Τα καλύτερα διακοσμητικά δέντρα για το τοπίο της Φιλαδέλφειας

1
Τα καλύτερα διακοσμητικά δέντρα για το τοπίο της Φιλαδέλφειας

Τα καλλωπιστικά δέντρα μπορούν να προσθέσουν ομορφιά και σκιά στο τοπίο σας. Αλλά προτού επενδύσετε χρήματα και χρόνο σε ένα νέο δέντρο για την ιδιοκτησία σας, θα θέλετε να είστε σίγουροι ότι η επιλογή σας είναι ευνοϊκή για την περιοχή της Φιλαδέλφειας. Ευτυχώς, μια μεγάλη γκάμα καλλωπιστικών δέντρων μπορεί να τα πάει καλά στο κλίμα της και να προσδώσει στο τοπίο σας αισθητική όψη. Όταν επιλέγετε ένα δέντρο, μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη τις συνήθειες ανθοφορίας και ανάπτυξης, το μέγεθος, το χρώμα, το φύλλωμα του φθινοπώρου ή άλλα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να προσθέσουν μια ξεχωριστή εμφάνιση στο περιβάλλον σας.

Ακολουθούν μερικά γραφικά καλλωπιστικά δέντρα που πρέπει να θυμάστε:

Δέντρα Μανόλια

Λίγα δέντρα συναγωνίζονται τη μανόλια για τις ανοιξιάτικες ανθοφορίες. Διάφορα είδη μανόλιας τα πάνε καλά στην περιοχή Philly. Τα δέντρα μανόλιας Saucer, Southern και Jane είναι γνωστό ότι τα πάνε αρκετά καλά στην ευρύτερη περιοχή της Φιλαδέλφειας. Τα δέντρα Magnolia παράγουν εντυπωσιακά λουλούδια την άνοιξη, αλλά αυτά τα δέντρα θα προσθέσουν οπτικό ενδιαφέρον στο τοπίο σας όλο το χρόνο. Αυτά τα δέντρα μπορούν να μεγαλώσουν αρκετά, οπότε φροντίστε να τους δώσετε άφθονο χώρο κατά τη φύτευση. Προτιμούν επίσης σχετικά πλούσιο, καλά στραγγιζόμενο έδαφος.

Αμερικανικό Dogwood

Τα αμερικανικά δέντρα σκυλόξυλου παράγουν εντυπωσιακά ροζ ή λευκά λουλούδια την άνοιξη. Η επίδειξη λουλουδιών τους τα κάνει μερικά από τα πιο αγαπημένα καλλωπιστικά δέντρα. Το φθινόπωρο, το επιδεικτικό μπορντό φύλλωμά τους θα προσθέσει μια δραματική χρωματική πινελιά στην ιδιοκτησία σας. Αυτά τα δέντρα μπορούν να αναπτυχθούν σχεδόν 20 πόδια σε μήκος και ύψος. Θα θελήσετε να τα φυτέψετε σε ελαφρώς χαλαρό χώμα σε μια τοποθεσία που έχει αρκετή πρωινή ηλιοφάνεια.

Δέντρο Κατσούρα που κλαίει

Αν ψάχνετε για ένα δέντρο με μια μοναδική συνήθεια ανάπτυξης, το δέντρο κατσούρα που κλαίει είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αυτό το δέντρο μπορεί να φτάσει τα 25 πόδια σε ύψος και πλάτος. Τα φύλλα του σε σχήμα καρδιάς διαθέτουν μια υπέροχη γαλαζοπράσινη απόχρωση στην ωριμότητα και αποκτούν μια όμορφη απόχρωση χρυσού το φθινόπωρο. Ωστόσο, είναι η συνήθεια ανάπτυξης κλάματος του φυλλώματος του δέντρου που προσελκύει τόσους πολλούς σε αυτή τη μοναδική φύτευση. Αυτό το δέντρο προτιμά το υγρό, καλά στραγγιζόμενο έδαφος.

Άλλα καλλωπιστικά δέντρα που είναι γνωστό ότι ευδοκιμούν στην περιοχή Philly περιλαμβάνουν το redbud, το serviceberry, το crabapple, το paperbark maple και το pink weeping cherry. Πριν από τη φύτευση, φροντίστε να γνωρίσετε τις απαιτήσεις φροντίδας και φύτευσης αυτών των δέντρων για να διασφαλίσετε ότι θα ευδοκιμήσουν στην τοποθεσία όπου θέλετε να τα καλλιεργήσετε. Για βοήθεια σχετικά με την προμήθεια και τη φύτευση των καλλωπιστικών σας δέντρων, επικοινωνήστε σήμερα με το Liberty Tree & Landscape Management! Ειδικευόμαστε σε υπηρεσίες φροντίδας δέντρων και άλλες λύσεις εξωραϊσμού.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar