Το μυστικό για τον έλεγχο των μυρμηγκιών της φωτιάς

0
Το μυστικό για τον έλεγχο των μυρμηγκιών της φωτιάς

Μυρμήγκια της Φωτιάς

Το μυρμήγκι της φωτιάς είναι το όνομα που δίνεται με αγάπη σε πολλά είδη μυρμηγκιών του γένους Solenopsis. Αυτά τα μυρμήγκια της φωτιάς Solenopsis είναι τσιμπήματα (άρα επιβαρυντικά) μυρμήγκια που βρίσκονται πιο συχνά στις Νοτιοανατολικές και Νοτιοκεντρικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα οδυνηρά τσιμπήματα που προκαλούνται από τα κόκκινα μυρμήγκια είναι κάτι παραπάνω από ενοχλητικό.

Για όσους υποφέρουν από αλλεργία σε κόκκινα μυρμήγκια ή μικρά παιδιά που είναι πιο επιρρεπή να σκοντάψουν σε μια φωλιά κόκκινων μυρμηγκιών, η μικρή ενόχληση. Επιπλέον, τα μυρμήγκια της πυρκαγιάς έχουν αρνητικό αντίκτυπο στα ζώα και την άγρια ​​ζωή, καθώς και στα φυτά, το χλοοτάπητα και τον εξωραϊσμό. Άρα, συμφωνήθηκε ότι τα μυρμήγκια της φωτιάς πρέπει να ελέγχονται, αλλά, ωστόσο, φέρουμε εις πέρας αυτήν την αποστολή;

Καλή ερώτηση… φυσικά, η Spring-Green, οι επαγγελματίες του γκαζόν της γειτονιάς σας με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, έχει τις απαντήσεις που χρειάζεστε για να απαλλάξετε το γκαζόν και τη ζωή σας από αυτά τα ενοχλητικά, φλογερά μυρμήγκια!

Τα μυρμήγκια της φωτιάς θα φύγουν! Συμβουλές για να ελέγξετε τα μυρμήγκια της φωτιάς μια για πάντα

Θα γνωρίζατε ένα ανάχωμα από μυρμήγκια της φωτιάς αν βλέπατε έναν; Το μυρμήγκι της φωτιάς θα χτίσει το ανάχωμα του σχεδόν οπουδήποτε σε οποιοδήποτε είδος εδάφους. Συνήθως, θα βρείτε το κόκκινο ανάχωμα μυρμηγκιών σε ανοιχτές, ηλιόλουστες περιοχές ή ακόμα και κάτω από κτίρια ή σάπια κορμούς και κούτσουρα δέντρων. Σε αντίθεση με άλλους τύπους αναχωμάτων μυρμηγκιών, το μυρμήγκι της φωτιάς δεν έχει άνοιγμα στο κέντρο καθώς το μυρμήγκι της φωτιάς εισέρχεται και εξέρχεται από το ανάχωμα του μέσω υπόγειων σηράγγων.

Συχνά, τα κόκκινα μυρμήγκια μπερδεύονται με αθώα μυρμήγκια, έως ότου τα ταραγμένα μυρμήγκια βγαίνουν τσιμπημένα επειδή έχουν ενοχληθεί. Ένα μόνο ανάχωμα μυρμηγκιών πυρκαγιάς μπορεί να περιέχει πάνω από 500.000 μυρμήγκια φωτιάς. Ακόμη χειρότερα, από τη στιγμή που θα δείτε (ελπίζουμε να μην σκοντάψετε) ένα μυρμήγκι πυρκαγιάς να βρίσκεται πάνω από το έδαφος, ο πληθυσμός του αυξάνεται σιγά σιγά για μερικούς μήνες.

Πώς να αποτρέψετε τα μυρμήγκια της φωτιάς να έρθουν στο γρασίδι σας. Επειδή τα μυρμήγκια της φωτιάς είναι εξαιρετικά κοινά στις νότιες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, ένα προληπτικό μέτρο είναι μια καλή ιδέα. ο «Μέθοδος μετάδοσης» ο έλεγχος των μυρμηγκιών πυρκαγιάς είναι ένα καλό προληπτικό βήμα.

Η ραδιοφωνική μετάδοση με απλά λόγια είναι η επεξεργασία μιας περιοχής με δόλωμα μυρμηγκιών δύο φορές το χρόνο κατά τη διάρκεια των ζεστών μηνών για να εμποδίσετε αυτά τα έντομα να βρουν σπίτι στο γκαζόν σας. Η εκπομπή μπορεί να αποτρέψει στο γήπεδο του 80% της προσβολής από μυρμήγκια πυρκαγιάς.

Πώς να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια της φωτιάς μόλις φτάσουν. Εάν έχετε προσβολή από μυρμήγκια πυρκαγιάς, είναι πολύ πιθανό να έχετε την έντονη ερώτησή σας, „Βοήθεια, πώς μπορώ να απαλλαγώ από τα μυρμήγκια της φωτιάς;“ Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, ο χρονισμός έχει σημασία και ο έλεγχος των μυρμηγκιών δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι θεραπείες σε πλήρη αυλή και μυρμήγκια ανάχωμα εφαρμόζονται καλύτερα νωρίς το πρωί και νωρίς το βράδυ. Αυτές οι ώρες της ημέρας είναι βέλτιστες επειδή τα μυρμήγκια της φωτιάς ψάχνουν για τροφή και ταξιδεύουν πίσω ταΐζουν τις βασίλισσες της αποικίας τους.

Πότε είναι πιο συνηθισμένα τα μυρμήγκια της φωτιάς; Η κατανόηση των προτύπων της δραστηριότητας αυτών των ενοχλητικών εντόμων βοηθά στα προληπτικά μέτρα που είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για τον έλεγχο των μυρμηγκιών της φωτιάς. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου, όταν το έδαφος και ο καιρός είναι ζεστός, αυτά τα έντομα είναι πιο ενεργά και πιο κοντά στην επιφάνεια του γκαζόν σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να ελέγξετε τα μυρμήγκια της φωτιάς είναι να κατανοήσετε πού να τα βρείτε, πότε να τα βρείτε και πώς να τα αποτρέψετε. Εάν είστε ένας από τους άτυχους που παθαίνουν προσβολή από μυρμήγκια της φωτιάς, θα θέλετε επίσης να γνωρίζετε πώς να τα ξεφορτωθείτε! Μην ανησυχείτε, ωστόσο, το Spring-Green Lawn Pro σας απέχει μόνο ένα τηλεφώνημα.

Ο έλεγχος των μυρμηγκιών πυρκαγιάς είναι συχνά μεγαλύτερος στόχος από ό,τι ένας ιδιοκτήτης σπιτιού ή επιχείρησης μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία μόνος του. Η Spring-Green έχει την εμπειρία, την εξειδίκευση και την αφοσίωση στην εξυπηρέτηση πελατών που απαιτείται για να κρατήσει μακριά αυτά τα ενοχλητικά μυρμήγκια όλο το χρόνο.

Η ομάδα μας θα εργαστεί σκληρά για να:

• Διαχειριστείτε τη δραστηριότητα και μειώνετε την αναζήτηση τροφής
• Μειώστε τον κίνδυνο επώδυνων τσιμπημάτων όταν διαταράσσεται το ανάχωμα
• Αφαιρέστε την αντιαισθητική κατασκευή ανάχωμα στο γκαζόν

Επικοινωνήστε με τον επαγγελματία γκαζόν Spring-Green σήμερα!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar