Πώς να επιλέξετε λαμπτήρες για έναν κήπο κοπής άνοιξη

0
Πώς να επιλέξετε λαμπτήρες για έναν κήπο κοπής άνοιξη

Το πάτωμα του γραφείου μου είναι ένα κυριολεκτικό ναρκοπέδιο.

Ένα λάθος βήμα θα μπορούσε να σημαίνει θάνατο… σε ένα μελλοντικό λουλούδι.

Υπάρχουν χιλιάδες βόμβες χρώματος στοιβαγμένες σε σωρούς παντού. Ένα οπλοστάσιο, που περιμένει να αναπτυχθεί.

Αν δεν σκάψω σύντομα, ένας από εμάς (είτε ο σκύλος είτε εγώ) θα πνίξει κατά λάθος κάτι και το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να προκαταλάβω πρόωρα αυτό το βαρέλι με τις δυνατότητες.

Εντάξει, θα σταματήσω με τις μεταφορές πυρομαχικών…

Αλλά σοβαρά, η τελευταία φορά που φύτεψα τόσους πολλούς βολβούς ήταν πίσω στις μέρες διαχείρισης του τοπίου της εμπορικής ιδιοκτησίας μου. Οι πελάτες του διαχειριστή του κτιρίου μου ζήτησαν θρησκευτικά ακριβώς δύο εγκαταστάσεις ανοιξιάτικων ανθισμάτων να εγκατασταθούν μπροστά από τα φανταχτερά κτίρια γραφείων τους. Το πρώτο, πάνω στην ώρα για το Πάσχα, και το δεύτερο, ακριβώς 3 εβδομάδες αργότερα ως συνέχεια.

Και μετά ήθελαν να φύγουν όλοι – για να κάνουν χώρο για τις πανσέδες.

βολβοί allium - πώς να φυτέψετε έναν κήπο κοπής λαμπτήρων άνοιξη

Το θέμα είναι ότι οι βολβοί δεν λειτουργούν όπως νομίζουν οι περισσότεροι διαχειριστές ακινήτων. Κάνοντας όλα αυτά τα άνθη έτοιμα πάνω στην ώρα για την «Εγκατάσταση άνοιξη # 1» και στη συνέχεια και πάλι για το «Άνοιξη Εγκατάσταση # 2» απαιτεί κάποια σοβαρά κατορθώματα της κηπουρικής.

Αυτές οι λάμπες ήταν όλες „αναγκαστικές“ (που σημαίνει ότι φυτεύτηκαν σε γλάστρες με κάποια βρωμιά και ψύχονται σε μεγάλες ψυκτικές αποθήκες, έτσι ώστε ολόκληρος ο κύκλος ζωής τους να μπορεί να ελέγχεται με ακρίβεια για τις ακριβώς χρονομετρούμενες φυτεύσεις μου). Πηγαίνουν στο έδαφος σε γλάστρες, και βγαίνουν σε αυτές τις ίδιες γλάστρες, η τρύπα ξαναγεμίζεται με μια άλλη κατσαρόλα, και λίγες εβδομάδες αργότερα βγαίνουν και αυτές. Και μετά πανσέδες.

Η όλη διαδικασία είναι ακριβή και κάπως τρελή. Παράφρων, γιατί σε βιομηχανικά επίπεδα που το κάναμε, απαιτεί τεράστια ποσά πόρων για να διατηρήσουμε τα επίπεδα ελέγχου της ΙΨΔ σε κάτι που θα κάνει η μητέρα φύση. φθηνότερα, ταχύτερα και καλύτερα. Κανένα αστείο – η συνεργασία με τη Μητέρα Φύση θα σας επιτρέψει να το επιτύχετε αυτό δήθεν αδύνατο τρίπτυχο – αν απλά κάνεις ένα σχέδιο για να δουλέψεις μαζί της αντί να προσπαθήσεις να την υπερισχύσεις.

Πώς ξεφεύγεις από την παραφροσύνη και παίρνεις φθηνότερα, ευκολότερα και καλύτερα άνθη;

Πρώτα – συνειδητοποιήστε αυτό – οι αναγκασμένοι βολβοί που ανθίζουν την άνοιξη έρχονται σε περίπου 5 γεύσεις…. μεγάλες κίτρινες και μικρές κίτρινες νάρκισσες, κόκκινες και κίτρινες τουλίπες και ίσως μια ροζ τουλίπα (αν είσαι τυχερός.). Είναι καλοί σε ένα τσίμπημα. αν χρειάζεστε ένα δώρο της τελευταίας στιγμής ή ένα γρήγορο χτύπημα χαράς διακοπών, αυτές είναι τέλειες επιλογές. Αλλά δεν είναι η πιο συναρπαστική αγορά και βασίζεται στο ότι δεν σκέφτεστε μπροστά και δεν συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα για λιγότερα αν ξεκινήσετε το φθινόπωρο.

**Επίσης – θα πρέπει να γνωρίζετε – Αν δείτε λαμπτήρες σε γλάστρες να ανθίζουν σε ένα κατάστημα την άνοιξη, αναγκάζονται και θα σου κοστίσουν τουλάχιστον 10 φορές περισσότερο από αυτό που θα πλήρωνες το φθινόπωρο. Η ανταλλαγή είναι αυτή – τελευταία στιγμή εναντίον σκεφτείτε μπροστά? ή DIY και τεράστια επιλογή σε φθηνότερη τιμή έναντι έγινε για εσάς, χωρίς επιλογή και ακριβά. Υπάρχει ένα μέρος και για τα δύο, αλλά ξέρω ότι πολλοί από εσάς θα προτιμούσατε να είστε πρώην από τους μετέπειτα.

Προς τι τα έξοδα;

Επειδή πληρώνετε για όλα τα είδη των τρελών πραγμάτων – όπως τα ψυχρότερα καύσιμα για να τα βάλετε στην κοινοποίηση του κρύου κύκλου που χρειάζονται, η εργασία των ανθρώπων να τα μεταφέρουν μέσα και έξω από καταψύκτες, πλαστικές γλάστρες και βρωμιά, και το κόστος της συναρμολόγησης όλων αυτών και της μετακίνησής τους ώστε να μπορείτε να το αγοράσετε σε ένα κατάστημα. Τρέλα!

Θα ήθελα να σας προσκαλέσω, αντ ‚αυτού, να βουτήξετε ένα δάκτυλο στον απέραντο κόσμο των φυτευμένων βολβών πτώσης (aka βόμβες χρώματος άνοιξη). Όταν φτάσετε σε αυτή τη μαγική γωνιά της φυτοκομικής γης, μπορεί να αισθανθείτε λίγο σαν τον Τσάρλι να γλιστρά στο εργοστάσιο Wonka και θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα στην candyland από ό, τι μόνο τα M&m.

  πώς να σχεδιάσετε και να φυτέψετε έναν κήπο κοπής λαμπτήρων άνοιξη - από pith + VIGOR
Ονειρεύομαι μαγικές ανοιξιάτικες ανθοσυνθέσιες!

Ως πρωτάρης, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να κατακλυστείτε λίγο από την τεράστια ποικιλία ανθών και βολβών και να δυσκολευτείτε να περιορίσετε μια επιλογή που θα δημιουργήσει κάτι εκπληκτικό.

Έτσι, καθώς δημιουργώ τον δικό μου ανοιξιάτικο κήπο κοπής φέτος, έχω γράψει μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσω να επιλέξετε τις δικές σας λάμπες. Ο στόχος εδώ είναι να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τα καλύτερα υλικά για να κάνετε όμορφες ανοιξιάτικες ανθοσυνθέσεις για το σπίτι σας, δημιουργώντας παράλληλα μια όμορφη οθόνη στον κήπο σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε – οι βολβοί πρέπει να φυτευτούν το φθινόπωρο.

Αυτή είναι σίγουρα μια καθυστερημένη αντίδραση sorT του πράγματος. Αλλά καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν, σωστά; (στην πραγματικότητα θεωρώ ότι είναι ένα ιδιαίτερα χαζό κλισέ – είναι περισσότερο σαν καλό πράγμα να έρχονται σε εκείνους που σκέφτονται και σχεδιάζουν μπροστά – έξυπνοι κηπουροί σκέφτονται μπροστά, και περιμένοντας σάκε αναμονής είναι αρκετά harebrained).

Αλλά μιλώντας για λαγό… Είμαι ο μόνος που δεν μπορεί να παρακολουθεί (στο κεφάλι της) ποια φυτά έχει φυτέψει; Ειδικά αν τα θάψεις, και μετά πρέπει να περιμένεις 6 μήνες πριν σου θυμίσουμε ότι είναι εκεί;

Προτείνω ένα υπολογιστικό φύλλο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό που έχω δημιουργήσει για το δικό μου έργο κήπου κοπής βολβών – είναι εδώ – απλά αποθηκεύστε το ως αντίγραφο και στη συνέχεια μπορείτε να το επεξεργαστείτε για να συμπληρώσετε τις δικές σας επιλογές.

Ένα φύλλο προγραμματισμού για το σχεδιασμό ενός κήπου κοπής λαμπτήρων άνοιξη

Οι βολβοί πρέπει να μπουν στο έδαφος πριν παγώσει εκεί που ζείτε.

Αυτό είναι πραγματικά ένα πρακτικό θέμα – δεν είναι ότι έχετε χάσει τίποτα αν συμβεί ο πρώτος παγετός πριν τους σκάψετε – είναι απλά ότι το έδαφος μπορεί να γίνει λίγο δύσκολο αν περιμένετε πολύ – δεν μπορείτε να εργαστείτε αν είναι παγωμένο.

Οι βολβοί χρειάζονται μόνο έναν κρύο κύκλο τουλάχιστον λίγων εβδομάδων για να τους ωθήσουν σε έναν κύκλο άνθισης – οπότε αν δεν ζείτε σε ένα μέρος όπου η μητέρα φύση φροντίζει την ψύξη – τότε θα πρέπει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας – (σωστά, βάλτε τα στο ψυγείο ακριβώς δίπλα στην ΕΕ. Τραβήξτε τα έξω όταν καθαρίσετε στη συνέχεια τον κάδο λαχανικών – τότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να πάτε).

Ο στόχος μου καθώς άρχισα να σχεδιίζω τον δικό μου ανοιξιάτικο κήπο κοπής ήταν να επιλέξω βολβούς που θα μου δώσουν μια ονειρική ανοιξιάτικη αναταραχή ανθισμάτων που θα κάνει για τις πιο εκπληκτικές ρυθμίσεις λουλουδιών καθώς και έναν κήπο γεμάτο λουλούδια με όλα τα είδη ενδιαφέροντος και αποχρώσεις λεπτομέρειες.

Υπάρχουν 4 πράγματα που θεωρώ πιο σημαντικά κατά το σχεδιασμό ενός κήπου κοπής με επίκεντρο το βολβό – Μήκος, Μακροζωία, Χρώμα και Πολιτισμός.

(TBH – αυτά τα 4 ζητήματα είναι αρκετά καθολικά ζητήματα κοπής κήπων, όχι μόνο για βολβούς).

Μήκος μίσχων βολβών

Αν σκοπεύετε να κόψετε τα λουλούδια από τον κήπο σας, θα θέλετε να ξέρετε ότι θα αναπτυχθούν με στελέχη αρκετά ώστε να σας επιτρέψουν να κάνετε μια ωραία floral διάταξη.

Ενώ είναι σίγουρα δυνατό να γίνουν σύντομες και μικροσκοπικές ρυθμίσεις από βολβούς όπως υάκινθους σταφυλιών, κρόκο, chionodoxa, καλαμάρι ή κρίνο της κοιλάδας, αυτά τα μικρά φυτά θα είναι πολύ περιοριστικά και πιο δύσκολο στη χρήση.

Για πιο floral κατάλληλες επιλογές, κολλήστε με ποικιλίες που έχουν στελέχη που έχουν μήκος τουλάχιστον 10 ίντσες. Μπορείς πάντα να μειώσεις τα πράγματα σε μέγεθος, αλλά δεν μπορείς να τα κάνεις μακρύτερα.

Μερικές καλές επιλογές για μακρύτερους βολβούς είναι τουλίπες, δαφνόφυλλα, allium, gladiolus και μια τεράστια ποικιλία από κρίνα.

Μακροβιότητα

Δεν ανθίζουν όλοι οι βολβοί ταυτόχρονα. Και οι περισσότεροι βολβοί έχουν πραγματικά ένα αρκετά σύντομο ανθισμένο παράθυρο.

Δώστε προσοχή στους χρόνους άνθισης όταν ψωνίζετε. Οι περισσότεροι λαμπτήρες δεν θα διαρκέσουν περισσότερο από μερικές εβδομάδες, οπότε για να έχετε πάντα κάτι διαθέσιμο για κοπή πρέπει να είστε στρατηγικοί.

Αν ρίξετε μια ματιά στο Φύλλο εξάπλωσης κήπων κοπής βολβών (ανωτέρω), μπορείτε να δείτε ότι έχω πάντα τουλάχιστον δύο χρώματα και δύο τύπους λουλουδιών που ανθίζουν κάθε φορά. Ξεκινάω με τις αρχές της άνοιξης και στη συνέχεια κινούμαι μέχρι τα μέσα της άνοιξης, στα τέλη της άνοιξης, στις αρχές του καλοκαιριού, στα μέσα του καλοκαιριού και στα τέλη του καλοκαιριού.

(εντάξει, εντάξει – έτσι, δεν έχω τεχνικά δύο βολβούς που ανθίζουν στα μέσα του καλοκαιριού… αλλά έχω πολλά άλλα λουλούδια που δεν είναι βολβοί στον κήπο μου που ανθίζουν εκείνη την εποχή… έτσι αισθάνομαι πολύ καλά γι ‚αυτό…).

Όλοι οι κατάλογοι βολβών θα σας πουν πότε θα ανθίσει μια συγκεκριμένη επιλογή – η άνοιξη αναλύεται σε τρεις εποχές και έτσι είναι το καλοκαίρι (νωρίς, μέσα και αργά για το καθένα) – βεβαιωθείτε ότι έχετε κάτι που ανθίζει και στις έξι.

Χρώμα

Ως σχεδιαστής κήπων, μπορώ να σας υποσχεθώ ότι οι καλύτεροι σχεδιαστές κήπων δημιουργούν πάντα ορισμένους περιορισμούς χρώματος στα σχέδιά τους. Δεν κάνουν το ουράνιο τόξο πλήρους φάσματος με ένα βλέμμα. Πάρα πολλά πράγματα που συμβαίνουν ταυτόχρονα θα είναι πάντα ακατάστατα, αποδιοργανωτικά και χαοτικά. Κανείς δεν χρειάζεται άλλο χάος.

Ο ευκολότερος τρόπος για να διατηρήσετε έναν κήπο που μοιάζει με ένα κομψό κομψό άτομο που το δημιούργησε, είναι να περιορίσετε την παλέτα χρωμάτων σας.

Το λιγότερο είναι περισσότερο και πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας κάποια εμπόδια συντριβής – προσπαθήστε να διατηρήσετε τα χρώματα σε 2 ή 3 κάθε φορά. Οι ανθοσυνθέσεις που δημιουργείτε από τον κήπο σας θα ενωθούν ευκολότερα όπως και τα σχέδια φύτευσης.

Και αν είστε εξαιρετικά παθιασμένοι με όλα τα χρώματα – σκεφτείτε τις γραμμές προβολής σας. Κρατήστε τα σύνολα χρωμάτων μαζί – έτσι αν βρίσκεστε σε μια περιοχή σας gArden, και δεν μπορείτε να δείτε μια άλλη περιοχή – τότε ίσως υπάρχει μια ευκαιρία να παίξετε με ένα διαφορετικό μείγμα χρωμάτων. Ή, ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χρώμα για να συνδυάσετε τη μία περιοχή στην άλλη. (για παράδειγμα, η μπροστινή αυλή είναι κίτρινη, μωβ και ροζ, και στη συνέχεια καθώς μετακινείστε γύρω από το σπίτι στην πλαϊνή αυλή, μεταμορφώνεται σε κίτρινο, πορτοκαλί και κόκκινο όπου το κίτρινο τους συνδέει οπτικά).

Τα daffodils έρχονται σε αποχρώσεις λευκού έως κίτρινου έως πορτοκαλί-κίτρινου έως ροδάκινου. Οι τουλίπες έρχονται σε κάθε χρώμα του ουράνιου τόξου (εκτός από το μπλε). Το Allium είναι ως επί το πλείστον μωβ, μπλε-ish, ροζ και λευκό. Τα κρίνα και τα γλαδιόλες μπορεί να είναι τόσο πλατιά όσο οι τουλίπες.

Για το σχέδιό μου, κολλάω με κίτρινα που ξεθωριάζουν σε απαλές αποχρώσεις της κρέμας και τα αναμειγνύω με μωβ – αλλά αφήνω αποχρώσεις του ροζ να υφαίνουν το δρόμο τους μέσα και έξω από το σχέδιό μου.

Η μόνη φορά που θα πίστευα ότι τα χρωματικά ζητήματα δεν είναι τόσο σημαντικά είναι αν αφιερώνετε μια βοηθητική περιοχή του κήπου σας για να κόψετε λουλούδια. Στη συνέχεια, μπορείτε απλά να κάνετε σειρές και σειρές πραγμάτων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στα floral σχέδιά σας, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν είναι συνήθως ο τρόπος με τον οποίο το κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι (εκτός αν προσπαθείς να γίνεις πιο σοβαρός ανθοπαραγωγός.και ακόμα και τότε, η μελλοντική σειρά προϊόντων λουλουδιών σας πρέπει να είναι σε χρώματα που συνεργάζονται)

Ο κήπος κοπής μου θα είναι μέρος του υπόλοιπου κήπου μου – είναι σαν μια επικάλυψη στο υπάρχον σχέδιο. Υποψιάζομαι ότι το δικό σας θα είναι το ίδιο, οπότε πρέπει να σκεφτείτε πώς να διανείμετε τους βολβούς με όλα τα άλλα φυτά που καλλιεργείτε (θα μιλήσω περισσότερο για το πώς να το κάνετε αυτό σε μια επερχόμενη θέση).

Εδώ είναι η κατώτατη γραμμή μου – αν μεγαλώνω για τον εαυτό μου, τότε θέλω να πάρω το μεγαλύτερο μέρος των προσπαθειών μου – θέλω να γαργαλήσω δύο πόδια με ένα φτερό. Ο κήπος κοπής μου είναι ενσωματωμένος στον υπόλοιπο κήπο μου – δίνοντάς μου το καλύτερο και των δύο κόσμων – χρησιμότητα, ενώ παράλληλα ανυψώνει όλα τα άλλα που έχω ήδη.

Το οποίο με φέρνει στην τελευταία μου σκέψη…

Πολιτισμός

Όπως και με όλα τα φυτά, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι φυτεύετε πράγματα που ταιριάζουν στον ιστότοπό σας και το περιβάλλον τους. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγετε λαμπτήρες που είναι ανθεκτικοί στην αναπτυσσόμενη ζώνη σας και σημαίνει επίσης ότι τους δίνετε κατάλληλες συνθήκες καλλιέργειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι ανοιξιάτικοι και ακόμη και καλοκαιρινοί βολβοί τείνουν να ξεφυτρώνουν από τη γη και να κάνουν όλη τη μαγεία τους πριν η συντριπτική πλειοψηφία των άλλων πολυετών αυξάνεται πραγματικά. Οι ανοιξιάτικοι ανθισμένοι τείνουν επίσης να ξεγωραίνουν τα φύλλα στα δέντρα (τουλάχιστον εκεί που ζω.) – έτσι λάβετε υπόψη ότι τα σημεία που δεν είναι πραγματικά ηλιόλουστα σε άλλες εποχές του καλοκαιριού, μπορεί στην πραγματικότητα να έχουν περισσότερο από αρκετό φως την άνοιξη.

Η άλλη σκέψη για να δώσετε προσοχή είναι αυτό που πρόκειται να έρθει αργότερα – αφού ο λαμπτήρας γίνει ανθισμένος. Ναι, σε όλους μας αρέσει να προσπαθούμε να επιτύχουμε τη φύτευση «διαδοχής» (ότι το τέλειο ξεθώριασμα από ένα σύνολο εποχιακών ανθισμάτων σε ένα άλλο είναι το ιερό δισκοπότηρο του κηπουρού), αλλά αξίζει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι πολλοί βολβοί δεν φαίνονται τόσο μεγάλοι μόλις φύγουν τα λουλούδια και το φύλλωμα αρχίζει να πεθαίνει πίσω.

Και πρέπει να το αφήσεις να πεθάνει εντελώς! – (επειδή η πρόωρη διακοπή του θα κλέψει την ικανότητά του να συγκεντρώνει σθένος πίσω στο βολβό για να υποστηρίξει μελλοντικές ανθίσεις). Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ξέρεις ότι πολλοί βολβοί τείνουν να πεθαίνουν άσχημοι. Περικυκλώστε τους με κάτι που θα γίνει όμορφο για να τους κρύψει καθώς κατεβαίνουν.

άλιουμ και byzantinus γλαδιόλες από τον Κλάιβ Νίκολς
Γλαδιόλου communis ssp Βυζαντίνος με Γιγαντιαία Άλιουμ από τον Κλάιβ Νίκολς μέσω Γαρδένια

Εγώ ΛΑΤΡΕΎΩ αυτό το πλάνο κήπου – (και φυτεύω κάτι παρόμοιο.). Τα χόρτα, τα νούφαρα ημέρας και οι μάζες άλλων πολυετών είναι η καλύτερη επιλογή σας για να φυτέψετε μαζί με την άνοιξη και νωρίς έως τα μέσα του καλοκαιριού βολβούς, έτσι ώστε να πάρετε τους λαμπτήρες ανθίζει, αλλά μην παρατηρήσετε τα dregs μετά την άνθιση που κρύβονται σε όλα τα άλλα φυτά.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με το σχεδιασμό ενός κήπου κοπής βολβών; Ρωτήστε στα σχόλια, θα χαρώ να βοηθήσω.

xo

-Ροσέλ

υ.σ. Εδώ είναι ένας πολύ καλός λόγος για να αγοράσετε λαμπτήρες αναγκαστικού ελατηρίου – και τότε είναι που βρίσκεστε σε πανικό. Όπως όταν χρειάζεσαι κάτι ωραίο για να αποσπάσεις την προσοχή από κάτι λιγότερο ωραίο. Ίσως να πάρετε μια κατσαρόλα ενώ αγοράζετε μαρούλι για εκείνη την κουτσή σαλάτα που σας είχε ανατεθεί από το MIL σας για το πασχαλινό δείπνο (και ξέρεις ότι δεν θα ζήσει.). Τα χαρούμενα καταναγκαστικά daffodils είναι πραγματικά καλά για το ολίσθημα έκτακτης ανάγκης.

Αν αναρωτιέστε τι συνέβη σε όλα αυτά τα φορτηγά με τους αναγκαστικούς βολβούς… Μικρότερος (ή, ίσως, πιο λογικό.) Οι τοπιστές μπορεί να έχουν μόνο χωματερήΌλα αυτά, αλλά πάντα έβρισκα για πάντα σπίτια για όλους αυτούς τους βολβούς (δώρισαν μερικά, πολλά φυτεύτηκαν στον κήπο και τους φίλους μου). (Εάν είστε υπομονετικοί και περιμένετε μερικούς αναπτυσσόμενους κύκλους / χρόνια, οι αναγκασμένοι βολβοί στην πραγματικότητα ανακάμπτουν και ανθίζουν ξανά με φυσιολογικό τρόπο. Απλά πρέπει να τα φυτέψετε σε έναν κανονικό κήπο και να τα αφήσετε να ξεκουραστούν και να επιστρέψετε στον κανονικό εποχιακό εαυτό τους).

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση:

  πώς να σχεδιάσετε και να φυτέψετε έναν κήπο κοπής λαμπτήρων άνοιξη - από pith + VIGOR
This post is sponsored by flowerbulbs.com.

Σχετικές δημοσιεύσεις:

Γίνετε μέλος του δωρεάν διαδικτυακού μου σεμιναρίου σήμερα!

– Μάθετε το σύστημα 7 βημάτων μου για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνει ΟΛΩΝ κατά τη δημιουργία ενός κήπου. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας πανέμορφο κήπο.

συμμετάσχετε στην πρόκληση σχεδιασμού κήπου FrEE 10 ημερών

Ο κήπος σας θα φαίνεται καλύτερα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγραφείτε

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar