Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα σε είδη παντοπωλείου

0
Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα σε είδη παντοπωλείου

Ακολουθούν μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε:

 1. Καταχωρίστε το. Για τους περισσότερους από εμάς, η δημιουργία λιστών δεν είναι το αγαπημένο πράγμα.
 2. Πόσο είναι πάρα πολύ? Παρακολουθήστε πόσο αγοράζετε.
 3. Ακολουθήστε τους κανόνες αποθήκευσης.
 4. Διαλέξτε δείγματα γευσιγνωσίας.
 5. Κάντε μια καλή συμφωνία.
 6. Εμπιστευτείτε την τεχνολογία.
 7. Προγραμματίστε τα γεύματά σας.

Συμβουλές για εξοικονόμηση χρημάτων σε είδη παντοπωλείου. Ψωνίστε με προϋπολογισμό και εξοικονομήστε χρήματα στο παντοπωλείο · Μην αγοράζετε σνακ στο τρέξιμο. · Γίνετε δημιουργικοί και δοκιμάστε νέες τροφές. Καταπληκτικά κόλπα για εξοικονόμηση χρημάτων στο παντοπωλείο.

Πώς μπορώ να ξοδέψω λιγότερα χρήματα σε είδη παντοπωλείου;

Οι καλύτεροι τρόποι για να ξοδέψετε λιγότερα χρήματα για φαγητό

 1. Ορίστε έναν προϋπολογισμό και δημιουργήστε μια λίστα με είδη παντοπωλείου.
 2. Προγραμματίστε οικονομικά γεύματα.
 3. Τρώτε λιγότερο κρέας.
 4. Εξαφανίστε τις εφαρμογές υπηρεσίας παράδοσης γευμάτων.
 5. Αγοράστε χύμα.
 6. Οργανώστε το ντουλάπι σας χρησιμοποιώντας ημερομηνίες λήξης.
 7. Μειώστε τη σπατάλη τροφίμων.
 8. Αγκαλιάστε τρώγοντας υπολείμματα.

Πώς μπορώ να μειώσω τον λογαριασμό μου στο παντοπωλείο;

Οι καλύτεροι τρόποι για να μειώσετε τον λογαριασμό σας για τα παντοπωλεία

 1. Σχεδιάστε εκ των προτέρων. Προτού προγραμματίσετε τα μενού σας για την εβδομάδα, ελέγξτε τις διαφημίσεις καταστημάτων για να δείτε τι υπάρχει σε προσφορά.
 2. Να είστε γνώστες με τα κουπόνια.
 3. Αγοράστε Generic.
 4. Τρώτε πιο υγιεινά.
 5. Αγοράστε την παραγωγή στη σεζόν.
 6. Μην αγοράζετε πάντα φρέσκα προϊόντα.
 7. Αγοράστε τρόφιμα που πρέπει να πάτε.
 8. Ελέγξτε τις τιμές μονάδας.

Ποιος είναι ο μέσος μηνιαίος προϋπολογισμός ειδών παντοπωλείου για 3;

Αυτές οι λεπτομέρειες υποδηλώνουν ότι το ελάχιστο μέσο κόστος ειδών παντοπωλείου ανά μήνα για 2 ενήλικες είναι $700, 1 παιδί είναι 200. Δηλαδή, μια μέση τριμελής οικογένεια ξοδεύει περίπου 10800 $ το χρόνο.

Πόσα ξοδεύουν τα ζευγάρια για ψώνια το μήνα;

Η έκθεση BLS, η οποία συνυπολογίζει κατά μέσο όρο όλα τα ζευγάρια χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το φύλο, δείχνει ότι ξόδεψαν 8.226 $ σε είδη παντοπωλείου το 2018, κάτι που οδηγεί σε περίπου 686 $ το μήνα.

Πόσα πρέπει να ξοδεύω σε είδη παντοπωλείου την ημέρα;

Το μέσο αμερικανικό νοικοκυριό είναι 2,58 άτομα, επομένως ο μέσος Αμερικανός ξοδεύει 2.792 $ ετησίως σε είδη παντοπωλείου ή 233 $ το μήνα ή 54 $ την εβδομάδα ή 7,64 $ την ημέρα σχετικά με τα τρόφιμα.

Πόσα ξοδεύει ένας μέσος άνθρωπος για είδη παντοπωλείου το μήνα;

Αυτό είναι περίπου 2.641 $ ετησίως ανά άτομο (με βάση τον μέσο όρο 2,5 ατόμων σε κάθε νοικοκυριό). Το μέσο κόστος των ειδών παντοπωλείου ανά μήνα για το τυπικό αμερικανικό νοικοκυριό είναι περίπου $550.
Μέσος προϋπολογισμός οικιακών τροφίμων των ΗΠΑ 6.602 $.

Συνολικός προϋπολογισμός για τα παντοπωλεία για το μέσο νοικοκυριό στις ΗΠΑ 6.602 $
Φαγητό μακριά από το σπίτι 2.667
Φαγητό στο σπίτι 3.935
Σύνολο Είδη παντοπωλείου Προϋπολογισμός για μέσο όρο νοικοκυριών στις ΗΠΑ
Οικιακός Προϋπολογισμός: Παντοπωλεία στο σπίτι Μέσο Ετήσιο Ποσό
Μη αλκοολούχα ποτά $384
Φρέσκα φρούτα 270
Άλλα κονσερβοποιημένα και παρασκευασμένα τρόφιμα 255
Φρέσκα λαχανικά 236
Βοδινό κρέας 219
Πουλερικά 170
Χοιρινό 170
Άλλα προϊόντα αρτοποιίας 165
Γάλα και κρέμα 152
Ζάχαρη και γλυκά 143
Καρυκεύματα και καρυκεύματα 138
Επεξεργασμένα λαχανικά 130
Κατεψυγμένα παρασκευασμένα τρόφιμα 130
Άλλα κρέατα 119
Τυρί 125
Ψάρια και θαλασσινά 122
Λίπη και λάδια 117
Τσιπς πατάτας και άλλα σνακ 115
Επεξεργασμένα φρούτα 115
Ψωμί 106
Δημητριακά, έτοιμα προς κατανάλωση και μαγειρεμένα 94
Άλλα προϊόντα δημητριακών (συμπεριλαμβανομένου του ρυζιού, των ζυμαρικών, του αλεύρου και του καλαμποκάλευρου) 91
Παγωτό και συναφή προϊόντα 59
Αυγά 56
Διάφορα. γαλακτοκομικά προϊόντα 54
Μπισκότα 49
Κονσερβοποιημένες και συσκευασμένες σούπες 45
ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ 45
Κρακεράκια 39
Βούτυρο 24
Μερικό σύνολο για το φαγητό στο σπίτι 3.935
Μέσος προϋπολογισμός ειδών παντοπωλείου για τα νοικοκυριά των ΗΠΑ

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα σε είδη παντοπωλείου

Αναρωτιέστε πώς να εξοικονομήσετε χρήματα σε είδη παντοπωλείου; Δεν είσαι μόνος! Τα είδη παντοπωλείου μπορούν να αποτελέσουν ένα τεράστιο μέρος του προϋπολογισμού κάθε νοικοκυριού και είναι συχνά ένα από τα ευκολότερα μέρη για μείωση του κόστους.

Όταν πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να ψάχνουν πώς να εξοικονομήσουν χρήματα σε είδη παντοπωλείου, σκέφτονται τα κουπόνια και τα κλασέ και τις ατελείωτες ώρες που ξοδεύουν κόβοντας και κόβοντας, οργανώνοντας και εξοικονομώντας. Είναι συντριπτικό και χρονοβόρο, επομένως πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν καν να ξεκινήσουν.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να είναι τόσο δύσκολο. Οι έξυπνες τεχνικές αγορών μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα με ελάχιστη προσπάθεια.

Θα περιγράψω πέντε έξυπνες τεχνικές αγορών που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε πώς να εξοικονομήσετε χρήματα σε είδη παντοπωλείου χωρίς να καταναλώνετε όλο το χρόνο ή τα κουπόνια κοπής ενέργειας. Εάν είστε εξοικειωμένοι με την ανάρρωση του εθισμού, μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με την αρχή HALT. Το HALT σημαίνει πεινασμένος, θυμωμένος, μόνος ή κουρασμένος. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να κάνετε check in με τον εαυτό σας και να διασφαλίσετε ότι οι βασικές σας ανάγκες ικανοποιούνται.

Θα πρέπει πάντα να σταματάτε πριν πάτε για ψώνια. Εάν είστε πεινασμένοι, θυμωμένοι, μόνοι ή κουρασμένοι, θα διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα μέσω ακριβών παρορμητικών αγορών. Απλώς είναι πιο δύσκολο να τηρείς ένα σχέδιο όταν δεν νιώθεις καλά. Επίσης, η σύγκριση των τιμών στο ράφι μπορεί να είναι παραπλανητική. Αντί να εξετάζετε το συνολικό κόστος του προϊόντος, αναλύστε τις συγκρίσεις σας με βάση την τιμή ανά ουγγιά για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε το περισσότερο προϊόν για τα χρήματά σας.

Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο να το κάνετε όταν είστε ανυπόμονοι ή πεινασμένοι, θυμωμένοι, μόνοι ή κουρασμένοι, γι‘ αυτό σας συνιστούμε να σταματήσετε και να αξιολογήσετε αυτήν την κατάσταση ΣΤΑΜΑΤΗΣ πριν ξεκινήσετε. Όσο βρίσκεστε στο κατάστημα, μην ψωνίζετε στο ύψος των ματιών. Τα ράφια στο ύψος των ματιών συνήθως χωρούν τα πιο ακριβά αντικείμενα από τα ψηλότερα ή τα χαμηλότερα ράφια.

Εάν θέλετε να μάθετε πώς να εξοικονομείτε χρήματα σε είδη παντοπωλείου, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε γύρω σας στα ψηλότερα και τα χαμηλότερα ράφια για να βεβαιωθείτε ότι δεν χάνετε φθηνότερα προϊόντα. Προσωπικά εργάζομαι από το σπίτι και εκπαιδεύω τα πέντε μου παιδιά, οπότε είμαι πάντα απασχολημένος.

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους εξοικονομώ χρήματα στα παντοπωλεία είναι να προγραμματίζω εκ των προτέρων και να φτιάχνω γεύματα κατάψυξης αξίας ενός μήνα ταυτόχρονα. Περνάω μια μέρα στην κουζίνα και τελείωσα τον υπόλοιπο μήνα! Κάνω γεύματα κατάψυξης εδώ και έξι χρόνια.

Στην πορεία, έχω μάθει μερικά κρίσιμα μαθήματα που με βοήθησαν να μεγιστοποιήσω τις οικονομίες μου μέσω του προγραμματισμού γευμάτων. Φτιάχνω διπλά γεύματα. Είναι πολύ φθηνότερο να φτιάξεις πέντε αντίγραφα έξι γευμάτων από το να φτιάξεις 30 μοναδικά γεύματα που απαιτούν διαφορετικά συστατικά και διαφορετική προετοιμασία. Δημιουργώ επίσης ένα πρόγραμμα γευμάτων με βάση τα ίδια κρίσιμα συστατικά, ώστε να μπορώ να ψωνίσω χύμα.

Αγοράζω κρεμμύδια, πιπεριές και άλλα υλικά χύμα για να εξοικονομήσω χρήματα. Προσθέτω σε όλα προσιτά υλικά πλήρωσης. Ένα μήνα, μείωσα το κόστος μου κατά τα δύο τρίτα προσθέτοντας ένα κουτί ζυμαρικά σε ό,τι έφτιαξα! Το ρύζι, τα φασόλια, τα ζυμαρικά και τα φθηνά λαχανικά όπως τα ρεβίθια μπορούν να παρατείνουν τα γεύματά σας σε ένα κλάσμα της συνηθισμένης τιμής. Όσον αφορά το μαγείρεμα στην κατάψυξη, ο προγραμματισμός για το σκεύος είναι υπέροχος, αλλά σπάνια θυμάμαι να βγάζω όλο το φαγητό εγκαίρως.

Το δείπνο δεν είναι αυτό που σκέφτομαι πρώτο πράγμα το πρωί! Αντίθετα, καταψύχω τα γεύματά μου σε ταψιά του φούρνου μιας χρήσης, ώστε να τα βάλω στο φούρνο για μια ή δύο ώρες και μετά το δείπνο θα είναι έτοιμο. Εάν θέλετε να φτιάξετε γεύματα σε ποτ, βοηθάτε να τα καταψύξετε σε σακούλες Ziploc, ώστε να απλώνονται και να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μανταλάκια στο κέντρο μιας τσάντας γαλονιού για να δημιουργήσετε ένα φυσικό σημείο θραύσης, εάν πρέπει να το βάλετε στο σκεύος παγωμένο (γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, δεν θυμάμαι ποτέ να το ξεπαγώσω την προηγούμενη μέρα). Η τελευταία συμβουλή που έχω για εσάς είναι να παραγγείλετε ηλεκτρονικά για τοπική παραλαβή.

Οι αγορές με παιδιά είναι περίπλοκες – ειδικά όταν προσπαθείτε να μείνετε σε μια λίστα. Μερικές φορές τα ψώνια με τον εαυτό μου είναι περίπλοκα! Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους έχω μάθει πώς να εξοικονομώ χρήματα σε είδη παντοπωλείου και να αποφεύγω τις παρορμητικές αγορές είναι να παραγγέλνω τα παντοπωλεία μου στο διαδίκτυο για τοπική παραλαβή. Η τοπική Walmart μας προσφέρει αυτήν την υπηρεσία, καθώς και πολλά άλλα τοπικά παντοπωλεία. Εάν έχετε κουπόνια τροφίμων, μπορείτε ακόμα να παραγγείλετε ηλεκτρονικά στη Walmart και να τα παραλάβετε από το κατάστημα. Αυτό το κάνω για όλα στη λίστα μου εκτός από τα προϊόντα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar