύνολο εκτυπώσιμων αντικειμένων εμπνευσμένων από τον μήνα Σεπτέμβριο. Διαθέτει ένα floral θέμα και πολλές ενότητες που προορίζονται για να οργανώσετε τις καθημερινές σας εργασίες και να παρακολουθείτε τι πρέπει να κάνετε για την ημέρα.

16. Δεν πρέπει να στριμώξετε τη λίστα υποχρεώσεων

Εδώ είναι μια συλλογή από χαριτωμένα πρότυπα για τις καθημερινές σας ρουτίνες και τις υποχρεώσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς εντυπωσιακούς συνδυασμούς χρωμάτων, όπως λεβάντα, κολοκύθα και μπλε του ουρανού.

Αυτό το πρότυπο σάς επιτρέπει να σημειώνετε έως και 13 στοιχεία. Ένα αστείο παρακινητικό απόσπασμα βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας, το οποίο λέει, „Δεν πρέπει να στριμώχνετε“.

17. Απλοί Καθημερινοί Προγραμματιστές

Αυτό το σετ εκτυπώσιμων αντικειμένων σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να παραμένετε παραγωγικοί και οργανωμένοι ακόμα και τις πιο πολυσύχναστες μέρες.

Υπάρχουν διαφορετικές διατάξεις για να διαλέξετε, αλλά κάθε εκτυπώσιμο πρότυπο σάς επιτρέπει να καταγράφετε τις καθημερινές εργασίες ή τις υποχρεώσεις σας και να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτές για γρήγορη αναφορά.

Τελικές σκέψεις

Εδώ το έχετε—17 παραδείγματα ενός προτύπου καθημερινής ρουτίνας που σας βοηθά να παραμείνετε οργανωμένοι και παραγωγικοί.

Ελπίζουμε να σας άρεσε η περιήγηση σε αυτήν τη συλλογή καθημερινών λιστών ελέγχου και ότι βρήκατε ένα εξαιρετικό πρότυπο που θα λειτουργήσει για τον σκοπό που έχετε στο μυαλό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εργαλεία διαχείρισης χρόνου και παραγωγικότητας, ίσως θελήσετε να επισκεφθείτε τις ακόλουθες αναρτήσεις:

Τέλος, εάν θέλετε να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας και τις δεξιότητες διαχείρισης χρόνου, Στη συνέχεια, παρακολουθήστε αυτό το δωρεάν βίντεο σχετικά με τις 9 συνήθειες παραγωγικότητας που μπορείτε να δημιουργήσετε στη δουλειά.

πρότυπο καθημερινής λίστας ελέγχου | πρότυπο καθημερινής λίστας ελέγχου δωρεάν εκτυπώσιμο | δωρεάν επεξεργάσιμο πρότυπο λίστας ελέγχου

17 Εκτυπώσιμα Πρότυπα Ημερήσιας Λίστας Ελέγχου (και Λίστας Εκκρεμοτήτων).

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar