Ο Φερνάντο Καρούντσο το άξιζε | PITH + VIGOR της Ροσέλ Γκριέιερ

1
Ο Φερνάντο Καρούντσο το άξιζε | PITH + VIGOR της Ροσέλ Γκριέιερ

Οι σχεδιαστές κήπων κοινωνίας βοηθούν την ετήσια τελετή απονομής βραβείων τους την Παρασκευή το βράδυ και καθώς έλεγξα όλους τους νικητές σοβαρά – ήμουν πολύ ευτυχής να μάθω ότι ο Fernando Caruncho έλαβε το βραβείο επιτεύγματος ζωής. Η δουλειά του με εμπνέει εδώ και πολλά χρόνια.  Καθώς ολοκληρώνω την πρώτη σειρά του Garden Design Bootcamp, σκέφτηκα ότι αυτό το βίντεο που δημιουργήθηκε προς τιμήν της εκδήλωσης και του βραβείου ήταν μια τόσο μεγάλη έμπνευση για όποιον σκέφτεται να σχεδιάσει (ή να επανασχεδιάσει) το τοπίο του.

https://www.youtube.com/watch?v=9HaaRGgHExc

Οι φωτογραφίες του δικού του στούντιο σχεδιασμού κήπων είναι απείρως εμπνευσμένες για μένα. Ονειρεύομαι να δουλέψω σε ένα τέτοιο μέρος.  Αν θέλετε να δείτε περισσότερα – ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο στο Αψίδα Χώνεψη.

στούντιο σχεδιασμού κήπων/ από fernando caruncho

Γίνετε μέλος του δωρεάν διαδικτυακού μου σεμιναρίου σήμερα!

– Μάθετε το σύστημα 7 βημάτων μου για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνει ΟΛΩΝ κατά τη δημιουργία ενός κήπου. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας πανέμορφο κήπο.

συμμετάσχετε στην πρόκληση σχεδιασμού κήπου FrEE 10 ημερών

Ο κήπος σας θα φαίνεται καλύτερα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγραφείτε

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar