Σχεδόν ώρα για φύτευση σκόρδου – Aussie Βιολογική Κηπουρική & Φύτευση Φεγγαριών

0
Σχεδόν ώρα για φύτευση σκόρδου – Aussie Βιολογική Κηπουρική & Φύτευση Φεγγαριών

Τα εδάφη για το σκόρδο χρειάζονται άφθονο ώριμο κομπόστ και θα πρέπει να έχουν ένα pH εδάφους κοντά στο ουδέτερο για καλή ανάπτυξη και πλούσια προσφορά αντιοξειδωτικών.
Τα οφέλη για την υγεία του σκόρδου είναι γνωστά εδώ και χιλιάδες χρόνια και αυτό το ταπεινό βότανο έχει απαθανατιστεί σε γλυπτά σε αιγυπτιακές πυραμίδες. Καλλιεργούμε το δικό μας σκόρδο επειδή το εισαγόμενο σκόρδο απολυμαίνεται ή ακτινοβολείται και μερικά από αυτά έχουν λευκανθεί.
Το σκόρδο είναι μέλος της οικογένειας των κρεμμύδια, αλλά είναι πιο στενά συνδεδεμένο με τα πράσα σε αυτή την οικογένεια. Στην πραγματικότητα, ο ελέφαντας ή το ρωσικό σκόρδο (το οποίο μπορεί να αναγνωριστεί από τα μεγάλα σκελίδες του) δεν είναι σκόρδο αλλά πράσο με γεύση σκόρδου και δεν έχει τις ίδιες ιδιότητες προστασίας της υγείας του αληθινού σκόρδου.

Σκόρδο αγοράσουν μεταχειρισμένο

Καλλιεργούμε την ποικιλία «Ιταλικό Λευκό» γιατί έχει υπέροχη γεύση και ταιριάζει στο τοπικό μας κλίμα. Μετά την πλήρωση των παραγγελιών χονδρικής μας φέτος, έχουμε κρατήσει μια μικρή ποσότητα πιστοποιημένου βιολογικού σκόρδου προς πώληση απευθείας στο κοινό. Μπορείτε να αγοράσετε 400 γραμμάρια τσάντες από εμάς για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Αυστραλιανό βιολογικό σκόρδο
Αυστραλιανό πιστοποιημένο βιολογικό σκόρδο

• Έχουμε πλέον ξεμείνει από σκόρδο. Το νέο απόθεμα θα είναι διαθέσιμο γύρω στο Δεκέμβριο του 2010.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar