Πώς να προγραμματίσετε θεματικές ημέρες εργασίας για παραγωγικότητα με τον ιδρυτή του Girl Gang Craft

2
Πώς να προγραμματίσετε θεματικές ημέρες εργασίας για παραγωγικότητα με τον ιδρυτή του Girl Gang Craft

Είμαι η Φοίβη! Είμαι ο ιδρυτής, ο σχεδιαστής, ο οικοδεσπότης podcast + δημιουργός αστείων βίντεο Girl Gang Craft, μια κοινότητα για δημιουργικά. Η GGC ξεκίνησε όταν έψαχνα για προσιτά + διασκεδαστικά μέρη για να πουλήσω τη δουλειά της, έτσι δημιούργησα τη δική μου έκθεση χειροτεχνίας.

Τώρα η GGC είναι μια πολύπλευρη κοινότητα με podcast, σειρά ενδυμάτων, μαθήματα + μαθήματα, συνδρομή και εκθέσεις χειροτεχνίας στο Oakland, CA + Salem, MA.

Ενσωματώνω την επταετή εμπειρία μου στη διδασκαλία της γιόγκα με το θεμέλιο του διατομεακού φεμινισμού και της δημιουργικότητάς μου στη δουλειά μου ως ιδιοκτήτης επιχείρησης. Η πρακτική μου επίγνωσης μπορεί να βιωθεί στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζομαι τα έργα και την ομάδα μου και ελπίζω να ενσωματωθώ στις διδασκαλίες μου! Όταν δεν εργάζομαι, μπορείτε να με βρείτε να εξερευνώ έξω, να κάνω οικονομία ή να πίνω παγωμένο καφέ.

Πώς μοιάζει μια τυπική εβδομάδα στη ζωή σας;

Κάνω ΠΟΛΛΑ σε μια τυπική εβδομάδα. Διδάσκω μαθήματα, πακετάρω παραγγελίες, προετοιμάζομαι για την κυκλοφορία, συναντώ την ομάδα μου, σχεδιάζω νέα προϊόντα, στέλνω email, συνεργάζομαι με συνεργάτες, κινηματογραφώ περιεχόμενο, σχεδιάζω γραφικά και ελπίζω να βγαίνω έξω μια φορά την ημέρα.

Πότε προγραμματίζετε τις εβδομάδες σας;

Είμαι Παρθένος! Και επίσης να αποσπάται εύκολα η προσοχή. Οπότε το να έχω ένα σχέδιο είναι κρίσιμο για την επιτυχία μου. Ο προγραμματισμός της εβδομάδας μου έφερε επανάσταση όταν εφάρμοσα δύο ξεχωριστά πράγματα: να πετάξω τη λίστα με τις υποχρεώσεις μου και να προγραμματίσω αντ ‚αυτού και να βάλω δύο θέματα στις ημέρες μου. Η λίστα υποχρεώσεων δεν γίνεται κυριολεκτικά ποτέ, σωστά;

Και αυτό μας κάνει να νιώθουμε ΤΟΣΟ χάλια όταν φτάνουμε στο τέλος της ημέρας και δεν έχουμε ολοκληρώσει τις εργασίες μας, και αν η λίστα υποχρεώσεων υπάρχει πάντα, θα νιώθετε πάντα ότι δεν κάνετε αρκετά, και Φ ΑΥΤΟ! Αντίθετα, προγραμματίστε τις εργασίες σας.

Επιλέξτε μερικά πράγματα την ημέρα που ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. Με αυτόν τον τρόπο κάθε μέρα μπορείτε να αισθάνεστε ολοκληρωμένοι. Θέλετε να σχεδιάσετε μια εφαρμογή γιατρού, να την βάλετε στο cal σας, πρέπει να γράψετε αυτό το blog; Βάλτε το στο τηλέφωνο σας. Το cal σας γίνεται η λίστα υποχρεώσεων σας.

Δεύτερον, άρχισα να σχεδιάζω τις μέρες μου.

  • Δευτέρα είναι η Ημέρα του Διευθύνοντος Συμβούλου (σχεδιάζω την εβδομάδα μου, έχοντας ένα σαφές όραμα για το τι έρχεται)
  • Τρίτη είναι η Εσωτερική Ημέρα (συναντήσεις με την ομάδα μου και ό,τι πρέπει να κάνω για αυτές)
  • Τετάρτη είναι η Ημέρα Περιεχομένου (σχεδιασμός + κινηματογράφηση βίντεο, σχεδιασμός γραφικών, γραφή)
  • Πέμπτη είναι η Ημέρα της Κοινότητας (Podcasts, Εργασίες συνεργασίας, Καθοδήγηση)
  • Παρασκευή είναι Ημέρα Οικονομικών + Υπερχείλισης (λογιστική, + οτιδήποτε άλλο δεν ολοκλήρωσα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας)

Καθώς έχω θεματικές ημέρες, είναι πιο εύκολο για μένα να προγραμματίζω και να προγραμματίζω, και παραμένω καλύτερα στη ροή, αντί να παίρνω παρεκκλίνουσες εργασίες αλλαγής ή να έχω παράλυση αποφάσεων και να μην ξέρω τι να κάνω.

Προφανώς, κάποια πράγματα αλλάζουν λίγο μερικές φορές, και αυτό είναι εντάξει, αλλά γενικά προσπαθώ να παραμείνω στο θέμα όσο μπορώ.

Όταν λέω αυτές οι 2 έννοιες ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ δεν αστειεύομαι!

Ποια συστήματα χρησιμοποιείτε για να προγραμματίσετε την εβδομάδα σας και γιατί;

Χρησιμοποιώ το Google cal για να προγραμματίσω τις εβδομάδες μου (και τη ζωή μου!) και χρησιμοποιώ την Asana με την ομάδα μου, ώστε να γνωρίζουν επίσης τι συμβαίνει.

Επισυνάπτεται μια φωτογραφία ενός παράδειγμα εβδομάδας. Με ενδιαφέρουν λιγότερο οι ώρες/ώρα για μη συναντήσεις και περισσότερο χρησιμοποιώ κάθε μέρα ως πίνακα ανακοινώσεων για την ημέρα μου. Γυρίζω κάθε εργασία ΠΡΑΣΙΝΗ μόλις ολοκληρωθεί.


Δοκιμάστε θεματικές ημέρες! Και πετάξτε τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας! Το πιο σημαντικό, ελάτε στο γραφείο σας με ένα σχέδιο! (Διαφορετικά, απλά θα κάνετε κύλιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ας είμαστε αληθινοί)

Για περισσότερες συμβουλές, μπορείτε να ανατρέξετε στο δικό μας podcast! Ή πάρτε ένα από τα δωρεάν μας πόροι.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar