Τα μέλη του LI εντάσσονται στη νέα συμβουλευτική επιτροπή τοπίου της Φυσικής Αγγλίας

2
Τα μέλη του LI εντάσσονται στη νέα συμβουλευτική επιτροπή τοπίου της Φυσικής Αγγλίας

Ως μέρος μιας νέας συμβουλευτικής επιτροπής τοπίου, κορυφαία μέλη του LI θα υποστηρίξουν το Natural England στην παροχή των καλύτερων δυνατών οφελών από – και για – τα προστατευμένα τοπία της Αγγλίας.

Doone Valley, Εθνικό Πάρκο Exmoor. Φωτογραφία από BT Dub επί Ξεβιδώστε

Η Natural England ανακοίνωσε τη συναρμολόγηση μιας νέας Συμβουλευτικής Επιτροπής Τοπίου Φυσικής Αγγλίας (NELAP).

Μετά την απάντηση της κυβέρνησης στην αναθεώρηση του Glover για τα προστατευόμενα τοπία νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η ομάδα συνεδρίασε για πρώτη φορά την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022. Η NELAP θα παράσχει ανεξάρτητες εμπειρογνώμονες συμβουλές στο Natural England στο ρόλο του ως νομοθετικού συμβούλου της κυβέρνησης για το τοπίο και θα βοηθήσει στην το όραμα ενός όμορφου, βιοποικιλότητας και ανθεκτικού δικτύου προστατευόμενων τοπίων στην Αγγλία.

Το πάνελ αποτελείται από ειδικούς στον ακαδημαϊκό χώρο του τοπίου και την πρακτική εξάσκηση από διάφορα καθορισμένα και μη τοπία. αστικά τοπία? βιοποικιλότητα· η κοινότητα των γαιοκτημόνων· περιβαλλοντική κληρονομιά· κοινωνικές επιστήμες; προσέγγιση και δέσμευση· και επικοινωνιών.

Το LI είναι ιδιαίτερα χαρούμενο που τέσσερα κορυφαία μέλη του Ινστιτούτου Τοπίου (LI) συμμετείχαν στο πάνελ:

  • Sarah Bryan CMLI, Διευθύνων Σύμβουλος της Αρχής Εθνικού Πάρκου Exmoor
  • Sally Marsh FLI, Διευθύντρια της High Weald AONB Partnership
  • Καθηγήτρια Carys Swanwick Hon. FLI, πρώην διευθυντής στο LUC και πρώην επικεφαλής του Τοπίου στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ
  • Καθηγήτρια Kathryn Moore PPLI, Διευθύντρια της δεξαμενής σκέψης WMNP Lab

«Το LI δεσμεύεται να υποστηρίξει την κυβέρνηση ώστε να αξιοποιήσει στο έπακρο τα προστατευμένα τοπία μας», δήλωσε η Σου Μόργκαν, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ινστιτούτου Τοπίου. «Από τη δημοσίευση της κριτικής Glover το 2019, συνεργαζόμαστε στενά με τη Natural England και την Defra για να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα πολύτιμα τοπία προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους ανθρώπους, τον τόπο και τη φύση. Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις την τεχνογνωσία του τοπίου να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παροχή των συστάσεων της κριτικής.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση στο naturalengland.blog.gov.uk.

Σχετικά Άρθρα

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar