Πρέπει να έχει βότανα για κάθε κήπο

0
Πρέπει να έχει βότανα για κάθε κήπο

Κήπος πρέπει να έχει: Σύντροφος & Φαρμακευτικά Φυτά

Πυρετός λίγοι:

Συνοδευτικό φυτό, προσελκύοντας πολλούς ευεργετικούς επικονιαστές & αποτρεπτικό παράσιτο με μέσω οσμής και λευκών λουλουδιών.

Οι φαρμακευτικές χρήσεις περιλαμβάνουν ένα φάρμακο για πονοκεφάλους, απλά συνθλίψτε τα φύλλα για να κάνετε ένα κατάπλασμα και εφαρμόστε στο μέτωπο κάτω από ένα υγρό πανί. Μεγάλη σε τσάγια ως φάρμακο για τη μείωση των πυρετού, αρθρίτιδα και χαμηλά οινοπνευματώδη ποτά. Το τσάι από τα λουλούδια μπορεί να προωθήσει την κανονική εμμηνορροϊκή ροή.

Κόφρι:

Συνοδευτικό φυτό για τη βελτίωση της μικροβιακής δραστηριότητας στο έδαφος και την επιτάχυνση της δράσης κομποστοποίησης.

Οι φαρμακευτικές χρήσεις περιλαμβάνουν μια πολύ αποτελεσματική θεραπευτική ιδιότητα προς μικρές πληγές και εσωτερικά προβλήματα όπως μώλωπες και κατάγματα. Τα φύλλα σύνθλιψης & εφαρμόζουν το κατάπλασμα απευθείας στην περιοχή, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάτω από τη επίδεσμο &strapping. Οι αλοιφές ή το εκχύλισμα ελαίων είναι εξαιρετικές για δερματικές παθήσεις όπως ψωρίαση, έκζεμα και ακμή.

Χαμομήλι (Γερμανικά):

Συνοδευτικό φυτό, προσελκύοντας πολλούς ευεργετικούς επικονιαστές & αποτρεπτικό παράσιτο με μέσω οσμής και λευκών λουλουδιών.

Οι φαρμακευτικές χρήσεις περιλαμβάνουν ένα ελιξίριο τσαγιού από τις αποξηραμένες κεφαλές λουλουδιών για χρήση για χαλάρωση ή αϋπνία. Περιέχει επίσης αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες καθιστώντας το φάρμακο για οίδημα, αρθρίτιδα και εμμηνορροϊκές κράμπες.

Μέντα:

Συνοδευτικό φυτό που προσελκύει σκουλήκια στον κήπο και αποθαρρύνει τα παράσιτα με είναι το άρωμα.

Οι φαρμακευτικές χρήσεις περιλαμβάνουν πεπτικό βοηθό. Μεγάλη σε τσάγια, μαγείρεμα και ερήμους για γεύση. Ο Μοχίτος!!!

Βάλσαμο λεμονιού:

Μεγάλο βότανο έτσι ώστε να έχετε γύρω από εξωτερικούς χώρους καθιστικού καθώς τα θρυμματισμένα φύλλα αποτρέπουν τα κουνούπια όταν τρίβονται στο δέρμα, αυτό το κατάπλασμα θα θεραπεύσει επίσης πληγές και δαγκώματα. Ένα ελιξίριο τσαγιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία πυρετωτικών κρυολογημάτων, πονοκεφάλων, εμμηνορροϊκών κράμπες και πόνους στο στομάχι. Μεγάλη σε δροσερά ποτά, σαλάτες και ερήμους.

Αλόη Βέρα:

Ένας μεγάλος ενεργοποιητής ρίζας καθώς προωθεί την αναγέννηση των κυττάρων.

Η υγρή σάρκα είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό φάρμακο για το ηλιακό έγκαυμα και την απαλύνυνση του δέρματος. Στην πραγματικότητα θεραπεύει το δέρμα σε κυτταρικό επίπεδο αποκαθιστώντας τους κατεστραμμένους ιστούς, μειώνοντας έτσι την ομοιότητα του καρκίνου του δέρματος.

Τάνσυ:

Συνοδευτικό φυτό, προσελκύοντας πολλούς ευεργετικούς επικονιαστές & αποτρέποντας το παράσιτο με μέσω οσμής και κίτρινων λουλουδιών.

Φαρμακευτικά ένα τσάι θα αποβάλει τα εντερικά σκουλήκια, θα ρυθμίσει τους εμμηνορροϊκούς κύκλους. Τα αποξηραμένα φύλλα είναι ένα αποτελεσματικό εντομοαπωθητικό.

Γιάροου:

Συνοδευτικό φυτό για τη βελτίωση της μικροβιακής δραστηριότητας στο έδαφος και την επιτάχυνση της δράσης κομποστοποίησης.

Το φαρμακευτικό είναι γνωστό ως „θεραπεύστε τα όλα“. Το ελιξίριο τσαγιού από τις κεφαλές λουλουδιών μπορεί να μειώσει τον πυρετό και να διεγείρει την όρεξη. Το τσάι από το φυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιφλεγμονώδες.  Το κατάπλασμα ολόκληρου του φυτού μπορεί να εφαρμοστεί σε πληγές και κοψίματα.

Φασκομηλιά:

Συνοδευτικό φυτό, προσελκύοντας πολλούς ευεργετικούς επικονιαστές & αποτρεπτικό παράσιτο με μέσω οσμής & μπλε λουλουδιών.

Φαρμακευτικά μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση του υπερβολικού ιδρώτα και να ανακουφίσει τους πόνους αερίων.  Κύρια χρήση ως γαστρονομικό βότανο ένα απόλυτο must για κάθε κουζίνα.

Λεβάντα:

Συνοδευτικό φυτό, προσελκύοντας πολλούς ευεργετικούς επικονιαστές & αποτρεπτικό παράσιτο με μέσω οσμής & μοβ λουλούδια.

Τα βρώσιμα λουλούδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη μαγειρική και τις ερήμους. Η λεβάντα έχει πολλές χρήσεις χειροτεχνίας και μπορεί να κρεμαστεί γύρω από το σπίτι ως ποτ πουρί ή να τοποθετηθεί στο μπάνιο για χαλάρωση. Το νερό λεβάντας μπορεί να είναι ένα μεγάλο καλλυντικό και αρωματικό στοιχείο.

Δενδρολίβανο:

Συνοδευτικό φυτό, προσελκύοντας πολλούς ευεργετικούς επικονιαστές & αποτρεπτικό παράσιτο με μέσω οσμής και λευκών λουλουδιών.

Ένα απόλυτο must για κάθε κουζίνα με τις πολλές χρήσεις της για μαγείρεμα. Το τσάι δεντρολίβανου θα ενισχύσει την κυκλοφορίαιονίζουν και αυξάνουν τη μνήμη και είναι μεγάλη σε περιόδους άγχους ή μελέτης. Το νερό δεντρολίβανου είναι ένα υπέροχο τονωτικό μαλλιών & έχει πολλές χρήσεις ομορφιάς και χειροτεχνίας.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar