Πετάει γύρω από το μπολ φρούτων – Aussie Βιολογική Κηπουρική & Φύτευση Φεγγαριών

0
Πετάει γύρω από το μπολ φρούτων – Aussie Βιολογική Κηπουρική & Φύτευση Φεγγαριών

Δροσοφίλα-βικιπαίδεια Η στήλη 8 στη σημερινή Sydney Morning Herald δήλωσε ότι οι κουζίνες των Sydneysiders έχουν μολυνθεί από μύγες φρούτων, δηλώνοντας ότι, „Βγαίνουν από τα φρούτα και κρέμονται όλο το καλοκαίρι“. Οι μύγες που αναφέρονται δεν είναι μύγες φρούτων, είναι το πολύ μικρό ξύδι ή οι μύγες ζύμωσης (Δροσόφιλα). Οι γνήσιες μύγες φρούτων φυλάσσονται έξω από τις οθόνες μύγας. Οι μύγες ξιδιού αναδύονται από φρούτα, ντομάτες κ.λπ. Εάν αυτά τα μικροσκοπικά παράσιτα είναι ένα επίμονο πρόβλημα, πρέπει να υπάρχει ένα έδαφος αναπαραγωγής κοντά ή η κουζίνα χρειάζεται πιο τακτικό καθαρισμό.
Οι μύγες ξιδιού προσελκύονται από τη μυρωδιά της ζύμης στη ζύμωση οργανικών υλικών και αποχετεύσεων. Για να εξαλείψετε το πρόβλημα:

  • Μην κρατάτε τα φρούτα σε θερμοκρασία δωματίου σε ζεστό, υγρό καιρό
  • Κάλυψη κομπόστ και δοχεία απορριμμάτων
  • Ξεπλύνετε τακτικά τα δοχεία απορριμμάτων
  • Ξεπλύνετε τα δοχεία μπύρας και κρασιού πριν από την ανακύκλωση
  • και να θεραπεύσει τις αποχετεύσεις με ένα ενζυμικό προϊόν για να διασπάσει τα παχιά αποβράσματα όπου μπορούν να τρέφονται και να αναπαράγονται.

Γνήσιες μύγες φρούτων, η Μεσογειακή Μύγα Φρούτων (Κεφαλιάτα κεραμίτιδας) και μύγα φρούτων του Κουίνσλαντ (Ντάκους Τριόνι) προκαλούν μεγάλη καταστροφή στους κήπους. Απαιτούν κουτάβι στο έδαφος μετά την εμφάνιση των σκουληκιών από τα φρούτα. Για να μειώσετε το πρόβλημα των γνήσιων μύγες φρούτων, συλλέξτε όλα τα πεσμένα φρούτα, βάλτε τα σε μια σφραγισμένη μαύρη σακούλα σκουπιδιών και αφήστε την τσάντα στον ήλιο για τρεις ή τέσσερις ημέρες για να μαγειρέψετε τις προνύμφες (και ενθαρρύνετε τους γείτονές σας να κάνουν το ίδιο). Μην τοποθετείτε ποτέ μολυσμένα φρούτα στο δοχείο κομποστοποίησης.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar