Οι 15 κορυφαίοι ιστότοποι B2B στον κόσμο

0
Οι 15 κορυφαίοι ιστότοποι B2B στον κόσμο

Η νέα καινοτομία των επιχειρήσεων B2B μέσω του διαδικτύου έφερε μια ριζική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων στη σημερινή εποχή και εποχή. Οι επιχειρήσεις B2B είναι ένα είδος επιχειρηματικής συναλλαγής που διεξάγεται μεταξύ μιας επιχείρησης και μιας άλλης. Αυτές οι συναλλαγές είναι πιο δημοφιλείς στην αλυσίδα εφοδιασμού, όπου μια εταιρεία θα αγοράζει πρώτες ύλες από μια άλλη για να χρησιμοποιηθούν στη διαδικασία παραγωγής. ο B2B Η βιομηχανία προσφέρει πρωτόγνωρα κέρδη και κέρδη που κάνουν έναν άνθρωπο τα πάντα από το τίποτα. Μια ξαφνική άνοδος είναι εμφανής στον κλάδο B2B, καθώς πολλοί επιχειρηματίες έχουν προχωρήσει στη διεξαγωγή συναλλαγών μεταξύ επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με τη Forrester, οι συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ επιχειρήσεων (B2B) στις ΗΠΑ αναμένεται να φτάσουν τα 1,8 τρισεκατομμύρια δολάρια έως το 2023. Αυτό θα αντιπροσωπεύει το 17% του συνόλου των πωλήσεων B2B στη χώρα.

Ο κόσμος περιλαμβάνει πολυάριθμους κορυφαίους ιστότοπους που προσφέρουν συναλλαγές B2B. εδώ 15 καλύτεροι ιστότοποι B2B από όλο τον κόσμο:

1. eWorldTrade

Ενδυναμώστε το ηλεκτρονικό σας εμπόριο στις ΗΠΑ με το eWorldTrade - TekysInfo

Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες διαδικτυακές αγορές χονδρικής B2B στον κόσμο με καινοτόμα χαρακτηριστικά που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τους εμπόρους να φτάσουν σε παγκόσμιο επίπεδο και να θέτουν νέα ορόσημα. Παρέχουν τις απαραίτητες λειτουργίες σε αγοραστές και πωλητές για να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους παγκοσμίως. Έχουν διαμορφώσει την πύλη τους ώστε να είναι ιδιαίτερα φιλική προς τον χρήστη, επιτρέποντας έτσι στους αγοραστές να συνδέονται γρήγορα με τους χρήστες. eWorld Trade είναι ένας παθιασμένος ιστότοπος που βοηθά τις επιχειρήσεις να συνδεθούν και να αναπτυχθούν.

2. Amazon

Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει σύντομα το Amazon.com - The Verge

Ενώ μιλάμε για το ηλεκτρονικό εμπόριο, πώς μπορεί κανείς να χάσει τον ιππικό ιστότοπο του κόσμου, την Amazon; Παρόμοια με την Alibaba, η Amazon είναι επίσης ένας από τους κορυφαίους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο που δραστηριοποιείται σε πολλές πόλεις του κόσμου. Ιδρύθηκε τη δεκαετία του ’90, η Amazon περιλαμβάνει την πιο εκτεταμένη γκάμα προϊόντων σε σχεδόν κάθε κατηγορία που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί. Οι πελάτες της Amazon βασίζονται στον ιστότοπο περισσότερο για ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και τεχνολογία, ακολουθούμενα από λογισμικό και παιχνίδια. Η Amazon προσφέρει επίσης ψηφιακά προϊόντα όπως Prime Video, Amazon Music, ebook και άλλα. Αυτή η αμερικανική εταιρεία έχει προμηθευτές και αγοραστές σχεδόν σε κάθε χώρα, κάτι που τους βοηθά να τραβήξουν εκπληκτική παραγωγικότητα.

3. Alibaba

alibaba - στιγμιότυπο οθόνης - Tigren

Με έδρα το Hangzhou της Κίνας, αυτός ο κινεζικός ιστότοπος λειτουργεί παγκοσμίως. Η Alibaba, που κυκλοφόρησε το 1999, είναι ο μεγαλύτερος ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου της Κίνας και του κόσμου με ορισμένα μέτρα. Οι τρεις σημαντικοί ιστότοποί του περιλαμβάνουν το Taobao, το Tmall και το Alibaba.com. Η Alibaba περιλαμβάνει εκατομμύρια χρήστες που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά και βγάζουν τεράστια μετρητά.

4. Fibre2Fashion

Κατασκευασμένο με στόχο να ενισχύσει και να εξυπηρετήσει την κλωστοϋφαντουργική αδελφότητα, το Fibre2Fashion Pvt. Ltd είναι μια πύλη B2B με γνώμονα την αγορά που σηματοδότησε την ύπαρξή της το έτος 2000 και έκτοτε, έχει συνεχώς αυξανόμενα άλματα και όρια. Η πλούσια εμπειρία, η δέσμευση, η υπευθυνότητα και οι καινοτομίες τους έχουν συμβάλει στην ενίσχυση των επιχειρήσεων μικρών, μεσαίων και μεγάλων εταιρειών και επιχειρήσεων που συνδέονται με εμάς. Με την ψηφιακή παρουσία σε περισσότερες από 190 χώρες, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια θέση για τον εαυτό τους στον κλάδο.

5. Εξαγωγείς Ινδία

Πώς μπορεί ο ιστότοπος exportersindia.com να λαμβάνει δυνητικούς πελάτες εξαγωγής; Πώς είναι η ποιότητα της υπηρεσίας; - Quora

Η Exporters India είναι η μεγαλύτερη αγορά B2B με δυνατότητα αναζήτησης και ο Κατάλογος Εξαγωγέων της Ινδίας που συνδέει Κατασκευαστές Εξαγωγείς Προμηθευτές και Αγοραστές για να δημιουργήσουν αξία από απεριόριστες διαδικτυακές ευκαιρίες εμπορίου και ερωτήματα αγοραστών. Το ExportersIndia.com είναι το αξιόπιστο B2B Marketplace όπου μόνο τα γνήσια επιχειρηματικά ερωτήματα συμπληρώνουν τις εμπορικές συμφωνίες μεταξύ αγοραστών, προμηθευτών, εξαγωγέων και εισαγωγέων κάθε προέλευσης. Ορισμένοι κατασκευαστές, προμηθευτές, εξαγωγείς, χονδρέμποροι, έμποροι και πάροχοι υπηρεσιών έχουν τη μέγιστη έκθεση στους πιθανούς αγοραστές με την Exporters India. Στην Exporters India, μια σειρά από παγκόσμιες επιχειρηματικές οντότητες συναντώνται, ξεκινούν, μοιράζονται και κερδίζουν από τις υποκείμενες εμπορικές ευκαιρίες.

6. Κατασκευάζεται στην Κίνα

Το Made-in-China.com καταγράφει ζημίες 2,9 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ το 1ο τρίμηνο | BIIA.com | Σύνδεσμος Βιομηχανίας Επιχειρηματικών Πληροφοριών

Ως μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα υπηρεσιών για το εξωτερικό εμπόριο, το Made-in-China.com δεσμεύεται να αξιοποιήσει επιχειρηματικές ευκαιρίες για Κινέζους προμηθευτές και αγοραστές στο εξωτερικό και να παρέχει υπηρεσίες ενιαίας εξυπηρέτησης για την προώθηση του διεθνούς εμπορίου μεταξύ των δύο πλευρών. Τα τελευταία χρόνια, το Made-in-China.com έχει γίνει μια από τις πιο εκτεταμένες και αξιόπιστες διευθύνσεις ιστού για το διεθνές εμπόριο.

7. EC Plaza

Πρόσβαση στο Member.ecplaza.net. ECPlaza: Κατασκευαστές, Προμηθευτές, Εξαγωγείς & Εισαγωγείς Παγκόσμια Αγορά B2B - ecplaza.net

Η EC Plaza παρέχει ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες μάρκετινγκ στο εξωτερικό. Περιλαμβάνει;

 • ECPlaza.net : Global B2B e-Marketplace
 • Έρευνα αγοράς στο εξωτερικό
 • Ίδρυση Εμπορικής Υποδομής
 • Μάρκετινγκ στο εξωτερικό και εκτός σύνδεσης
 • Εμπορική Συμβουλευτική Υπηρεσία

8. DHgate

Είναι το DHgate νόμιμο; Ο απόλυτος οδηγός συχνών ερωτήσεων για το DHgate - Dropshipping From China | NicheDropshipping.com

Το DHgate.com είναι μια κινεζική αγορά διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου μεταξύ επιχείρησης και επιχείρησης με καταναλωτή που περιλαμβάνει την πώληση κατασκευασμένων προϊόντων από προμηθευτές σε μικρομεσαίους λιανοπωλητές. Είναι μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου B2B στην Κίνα.

9. GlobalSources

Παγκόσμιες πηγές - Πλατφόρμα B2B | Εναλλακτικές λύσεις για την Alibaba

Το Global Sources είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα προμήθειας B2B που οδηγεί το παγκόσμιο εμπόριο για περισσότερα από 50 χρόνια. Η εταιρεία συνδέει αυθεντικούς αγοραστές και επαληθευμένους προμηθευτές σε όλο τον κόσμο με προσαρμοσμένες λύσεις και αξιόπιστες πληροφορίες αγοράς μέσω εμπορικών εκθέσεων, ψηφιακών πλατφορμών και περιοδικών.

10. TradeWheel

Πώς βοηθούν οι πύλες B2B τους προμηθευτές; - Quora

Η TradeWheel είναι η πιο σημαντική και μεγαλύτερη διαδικτυακή αγορά με έδρα τις ΗΠΑ, η οποία εξυπηρετεί τον πιο ανταγωνιστικό και ταχύτερα αναπτυσσόμενο κλάδο ηλεκτρονικού εμπορίου. Με τα αποτελεσματικά και έξυπνα εργαλεία τους, ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μιας πληθώρας αγοραστών και προμηθευτών σε όλο τον κόσμο στις διασυνοριακές εμπορικές συναλλαγές. Το TradeWheel είναι μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών B2B με μεγάλη εμπειρία στο διασυνοριακό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ.

11. ECVV

Πρόσβαση στο globalproducts.ecvv.com. Παγκόσμια προμήθεια προϊόντων, παγκόσμιοι κατασκευαστές, προμηθευτές, εξαγωγείς και εισαγωγείς

Η ECVV (www.ecvv.com) ιδρύθηκε το 2006 και είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες B2B στον κόσμο. Προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες προμήθειας ασφάλειας για αγοραστές, η ECVV έχει αναπτύξει ένα μοντέλο M2B2C, το οποίο περιλαμβάνει τις διατάξεις των premium προμηθευτών, τις πλήρεις πληροφορίες προϊόντων και τις υπηρεσίες διασφάλισης για τους αγοραστές.

 • 12 χρόνια εμπειρία
 • Επικεντρωθείτε σε 22 αραβικές χώρες
 • Συγκεντρώθηκαν +2,2 εκατομμύρια αγοραστές και 950.000 προμηθευτές σε όλη την Κίνα

Φήμη στους κλάδους μηχανημάτων, εξοπλισμού, υλικού, οικοδομικών υλικών, φωτισμού, ηλεκτρονικών μεταφορών, ηλεκτρικών συσκευών και άλλων βιομηχανιών

12. IndiaMart

Η IndiaMart ανανεώνει τον εαυτό της για να αντιστοιχίσει τους αγοραστές με τους προμηθευτές. Ropes in Actor Irrfan Khan για την καμπάνια επωνυμίας τους | IndiaMART

Το IndiaMART είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή αγορά B2B της Ινδίας, που συνδέει τους αγοραστές με τους προμηθευτές. Ο όμιλος ξεκίνησε το 1996 όταν οι Dinesh Agarwal και Brijesh Agrawal ίδρυσαν τον ιστότοπο IndiaMART.com, μια πύλη μεταξύ επιχειρήσεων για τη σύνδεση Ινδών κατασκευαστών με αγοραστές.

13. TradeKey

Πώς μπορεί να εξελιχθεί η βιομηχανία B2B για να συμβαδίσει με το εμπόριο B2C;

Το TradeKey.com είναι η κορυφαία και ταχύτερα αναπτυσσόμενη διαδικτυακή αγορά επιχείρησης με επιχείρηση (B2B) στον κόσμο που συνδέει μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο για διεθνές εμπόριο.

14. Τρένα

Το Toggar είναι ο πρώτος ευρωαραβικός ιστότοπος B2B για τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Κυκλοφόρησε στη Γερμανία το 2014 και είναι μια διαδικτυακή παγκόσμια πύλη για το ηλεκτρονικό εμπόριο μεταξύ εταιρειών. Το Toggar θεωρείται ο πρώτος ιστότοπος B2B για την ευρωαραβική αγορά, ανοίγοντας κανάλια μεταξύ χονδρεμπόρων στη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη και φέρνοντας κοντά επιχειρηματίες στον τομέα των εισαγωγών και των εξαγωγών. Δεν περιορίζεται σε αυτό μόνο, αλλά περιλαμβάνει επίσης διαφορετικούς τομείς, διευκολύνοντας τις συναλλαγές μεταξύ ιδιοκτητών και εμπόρων εταιρειών και παρέχοντας υπηρεσίες στους επιχειρηματίες χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικό εμπόριο, που πραγματοποιούνται μέσω διαδικτυακών πωλήσεων και αγορών.

15. ExportHub

Exporthub Αξιόπιστη διαδικτυακή αγορά B2B για ασφαλείς συναλλαγές

Η Exporthub είναι αφοσιωμένη στο να κάνει τις διεθνείς συναλλαγές πιο άνετες από ποτέ. Η γκάμα των υπηρεσιών τους επιτρέπει στους προμηθευτές να συνδέονται με αγοραστές σε όλο τον κόσμο για τα προϊόντα τους. Ως πύλη συναλλαγών B2B, παρέχουμε μια πλατφόρμα B2B που επιτρέπει σε όλους τους ιστότοπους B2B της Αμερικής, της Ινδίας, της Αφρικής και της Κίνας να βελτιώσουν το δίκτυό τους και να συνδεθούν με επιχειρήσεις πέρα ​​από τα σύνορά τους. Ασχολούνται με απεριόριστες βιομηχανίες και κατηγορίες φέρνοντάς σας εκατομμύρια προϊόντα, όπως ενδύματα, βιομηχανικά μηχανήματα, gadgets, ηλεκτρονικά είδη, χημικά, δομικά υλικά και πολλά άλλα. Όλα αναφέρονται σε μια φιλική προς το χρήστη πύλη B2B που σας διευκολύνει και σας διευκολύνει να ανακαλύψετε οποιαδήποτε επωνυμία ή προϊόν αναζητάτε. Συνδεθείτε με διεθνείς αγοραστές και προμηθευτές από το Χονγκ Κονγκ, την Κίνα, την Ινδία, τη Ρωσία και την Αυστραλία.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά όλων των υπηρεσιών premium περιλαμβάνουν:

 • Γνήσιοι αγοραστές με αυθεντικά δεδομένα.
 • Ενεργοί αγοραστές και προμηθευτές από όλες τις μεγάλες περιοχές.
 • Βοήθεια από διαχειριστές λογαριασμού για σύνδεση με αγοραστές
 • Ενημερώσεις από πιθανούς αγοραστές, χάρη στη SAM (Τυπικός διαχειριστής λογαριασμού).
 • Σημαντική ώθηση στον αριθμό των αγοραστών για μέγιστη απόδοση επένδυσης (ROI).
παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar