Χρειάζεστε βοήθεια για τη διατήρηση των υπαλλήλων σας; Αυτό το εργαστήριο μπορεί να βοηθήσει

0
Χρειάζεστε βοήθεια για τη διατήρηση των υπαλλήλων σας; Αυτό το εργαστήριο μπορεί να βοηθήσει

Αγωνίζεστε να βρείτε και να διατηρήσετε υπαλλήλους; Εάν διαχειρίζεστε μια επιχείρηση στον τομέα της κηπουρικής, τότε η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι πιθανώς „Ναι!“ Σε γενικές πληροφορίες, η αγορά εργασίας του 2022 είναι ένα δύσκολο περιβάλλον και οι επιχειρήσεις αγωνίζονται να βρουν και να διατηρήσουν εργαζόμενους υψηλής ποιότητας. “ γεωργική βιομηχανία δεν είναι άγνωστη σε αυτό το πρόβλημα, αλλά η εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά έχει καταστήσει πολύ πιο δύσκολο για τη βιομηχανία μας να βρει τη βοήθεια που χρειάζεται απεγνωσμένα.

Σε αναγνώριση αυτού του κρίσιμου θέματος, η Επέκταση του Κρατικού Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν θα διοργανώσει ένα εργαστήριο έλξης και διατήρησης μισής ημέρας στις 15 Φεβρουαρίου 2022, στο συγκρότημα Fillmore της κομητείας της Οτάβα στο West Olive, MI. Αυτό το εισαγωγικό εργαστήριο έχει σχεδιαστεί για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την πρόταση αξίας των εργοδοτών τους (EVP) καθιστώντας τη λειτουργία τους ένα πιο δελεαστικό μέρος για εργασία.

Η προσέλκυση και διατήρηση βασικών εργαζομένων είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους των ανθεκτικών εταιρειών και ζωτικής σημασίας για τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα οποιασδήποτε επιχείρησης. Οι εταιρείες που είναι σε θέση να προσελκύσουν και να διατηρήσουν ποιοτικούς υπαλλήλους απολαμβάνουν πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της πραγματοποίησης των επενδύσεών τους στην κατάρτιση των εργαζομένων, τη διατήρηση του βασικού προσωπικού και των οργανωτικών τους γνώσεων και τη διατήρηση της ικανοποίησης των πελατών.

Το πρόγραμμα αυτό, με συνδυασμό πανεπιστημιακών ερευνητών και ειδικών της βιομηχανίας, καλύπτει τις θεμελιώδεις έννοιες της προσέλκυσης και διατήρησης εργαζομένων, όπως:

  • Πρόταση Αξίας Εργοδότη
  • Εταιρική κουλτούρα και επωνυμία
  • Μισθοί και παροχές
  • Αποτίμηση των τρεχουσών εργαζομένων
  • Αν και έχει σχεδιαστεί για αρχάριους, αυτό το εργαστήριο μπορεί να χρησιμεύσει ως μια εξαιρετική ανανέωση για πιο έμπειρους διευθυντές εργασίας.

Εγγράψου. Εδώ.0παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar