Ο ειδικός κηπουρικής Griffin κερδίζει άδεια PCA

0
Ο ειδικός κηπουρικής Griffin κερδίζει άδεια PCA
Έρικα Χερνάντεζ

Έρικα Χερνάντεζ

Ο Griffin, ένας από τους μεγαλύτερους μεσίτες και προμηθευτές κηπευτικών στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε την προσθήκη ενός Συμβούλου Ελέγχου Γεωργικών Παρασίτων της Καλιφόρνιας (PCA) στο προσωπικό. Η Erica Hernandez, τεχνικός ειδικός της CEA GGSPro, κέρδισε πρόσφατα την άδειά της PCA. Ο Hernandez πέρασε την εξέταση για νόμους, κανονισμούς και βασικές αρχές, συμπεριλαμβανομένης της ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων. Πέρασε επίσης εξετάσεις για την κατηγορία Α (έντομα, ακάρεα και άλλα ασπόνδυλα) και την κατηγορία Β (παθογόνα φυτών).

„Αυτή η αδειοδότηση θα επιτρέψει στον Γκρίφιν να παρέχει συγκεκριμένες συστάσεις προστασίας των καλλιεργειών τόσο στους καλλιεργητές διακοσμητικών καλλιεργειών όσο και στους καλλιεργητές ελεγχόμενης περιβαλλοντικής γεωργίας (CEA) στην Καλιφόρνια“, λέει ο Tami Van Gaal, Επικεφαλής τμήματος CEA για το Griffin. „Είναι εμπνευσμένο να βλέπεις το πάθος των μελών της ομάδας για τα βιολογικά, την καινοτομία της βιομηχανίας και την υποστήριξη των πελατών“, συνέχισε ο Van Gaal.

Ο Χερνάντεζ είναι κάτοχος BS στην Επιστήμη των Φυτών από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Είναι επίσης κάτοχος σκλήρυνσης κατά πλάκας στην Φυτοκομική Βιολογία από το Πανεπιστήμιο Cornell. Το έργο της στο Masters επικεντρώθηκε στα φυλλώδη χόρτα και τον φωτισμό υπό τον Δρ Neil Mattson, και έρευνα δημοσιεύθηκε στο Διεπιστημονικό Ινστιτούτο Ψηφιακών Εκδόσεων (MDPI). Το προπτυχιακό της έργο επικεντρώθηκε στην παραγωγή τροφίμων ελεγχόμενης περιβαλλοντικής γεωργίας (CEA). Ο χρόνος της στην Τουσόν περιλάμβανε έρευνα και παραγωγή με το γνωστό Κέντρο Ελεγχόμενης Περιβαλλοντικής Γεωργίας στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Ο Hernandez είναι πλέον βασικό μέλος του τμήματος CEA του Griffin, παρέχοντας τεχνική και πολιτιστική υποστήριξη στους καλλιεργητές CEA σε εθνικό επίπεδο.0Schreibe einen Kommentar