10 Εναλλακτικές λύσεις για το RoundUp – Βιολογικοί Κήποι Γαίας

0
10 Εναλλακτικές λύσεις για το RoundUp – Βιολογικοί Κήποι Γαίας

Γλυφοσάτη ο δολοφόνος δολοφόνος ζιγκ-ιν

Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε μακριά όταν ψάχνετε για τη διαμάχη γύρω από αυτόν τον κανονικό δολοφόνο ιωβαίων στην πίσω αυλή. “ πρόσφατη έλξη της στις ειδήσεις και τα μέσα ενημέρωσης δεν πρέπει να αγνοηθεί, τα γεγονότα γύρω από αυτόν τον ήσυχο δολοφόνο είναι αρκετά εκπληκτικά, σχεδόν τόσο εκπληκτικά όσο το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις μας, ειδικά οι αξιόπιστες έδρες του Περθ, εξακολουθούν να επιτρέπουν τη χρήση αυτού του θανατηφόρου ψεκασμού στη γειτονιά μας, στα παιδικά πάρκα, στα πρόθυρα και στους δημόσιους χώρους. Είναι τρομακτικό να σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες να περπατάς πάνω από μια περιοχή που ψεκάζεται πρόσφατα και να μην το ξέρεις καν. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για την μπλε βαφή, αυτό είναι το ζώδιό σας η περιοχή έχει ψεκαστεί πρόσφατα. Συχνά βλέπω τα συμβούλια να ψεκάζουν όταν είναι πολύ θυελλώδης, ή ακόμα και λίγο πριν βρέξει, παρά τις οδηγίες που λένε συγκεκριμένα να μην ψεκάζονται υπό αυτές τις συνθήκες. Η χρήση αυτού του προϊόντος γίνεται συχνά με πολύ ανεύθυνο τρόπο, με ελάχιστη ανησυχία για το ποσοστό εφαρμογής.

Πρόσφατη νίκη για το λαό

Τον Αύγουστο του 2018 ο λαός είχε μια μεγάλη νίκη εναντίον της Monsanto, με τον αμερικανό κάτοχο να απονέμεται 289 εκατομμύρια δολάρια μετά από μια μακρά δικαστική υπόθεση που βρήκε το Roundup ως αιτία για τον τελικό καρκίνο του. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα δώσει στα συμβούλια την ώθηση που είναι πολύ καθυστερημένη για να βρουν ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις στο „πρόβλημα των ινίων“.

Από τους διαστημικούς άνδρες στον καρκινογόνο

Ταξινομείται από τον ΠΟΥ (παγκόσμιος οργανισμός υγείας) ως πιθανό καρκινογόνο τα άτομα που εργάζονται με αυτή τη χημική ουσία πρέπει να φορούν πλήρεις προστατευτικές στολές, στυλ καραντίνας βιολογικού κινδύνου. Αλλά σίγουρα, αυτές οι αηδίες είναι αρκετά ασφαλείς για να ψεκάσουν το φαγητό μας. Σε παρακαλώ, άσε με να φύγω. Ο διεθνής οργανισμός έρευνας για τον καρκίνο έκρινε ότι τόσο οι ουσίες όσο και η έκθεση σε αυτό το γοητευτικό «προϊόν» έχουν επαρκή στοιχεία που να υποστηρίζουν τους δεσμούς του με τον καρκίνο στα ζώα και ισχυρά στοιχεία που υποστηρίζουν τους δεσμούς του με τον καρκίνο στον άνθρωπο.

Αυτό το προϊόν πιθανότατα θα σας δώσει καρκίνο

Υπάρχουν ορισμένες ταξινομήσεις για αμφισβητήσιμα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, όπως αυτό. Μπορεί να έχετε ακούσει τον όρο πιθανό καρκινογόνο, καλά αυτό είναι μια κατηγορία πάνω από αυτό, ένα πιθανό καρκινογόνο, πιθανότατα θα σας δώσει καρκίνο, αυτό είναι η πραγματική ταξινόμηση. Υπάρχει ένας τεράστιος όγκος αποδεικτικών στοιχείων που υποδηλώνουν ότι αυτά τα προϊόντα εμποδίζουν επίσης τις φυσικές θεραπευτικές διαδικασίες του σώματός μας και βλάπτουν την υγεία του εντέρου και του πεπτικού και μπορούν με την πάροδο του χρόνου να προκαλέσουν νευρολογική δυσλειτουργία.

Θα θέλατε ένα πιάτο χημικού πολέμου με αυτό;

Ζώντας σε ένα προάστιο κήπου της αγοράς βλέπω συχνά τους κηπουρούς να ψεκάζουν γύρω και ανάμεσα στις καλλιέργειές τους, ο ψεκαστήρας φοράει συνήθως ένα λευκό κοστούμι βιολογικού κίνδυνο, για τους οφειλόμενους λόγους. Τα σωματίδια απορροής και ανίχνευσης αυτού του θανατηφόρου προϊόντος έχουν βρεθεί σε ίχνη σε πάνω από το 90% των τροφίμων στα ράφια των σούπερ μάρκετ σας. Οι αγρότες μπορούν να ψεκάζουν 3 ή περισσότερες φορές καλλιέργειες σιταριού πριν συγκομιστούν. #goorganictoday

Ψεκάζονται σε καλλιέργειες για να φτάσουν στις επιθυμητές συνθήκες συγκομιδής γρηγορότερα και υπάρχουν έτοιμες καλλιέργειες στρογγυλής τραπέζης που είναι ανθεκτικές στη γλυφοσάτη, ώστε να μπορούν να ψεκάζονται και να επιβιώνουν, μόνο τα ζιζανιοκτήματα πεθαίνουν. Ναι, το μαντέψατε, είναι επίσης γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες που μπορούν να ψεκάζονται με στρογγυλοποίηση και να επιβιώσουν, σε ορισμένες περιπτώσεις ψεκάζονται λίγο πριν τραβήξουν τις καλλιέργειες για να βοηθήσουν στην ευκολία της συγκομιδής, με ελάχιστη ανησυχία για την υγεία των καταναλωτών.

Αλλά γιατί το χρησιμοποιούμε ακόμα;

Απαγορεύεται σε αρκετές χώρες, τη Μάλτα, τη Σι Λάνκα, τις Κάτω Χώρες και την Αργεντινή….. Με την Ευρώπη, η Βραζιλία και η Γαλλία πρόκειται σύντομα να ακολουθήσουν. Ας πιέσουμε όλοι να βγάλουμε αυτά τα σκουπίδια από τη χώρα μας, ή τουλάχιστον να σταματήσουμε τους ιδιώτες από το να τα αγοράσουν και να τα χρησιμοποιήσουν.  Τότε γιατί το χρησιμοποιούμε ακόμα; Θα έχει να κάνει με τα λεφτά και την πολιτική υποθέτω.

Παράγωγο του παράγοντα πορτοκαλί

Οι γοητευτικοί φίλοι μας στη Monsanto είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία του Agent Orange, μιας χημικής ουσίας που χρησιμοποιείται στον πόλεμο του Βιετνάμ, με ολέθριες συνέπειες για όσους εκτίθενται στις επιβλαβείς διοξίνες της. Τώρα επιστρέφουν στα παιχνίδια τους δημιουργώντας σκευάσματα για τον αμερικανικό στρατό να χρησιμοποιήσει στην τρέχουσα κατάσταση στο Ισραήλ.  Το ερώτημα που πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας είναι είστε εντάξει με τους χημικούς μηχανικούς που παίζουν με την προμήθεια τροφίμων μας; Κατά τη γνώμη μου, όχι.

Έλλειψη δεοντολογίας και ύπουλες τακτικές αναφοράς

Η Monsanto έχει βρεθεί επανειλημμένα να έχει πληρώσει επιστήμονες, γιατρούς και πολιτικούς για να συγκεντρώνουν ψευδώς υποστηρικτικά „αποδεικτικά στοιχεία“ Εκθέσεις και γεγονότα για τα επιβλαβή προϊόντα τους.  Πολλοί από τους πολιτικούς σε υψηλές κυβερνητικές έδρες είναι διευθύνοντες σύμβουλοι και εταίροι αυτής της εταιρείας, χωρίς να αφήνουν περιθώρια για αμερόληπτες αποφάσεις σχετικά με την ελευθερία χρήσης των προϊόντων.  Ο δυνητικά επικίνδυνος χαρακτήρας της γλυφοσάτης είναι σαφώς γνωστός από τη Monsanto και η παραποίηση εγγράφων που επηρέασαν το κοινό ήταν μία από τις υποστηρικτικέςστις πρόσφατες ακροάσεις του δικαστηρίου. Σε μια φορά ένα υποστηρικτικό έγγραφο γράφτηκε από το προσωπικό της Monsanto και δημοσιεύθηκε ψευδώς με το όνομα του ακαδημαϊκού.  Ο κατάλογος των ανήθικων πρακτικών συνεχίζεται, και συνεχίζεται.

10 Λόγοι για να μην ψεκάσετε

 1. Μπορεί να σου δώσει καρκίνο.
 2. Μπορεί να βλάψει ευαίσθητα βιομήνες του εντέρου και πεπτικά ένζυμα
 3. Συσσωρεύεται στο έδαφος και τους υδάτινους τρόπους μας δηλητηριάζοντας τη θαλάσσια ζωή και τα ζώα μας
 4. Είναι ακριβό.
 5. Φυλές σούπερ ιοί
 6. Βλάπτει πολύτιμα μικρόβια στο έδαφος
 7. Για το καλό των μελλοντικών γενεών μας
 8. Μην υποστηρίζετε την άπληστη εταιρική ατζέντα της Monsanto
 9. Πρέπει να φοράτε τόσο πολύ εξοπλισμό ασφαλείας ή να παίρνετε προληπτικές προφυλάξεις
 10. Υπάρχουν τόσες πολλές εναλλακτικές λύσεις!!!!!!!!!!!!

10 Εναλλακτικές λύσεις για τη στρογγυλοποίηση

 1. Ζεάγκισμα χεριών
 2. Φτυάρι (λειτουργεί μια απόλαυση στο οδόστρωμα)
 3. Epsom Αλάτι, Ξύδι, Υγρό Πλυσίματος Πιάτων
 4. Ίσιο ξύδι, ή ξύδι μηλίτη μήλου.
 5. Ζεστό νερό
 6. Καυτό λάδι
 7. Λάδι-ψεκασμός για να πνίξει τα ιώβ
 8. Ζώα/Ζώα: Αφήστε τα ινδικά χοιρίδια ή τα τσοκ σας στην περιοχή
 9. „Slasher“ Πελαργικό οξύ. Μια οργανική εναλλακτική λύση για τη στρογγυλοποίηση.
 10. Τρώγοντας και κατανοώντας τα ι0!!
 11. Εναλλακτική λύση μπόνους: Ατμός

Συνταγή δολοφόνου βιολογικών ινιδιών:

1 φλιτζάνι αλάτι Epsom

1 φλιτζάνι λευκό ξύδι

1/2 φλιτζάνι απορρυπαντικό πλυσίματος πιάτων Eco.

Προσθέστε για να ψεκάσετε το μπουκάλι, συμπληρώστε με νερό και ψεκάστε ελεύθερα στα ιριδαία. Επαναλάβετε ανάλογα με τις ανάγκες.

[envira-gallery id=”2903″]

Είναι θέμα ηθικής.

Το καθαρό κακό είναι μια από τις λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό όταν περιγράφω τη μεγάλη εταιρεία Monsanto, με τις απάνθρωπες ατζέντες τους και την πλήρη έλλειψη ηθικής αυτός ο ανήθικος εταιρικός γίγαντας είναι στην κορυφή της λίστας μου. Η ατζέντα τους να μονοπωλήσουν την παγκόσμια τροφική αλυσίδα είναι μια τρομακτική έννοια, και είναι στο χέρι μας ως καταναλωτές να προωθήσουμε την αλλαγή με τη δύναμη των αγορών μας. Γίνετε η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο και κάντε την αλλαγή σήμερα.

#boycottmonsanto

#boycottGMO

#boycottroundup

Παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους και την οικογένειά σας, η γνώση είναι δύναμη και μαζί μπορούμε να ενωθούμε και να σταθούμε ενάντια στη Monsanto.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar