ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΗΡΙΑ: Τελευταία ευκαιρία να εγγραφείτε για το εργαστήριο IPM 101 θερμοκηπίου 2 Μαρτίου (Online)

0
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΗΡΙΑ: Τελευταία ευκαιρία να εγγραφείτε για το εργαστήριο IPM 101 θερμοκηπίου 2 Μαρτίου (Online)

Χρειάζεστε ανανέωση IPM για συγκεκριμένα παράσιτα ανθοκομίας; Θέλετε να δείτε πώς ο Καναδάς – παγκόσμιος ηγέτης στον βιολογικό έλεγχο των καλλιεργειών θερμοκηπίου – κάνει πράγματα;

Τότε αυτό το ολοήμερο εργαστήριο είναι για εσάς!

Συνεχίστε να διαβάζετε για το θέματα που θα καλύψουμε και πώς να εγγραφείτε. Αυτό το εργαστήριο ισχύει για συμμετέχοντες από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες εκτός από τον Καναδά.

Για ποιον είναι:

Έχετε νέο προσωπικό που αρχίζει ποιος πρέπει να μάθετε τα βασικά στοιχεία της ταυτοποίησης παρασίτων, του βιοελεγκτή και άλλων τεχνικών IPM stat? Ή ενδιαφέρεσαι να. μαθαίνοντας για συγκεκριμένα προγράμματα IPM από τον Καναδά – παγκόσμιος ηγέτης στον βιοελεγκτή στις καλλιέργειες θερμοκηπίου? Τότε αυτό το εργαστήριο είναι για σένα! Το μονοήμερο σεμινάριο μας θα σας καθοδηγήσει:

  • Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες τεχνικές IPM, όπως η αποχέτευση, η μαζική παγίδευση και οι πολιτιστικοί έλεγχοι
  • Προσδιορισμός κοινών (και όχι τόσο κοινών!) παρασίτων εντόμων σε καλλιέργειες ανθοκομίας
  • Το ABC του Βιοελέγχου, συμπεριλαμβανομένων κοινών φυσικών εχθρών για κάθε παράσιτο, στρατηγικές απελευθέρωσης και πολλά άλλα.
  • Επιτυχημένα προγράμματα IPM που χρησιμοποιούνται σε καναδικό θερμοκήπιοs για μεγάλες καλλιέργειες όπως χρυσάνθεμα και πουνσέτια

Θα είμαστε επίσης. παρέχοντας συμβουλές, κόλπα, εργαλεία και πόρους με βάση τα συνδυασμένα 50+ χρόνια εμπειρίας μας σε IPM στην ανθοκομία θερμοκηπίου, έτσι αυτό το εργαστήριο είναι επίσης κατάλληλο για αρχάριοι επαγγελματίες IPM και υπαλλήλους που θέλουν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους. Σε αυτό το ανεπίσημο περιβάλλον, ελπίζουμε επίσης να δώσουμε απαντήσεις στα πιεστικά προβλήματα διαχείρισης παρασίτων.

Πώς να συμμετάσχετε:

Για να αλληλεπιδράσετε μαζί μας LIVE την Τρίτη 2 Μαρτίου, θα πρέπει να προεγγραφή για το συμβάν Ζουμ με χρήση ΑΥΤΌς Ο ΣΎΝΔΕΣΜΟς.

Καταχωρημένος, αλλά δεν θα τα καταφέρει εκείνη τη μέρα, τελικά; Μην ανησυχείτε! Το βίντεο του σεμιναρίου θα γίνει διατίθενται κατ‘ απαίτηση σε εκείνους που πριν την ημερομηνία του εργαστηρίου.

Ωστόσο, ενθαρρύνεται η συμμετοχή την ημέρα, καθώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαντηθούν οι ερωτήσεις σας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περίοδο λειτουργίας, επικοινωνήστε με τον Μάικ Σορτ στο [email protected] ή τη Δρ Σάρα Γιάντρικιτς στο [email protected]

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar