Πριν & Μετά: Η Χέδερ αποκαθιστά το τοπίο με αυτόχθονα φυτά

0
Πριν & Μετά: Η Χέδερ αποκαθιστά το τοπίο με αυτόχθονα φυτά
πριν και μετά το φυσικό κήπο

Χέδερ, στο Αποκατάσταση του τοπίου δεν είναι μια από αυτές τις κουβέντες, ούτε οι άνθρωποι της δράσης.  Ο ιστότοπός της καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικά με την αποκατάσταση τοπίων με αυτόχθονα φυτά, τη δημιουργία οικοτόπων άγριας ζωής, πτηνών, εντόμων, βιοποικιλότητας και χωροκατακτητικών ειδών.

πριν κατά τη διάρκεια και μετά το φυσικό κήπο

Η ίδια η Χέδερ αποκατέστησε το τοπίο γύρω από το σπίτι της στη Μινεσότα. Και όταν λέω ανακαινισμένος, δεν μιλάω για το φτιάξιμο του κήπου, μιλάω για την επιστροφή του κήπου στη φύση.

πριν και μετά τον κήπο

Αυτό που ήταν ένα μάλλον βαρετό και ακόμη και λίγο ζοφερό (αν θες τη γνώμη μου) προαστιακό σπίτι, μετατράπηκε σε ένα εγγενές καταφύγιο άγριας ζωής και φυτών με την ομορφιά του ανέγγιχτου φυσικού δάσους.

πριν και μετά το σχεδιασμό του κήπου

Είναι κήπος;

Φυσικά, έτσι νομίζω, απολύτως.

Είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα στροφή στην ανάπτυξη κήπων. Παίρνει την ιδέα της κατασκευής κήπων σε ένα άκρο της αναδημιουργίας της φύσης.  Είμαι περίεργος για το τι πιστεύεις. Θα αποκαταστήσετε το τοπίο γύρω από το σπίτι σας πίσω σε αυτό που ήταν πριν χτιστεί το σπίτι;

Μια επίσκεψη στο Αποκατάσταση του τοπίου έχει πολλές επιπλέον εικόνες αυτού του έργου.

Ευχαριστώ Λουίζ που το έστειλες αυτό!

Γίνετε μέλος του δωρεάν διαδικτυακού μου σεμιναρίου σήμερα!

– Μάθετε το σύστημα 7 βημάτων μου για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνει ΟΛΩΝ κατά τη δημιουργία ενός κήπου. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας πανέμορφο κήπο.

συμμετάσχετε στην πρόκληση σχεδιασμού κήπου FrEE 10 ημερών

Ο κήπος σας θα φαίνεται καλύτερα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγραφείτε

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar