Ο Ντέιλ Στρίκλερ καταρρίπτει τους 3 μεγαλύτερους μύθους για τη βελτίωση του εδάφους.

0
Ο Ντέιλ Στρίκλερ καταρρίπτει τους 3 μεγαλύτερους μύθους για τη βελτίωση του εδάφους.

Η τελευταία ζωντανή διάλεξη mastermind κατασκευαστών κήπων του 2021 είναι αυτό το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, στις 3:00 μ.μ. EST.  (και αν διαβάζετε αυτό μετά από αυτή την ημερομηνία – μην ανησυχείτε – μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε την παρουσίαση κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο)

Μιλάμε για. Αποκατάσταση εδαφών & τα εργαλεία που χρειάζεστε για να θεραπεύσετε το κατεστραμμένο χώμα σας με τον Dale Strickler (Ο Ντέιλ είναι ο συγγραφέας του βιβλίου – Ο πλήρης οδηγός για την αποκατάσταση των εδαφών σας).

Όπως λέει ο Ντέιλ …

„Υπάρχουν μερικοί επίμονοι μύθοι για την αποκατάσταση του εδάφους. Το πρώτο είναι ότι είναι ένα σχεδόν αδύνατο έργο, και παίρνει πολλές ζωές αν όχι αιώνες για να επιτευχθεί. Το δεύτερο είναι ότι η αποκατάσταση του εδάφους είναι μια δαπανηρή διαδικασία που απαιτεί οικονομική θυσία. Αυτή η συνεδρία υπερβαίνει τη νοοτροπία „απλά αγοράστε πολλή κοπριά ή κομπόστ και πετάξτε την στα χωράφια σας“ για να επιδείξετε γρήγορα, αποτελεσματικά και το πιο σημαντικά κερδοφόρα μέσα για να κάνετε καλύτερο έδαφος χρησιμοποιώντας τις ίδιες φυσικές διαδικασίες με τις οποίες σχηματίστηκε αρχικά το έδαφος, αλλά με ήπιες ωθήσεις από τη σύγχρονη γνώση και τεχνολογία.“

-Ντέιλ Στρίκλερ

Υπάρχει στην πραγματικότητα ένα τρίτο. (και ακόμα πιο ενδιαφέρον) μύθος – αλλά θα τον αφήσω να μπει σε αυτό στην παρουσίαση. 😉

Είτε καταλαβαίνετε πραγματικά ότι το υγιές έδαφος είναι το κλειδί για τη διατήρηση της ζωής στη Γη είτε μόλις ξεκινάτε με την κατανόηση ότι, τουλάχιστον, ο κήπος σας θα είναι ομορφότερος και υγιέστερος εάν το έδαφός σας είναι σε καλή κατάσταση, αυτή η συνεδρία θα σας εμπνεύσει να αναλάβετε δράση και να αποκτήσετε κατανόηση για το τι μπορείτε να κάνετε.

Όχι μόνο θα μάθετε πώς μπορείτε να καταπολεμήσετε την κλιματική αλλαγή στην αυλή σας – αλλά και πώς να αναπτυχθείτε καλύτερα.

Οι κηπουροί έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν στην αντιστροφή των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής – αν ξέρουμε τι να κάνουμε – και αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο μπορούμε να μάθουμε να τα πάμε καλύτερα.

Λεπτομέρειες εκδήλωσης:
Ζωντανή παρουσίαση από τον Ντέιλ Στρίκλερ –
Αποκατάσταση των εδαφών σας – είναι στις 3:00 μ.μ. EST αυτό το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021.

(το εισιτήριό σας σας δίνει ζωντανή πρόσβαση, αλλά και πρόσβαση επανάληψης που δεν λήγει μετά από αυτήν την ημερομηνία)

>>ΤΙΤΣΕΤς είναι διαθέσιμα εδώ.

>>>Προβολή Ο πλήρης οδηγός για την αποκατάσταση των εδαφών σας Εδώ.

Περισσότερο:

Γιατί πεθαίνουν τα φυτά – Επειδή υπάρχουν κάποιες παρερμηνείες

Πώς να χρησιμοποιήσετε καθρέφτες στον κήπο και να βελτιώσετε το σχεδιασμό

Όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν – Χώμα. Κοπρόχωμα. Προστασία.

Γίνετε μέλος του δωρεάν διαδικτυακού μου σεμιναρίου σήμερα!

– Μάθετε το σύστημα 7 βημάτων μου για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνει ΟΛΩΝ κατά τη δημιουργία ενός κήπου. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας πανέμορφο κήπο.

συμμετάσχετε στην πρόκληση σχεδιασμού κήπου FrEE 10 ημερών

Ο κήπος σας θα φαίνεται καλύτερα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγραφείτε

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar