Τα πράγματα έχουν φτάσει στο αποκο μέρος. Στο μέλλον, όλα θα είναι μπαταρία.

0
Τα πράγματα έχουν φτάσει στο αποκο μέρος. Στο μέλλον, όλα θα είναι μπαταρία.

Θα ήθελα να είμαι σε θέση να σας πω ότι ο #1 λόγος που είμαι ενθουσιασμένος που θα στραφώ σε εργαλεία κήπου που λειτουργούν με μπαταρίες όσο το δυνατόν περισσότερο, οφείλεται στις ανησυχίες μου για τα ορυκτά καύσιμα και τη συμβολή τους στην κλιματική αλλαγή.

Αλλά θα έλεγα ψέματα.

Αυτός είναι ο #2 λόγος μου.  Ο αριθμός #1 λόγος είναι επειδή μέχρι τώρα, τα περισσότερα υπαίθρια εργαλεία με έχουν εξοργίσει.

Ως μηχανικός ανάκτησης – είμαι ακόμα ευαίσθητος και εύκολα ενοχλημένος από προϊόντα όπου μπορείτε απλά να πείτε ότι δεν υπήρχαν αρκετές γυναίκες ή ποικιλομορφία στην ομάδα ανάπτυξης προϊόντων. (Ναι, σχεδόν 20 χρόνια ως σχεδιαστής κήπων έχει Περίπου με πήρε πάνω από την προηγούμενη καριέρα μου ως φυσικός / μηχανικός λογισμικού σε μια ποικιλία εταιρειών αεροδιαστημικής και τεχνολογίας.)

Μερικοί άνθρωποι θα έλεγαν ότι έχω μια πάθηση που ονομάζεται „ανάκτηση γυναικείων αποσκευών μηχανικού“… και μπορεί να έχουν δίκιο. Και μπορεί να μην αναρρώσω ποτέ πλήρως.

Είμαι αισιόδοξος ότι η πορεία της σταδιοδρομίας της μηχανικής, σε γενικές γραμμές, είναι πολύ καλύτερη τώρα από ό, τι ήταν τότε, αλλά υπάρχουν ενδείξεις μακροχρόνιων προβλημάτων που εξακολουθούν να είναι υπερβολικά αχαλίνωτα. Και ενώ η υπο-σφαίρα του ηλεκτρικού εργαλείου κήπου δεν αποτελεί εξαίρεση, είμαι ενθαρραγμένη που βλέπω θετικά σημάδια αλλαγής.

Συγκεκριμένα, η Stihl USA της οποίας η κατασκευή εδρεύει στην παραλία της Βιρτζίνια, η VA πρόσφατα ανέβασε τη Lorraine Wagner (γυναίκα, μηχανολόγος μηχανικός) σε αντιπρόεδρο των επιχειρήσεων, επιβλέποντας την κατασκευή. Όπου οι γυναίκες και οι μειονότητες οδηγούν, υπάρχει ένας δρόμος για τους άλλους να ακολουθήσουν και αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο καλά πράγματα για προϊόντα που λένε νέες ιστορίες που μας εξυπηρετούν καλύτερα όλους.

Είμαι υπέρ της ψήφου με τα πόδια και τα δολάρια μου και όχι μόνο θέλω να δαπανώ σε προϊόντα που είναι πραγματικά σχεδιασμένα για μένα, αλλά θέλω επίσης να υποστηρίξω εταιρείες που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες μου και η δημιουργία του δρόμου για γυναικεία ηγεσία σε παραδοσιακά ανδροκρατούμενες βιομηχανίες είναι μια κίνηση που μπορώ να υποστηρίξω θερμά.

Έχω δει από καιρό την ισχύ της μπαταρίας ως πανάκεια για πολλές από τις απογοητεύσεις μου με τα ηλεκτρικά εργαλεία κήπου.  Αλλά η τεχνολογία άργησε να φτάσει πλήρως.  Το πρώτο μου χλοοκοπτικό με μπαταρία ήταν ένα δώρο γενεθλίων από τη μαμά μου (πάνω από μια δεκαετία πριν).  Κυριολεκτικά έγινε καπνός την πρώτη μέρα.  Και πάλεψε να κόψει γρασίδι. Η αποτυχία ήταν τόσο γρήγορη και δραματική που έγινε θρύλος και ένα διαρκές οικογενειακό αστείο.

Έτσι, όσο και αν ήθελα να εξελιχούν τα πράγματα, είχα τις αμφιβολίες μου ότι η ισχύς της μπαταρίας θα μπορούσε να ταιριάζει με τη δύναμη του αερίου, αλλά όταν η STIHL με πλησίασε για να το δοκιμάσει, ανακουφίστηκα που ένιωσα ότι αυτά τα προϊόντα τελικά κατασκευάστηκαν με κάποιον σαν εμένα στο μυαλό.

Τα προϊόντα αφηγούν τις ιστορίες των ανθρώπων που τα δημιουργούν και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα δημογραφικά στοιχεία και η εκπροσώπηση της ομάδας σχεδιασμού έχουν σημασία.  Όταν αγοράζετε οποιοδήποτε προϊόν, όχι μόνο αγοράζετε αυτή την ιστορία, αλλά κάνετε αυτό το προϊόν μέρος της ζωής σας και της ιστορίας σας.  Και όταν αυτή η διαδικασία υιοθεσίας δεν ταιριάζει απόλυτα (μάλλον, ένα „Θα κάνει“ ή „αυτή είναι η μόνη μου επιλογή“), εμείς, ως καταναλωτές, αισθανόμαστε ανεκπλήρωτοι.

Για μένα, τα εργαλεία χειρός που τροφοδοτούνται με αέριο ήταν πάντα απαραίτητα και λειτουργικά, αλλά πολύ συχνά η αναντιστοιχία ιστοριών μας σήμαινε επίσης ότι είναι κάπως απαράδεκτες.

Κάθε φορά που αγωνίζομαι να πάρω ένα βαρύ μηχάνημα από το χώρο στάθμευσης του, νομίζω – οι άνθρωποι που το σχεδίασαν αυτό πρέπει να είναι ισχυρότεροι από μένα – πώς αλλιώς δεν έβλεπαν αυτό το βάρος και την αμηχανία ως πρόβλημα;

Καθώς προσπαθώ να καταλάβω το μείγμα καυσίμου/ λαδιού… (το οποίο είναι διαφορετικό για κάθε εργαλείο!) Αναρωτιέμαι ποια είναι η ιδέα να με κάνεις να θυμάμαι συνταγές φαγητού για μηχανές; Έχω αρκετές άλλες συνταγές και λεπτομέρειες για να παρακολουθώ.

Και σοβαρά, με το καλώδιο έλξης;  Μπλίμι, μισώ τα κορδόνια έλξης!  Πάντα αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα πολιτιστικό φαινόμενο γύρω από τους άνδρες που μπορούν να ξεκινήσουν αποτελεσματικά κάποιο εργαλείο με ένα γρήγορο ρυμουλκό. Είναι σαν τις γαλοπούλες Tom που περπατούν γύρω από τον κήπο μου επιδεικνύοντας τη μεγάλη εξάπλωση των φτερών τους.

Ποτέ δεν ήμουν ο τύπος που εντυπωσίασε από τα φανταχτερά φτερά επίδειξης.

(Εννοώ ότι μεταφορικά, οι πραγματικές γαλοπούλες tom και ο τρόπος που κουνιούνται και τσοπανίζουν, είναι πραγματικά αρκετά ένα θέαμα)

Σημείωση: Μου αρέσουν οι κύκνοι. Τα ώριμα αρσενικά και τα θηλυκά είναι τόσο κομψά και όμορφα και πολύ δύσκολο να ξεχωρίσουν.  Και ζευγαρώνουν για μια ζωή. Όταν πρόκειται για μεγάλες μεταφορές πουλιών, είμαι όλη η ζωή των κύκνων, όχι η ζωή της γαλοπούλας.

Τα πράγματα έχουν φτάσει στο αποκομμένο - όλη η ισχύς της μπαταρίας από τώρα και στο εξής - από την Rochelle Greayer των Pith και Vigor
Θυμάσαι το παλιό μας γαλοπούλα-κατοικίδιο „Τανκ“; Ήταν ένα επικό θέαμα – αλλά πραγματικά δεν ήταν ένας μεγάλος συνεργάτης για την Chrissy και τη Roxy τις δύο (!!) ζωντανές φίλες του. #bullyboy

Αλλά πίσω για να τραβήξω σχοινιά… Τραβήξτε τα καλώδια ευνουχίζουν τους ανθρώπους. Και αντιστρόφως, τη στιγμή που θα επιτύχετε πραγματικάΕ, διατρέχετε τον κίνδυνο αυτού του ενεργειακού κύματος „Έχω τη δύναμη“ να σας μεταμορφώσει αμέσως σε έναν αισχρούς He-man.  Και οι Δάσκαλοι του Σύμπαντος στυλ He-manism είναι η αντίθεση του τύπου της φροντίδας γης που προσυπογράφω.

Και μετά είναι οι δεξαμενές αερίου…

(Ω, σύγχρονο σχέδιο δεξαμενών αερίου – θα κρατήσω τη διατριβή μου στην αβυσσαλέα αποτυχία σας για μια άλλη ημέρα). Αρκεί να πω, όσο λιγότερο χρειάζομαι για να χρησιμοποιήσω ένα, τόσο πιο ευτυχισμένη γίνεται η ζωή μου.

Η ισχύς της μπαταρίας καθαρίζει το κατάστρωμα αυτών των σημείων πόνου και των ερεθιστικών και κάνει το δρόμο για πιο προσβάσιμα εργαλεία που απευθύνονται σε ένα ευρύτερο δημογραφικό (όπως εγώ).

Τα πράγματα έχουν φτάσει σε ένα κεφάλι - Το μέλλον της δύναμης κήπων είναι μπαταρία
Αυτές οι δύο μπαταρίες μπορούν να με κρατήσουν απασχολημένο περισσότερο περισσότερο από ό, τι έχω σωματική αντοχή.

Νωρίτερα φέτος, ο παλιός μου ανεμιστήρας φύλλων που τροφοδοτείται με μπαταρίες φούσκωσε την τελευταία του ριπή. Το λάτρευα αυτό το πράγμα.  Ήταν το πρώτο εργαλείο κήπου με μπαταρία που με εντυπωσίασε πραγματικά και μπορούσε να χειριστεί τις δουλειές που ήθελα να κάνει.

Είναι αντικατάσταση, ένα. Ανεμιστήρας Stihl BGA 57 με μπαταρία που έχει όλες τις αναβαθμίσεις που θα περιμένατε από μερικά χρόνια νεότερο μοντέλο.  Ελαφρύτερο βάρος, κομψός σχεδιασμός, βελτιωμένη απόδοση.  Το λατρεύω το εξίσου.

Μου αρέσει τόσο πολύ που θέλω όλα μου τα εργαλεία να είναι τόσο εύκολα και ανέμελα.  Θέλω όλα να τροφοδοτούνται με μπαταρία.

Η ισχύς της μπαταρίας σημαίνει ότι μπορώ να βγω έξω, να γυρίσω ένα διακόπτη και σε 15 λεπτά μπορώ να ολοκληρώσω κάποια μικρή δουλειά στον κήπο μου και να νιώσω πολύ καλά γι ‚αυτό όταν τελειώσω. Αντίθετα, ξοδεύω εύκολα 15 λεπτά προσπαθώντας να θυμηθώ και να ανανεώσω τη μνήμη μου στο ακριβές μείγμα αερίου / πετρελαίου για τα άλλα εργαλεία μου.

Το μέλλον της δύναμης εργαλείων κήπων είναι μπαταρία
Ο νέος μου ελαφρύς φυσητήρας φύλλων Stihl. Πριν από τη λειτουργία εξωτερικού εξοπλισμού ισχύος, συνιστάται πάντα να συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο οδηγιών σας για οδηγίες σχετικά με τη σωστή λειτουργία για ασφάλεια.

Και το πραγματικά συναρπαστικό είναι ότι ο Stihl έχει ένα ολόκληρη η γραμμή των τροφοδοτημένων με μπαταρία εργαλείων κήπων! Και οι μπαταρίες τους είναι ως επί το πλείστον εναλλάξιμες (έτσι όταν έχετε περισσότερα από ένα εργαλεία, αρχίζετε να συσσωρεύετε μια αρμάδα εφεδρικής ισχύος – ιδανική για εκείνες τις μέρες που αισθάνεστε επιπλέον ζωηρός για το κόψιμο ή το φύσημα ή ό, τι είστε μέχρι). Νιώθω σαν να αρχίζω με την επανάσταση της μπαταρίας μου.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά νομίζω ότι η ρεαλιστική ισχύς της μπαταρίας έχει πραγματικά (τελικά) φτάσει – ακόμη και για μεγάλους ιδιοκτήτες κήπων όπως εγώ. (για χρόνια έχω ζηλώσει μικροσκοπικούς ιδιοκτήτες κήπων της πόλης και πώς ξεφεύγουν με αυτά τα ελαφριά εργαλεία για μωρά).  Το „Less is more“ είναι ένα από αυτά τα σχεδιαστικά δόγματα που νομίζω ότι πολλές ομάδες μηχανικών δεν το βλέπουν.

Εκτός από έναν νέο ανεμιστήρα, ο οποίος για μένα είναι το ισοδύναμο κήπου ενός συνεχώς χρησιμοποιούμενου buster σκόνης – έχω επίσης αρχίσει να χρησιμοποιώ ξανά ένα χλοοκοπτικό χορδών (το FSA57 της Stihl).

Ο 28χρονος φόρεσε την ομάδα του, με τον 22χρονο να είναι ο κορυφαίος των 100 ουιγούων. Αναγκάστηκα να αναγνωρίσω και να εξαλείψω όλους τους μη απαραίτητους στρεσογόνους παράγοντες στη ζωή μου.  Κάποιος έχει μόνο τόσο μεγάλη ικανότητα για άγχος και η δική μου αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται με άλλα πράγματα.

Αλλά ακόμα και πριν από το πρόσφατο διάλειμμά μου με κάποια ερεθιστικά της ζωής – έχω κυρίως λειτουργούσε χωρίς χλοοκοπτικό για χρόνια.  Θέλω να πω ότι έχω ένα (ένα ζευγάρι, στην πραγματικότητα) – αλλά μετά από μερικές χρήσεις, όταν πρέπει να αρχίσω να ασχολούμαι με καρμπυρατέρ και μείγματα καυσίμων που δεν μπορώ να παρακολουθήσω … και χειμωνιάτικο… Καταλήγω να τους εγκαταλείπω στον αχυρώνα.

Με τα χρόνια, έχω υιοθετήσει ακόμη και ένα στυλ κηπουρική που δεν απαιτεί την ύπαρξή τους. Το αποκαλώ „χώρα εφησυχασμένο“, και περιλαμβάνει μαλακά κρεβάτια που δένουν όμορφα στο γκαζόν. Το κόλπο είναι να φυτέψετε μεγάλα πράγματα με κυρίαρχους μίσχους (όπως φτέρες, ή daylilies, ή διακοσμητικά χόρτα ή παιώνιες) ακριβώς στα περιγράμματα ενός κρεβατιού, έτσι ώστε να κρέμονται πάνω από το χλοοτάπητα.  Στη συνέχεια, μπορείτε να ψαλιδάτε κάτω από τα φυτά soffits και πιθανότατα ποτέ δεν παρατηρήσετε ότι υπάρχουν πιθανώς συμμορίες τούφες άκοπου γκαζόν που εξακολουθούν να κρύβονται κάτω.

Με το νέο μου χλοοκοπτικό (που επίσης ενεργοποιείται αξιόπιστα με ένα κτύπημα ενός διακόπτη!), ανυπομονώ να έχω μερικές διαφορετικές άκρες πίσω και ίσως ακόμη και πραγματικές γραμμές!  😉

Στη συνέχεια, οι μπαταρίες τροφοδοτούνται με ψαλίδια φράκτη, και ίσως ακόμη και ένα αλυσοπρίονο.  Μπορεί ακόμη και να χρειαστεί να αναπτύξω ένα άλλο νέο στυλ κήπου – ίσως θα το ονομάσω σκληροπυρηνικό της ενδοχώρας, ή αποφασιστικό αγροτικό, ή καλά οργανωμένο δάσος ή τέλεια paysanne … (Συγγνώμη, δεν έχω ιδέα γιατί έχω τέτοια τάση για παρήχηση… Απλά κάνω… Θα σταματήσω τώρα…)

ΞΩ,

Ροσέλ

Υ.Γ. Είναι πραγματικά δύσκολο να νικήσεις την Κλιματική Αλλαγή (και να μειώσεις το αποτύπωμα άνθρακα και να μην συνεχίσεις να συμβολή στην κλιματική καταστροφή) για την #1 θέση – γι ‚αυτό θέλω απλώς να πω, ήταν ένας κλειστός αγώνας, και οι δύο υποψήφιοι πραγματικά τα έδωσαν όλα, και σε μια άλλη μέρα η Εξοργισμός θα μπορούσε εύκολα να έχει υποκύψει στην # 2 κατάταξη.

Μοιραστείτε αυτό:

RΕπάγοντας τα εργαλεία κήπου που τροφοδοτούνται με αέριο. Η μπαταρία είναι το μέλλον μου.
Εργαλεία κήπου που τροφοδοτούνται με μπαταρίες
This post is sponsored by Stihl USA.  All opinions and views are my own. 

Γίνετε μέλος του δωρεάν διαδικτυακού μου σεμιναρίου σήμερα!

– Μάθετε το σύστημα 7 βημάτων μου για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνει ΟΛΩΝ κατά τη δημιουργία ενός κήπου. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας πανέμορφο κήπο.

συμμετάσχετε στην πρόκληση σχεδιασμού κήπου FrEE 10 ημερών

Ο κήπος σας θα φαίνεται καλύτερα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγραφείτε

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar