Πώς να απαλλαγείτε από τα γκρουπ: Αναγνώριση και θεραπεία

0
Πώς να απαλλαγείτε από τα γκρουπ: Αναγνώριση και θεραπεία

Ένας αναγνώστης του Spring-Green, που ασχολείται με το ποιες θεραπευτικές επιλογές λειτουργούν καλύτερα για ποιο είδος μούχλας, έστειλε στην ακόλουθη ερώτηση σχετικά με τον έλεγχο των εκχυλισμάτων:

«Χρειάζεται να βεβαιωθώ τι είδους γρασίδι υπάρχει στο γρασίδι μου πριν το περιποιηθώ; Αν ναι, πώς μπορώ να προσδιορίσω ποιο grub είναι; Μου είπαν ότι η γαλακτώδης σκόνη σπορίων λειτουργεί μόνο για το ιαπωνικό σκαθάρι; Είναι αλήθεια? Υποψιάζομαι ότι υπάρχει σκόρος, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Βρισκόμαστε στη Σεντόνα της Αριζόνα. Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο και την τεχνογνωσία σας.”

Κύριε Γκρίφιν,
Ευχαριστούμε που στείλατε την ερώτησή σας σχετικά με το πώς να απαλλαγείτε από τις γριές. Όχι, δεν χρειάζεται να ξέρετε τι είδους κρούστα υπάρχει στο γρασίδι σας για να το αντιμετωπίσετε με συμβατικές μεθόδους. Τα γκρουπ είναι το προνυμφικό στάδιο των ενήλικων σκαθαριών. Έχετε δίκιο ότι το Milky Spore, Paenibacillus papillae, θα ελέγχει μόνο τις προνύμφες του ιαπωνικού σκαθαριού. Ο εντοπισμός των γκρουπ είναι λίγο πιο περίπλοκος. Αυτό γίνεται κοιτάζοντας το σχέδιο των τριχών στο ράστερ ή στο πίσω μέρος τους, όπως βλέπετε σε αυτήν την εικόνα. Τα ιαπωνικά σκαθάρια έχουν ένα σχέδιο τριχών σε σχήμα V. Το κόλπο είναι να τους κάνεις να κρατηθούν αρκετά για να τους εξετάσουν με φακό χειρός 10X. Υπάρχουν περίπου 15 είδη σκύλων που μπορούν να επιτεθούν σε ένα γρασίδι. Εάν θέλετε να ελέγξετε, μπορείτε είτε να τα τοποθετήσετε σε διάλυμα φορμαλδεΰδης είτε μπορείτε να κόψετε το πίσω μισό της ράβδου για να το επιθεωρήσετε. Αρκεί να πούμε ότι αν έχετε χυλούς και βλάπτουν το γκαζόν σας, ο πιο γρήγορος τρόπος για να απαλλαγείτε από τις γριές είναι να εφαρμόσετε μια εφαρμογή καταπολέμησης εντόμων. Το προϊόν που λειτουργεί καλύτερα σε ενεργά γκρουπ ονομάζεται Dylox. Φροντίστε να διαβάσετε και να ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες της ετικέτας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με το πώς να απαλλαγείτε από τις γκρίζες.

ταυτοποίηση γκρουπ

Θέλετε να ρωτήσετε τον ειδικό της Spring-Green, Harold Enger, μια ερώτηση σχετικά με τη μοναδική σας κατάσταση φροντίδας γκαζόν; Υποβάλετε την ερώτησή σας στο blog σήμερα!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar