Οι εφαρμογές Mycorrhizal ενισχύουν το δυναμικό πωλήσεων στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ

0
Οι εφαρμογές Mycorrhizal ενισχύουν το δυναμικό πωλήσεων στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ

Η ομάδα στο Εφαρμογές μυκοκριζάλ (MA) κέρδισε πρόσφατα ένα νέο Διευθυντή Λογαριασμών Πωλήσεων Νοτιοανατολικών Πολιτειών, Joseph Setter. Η MA είναι ο κορυφαίος προμηθευτής μυκοριζικών εμβολιασμών στον κόσμο και με το αυξανόμενο ενδιαφέρον και τη ζήτηση για αυτές τις βιώσιμες λύσεις εδάφους, η Setter υποστηρίζει τη συνεχή ανάπτυξη και ανάπτυξη αυτής της κατασκευαστικής εταιρείας με έδρα το Νότιο Όρεγκον.

Βρίσκεται στο Greenville, SC, περιοχή, Setter βοηθά τους καλλιεργητές και τους διανομείς στην επικράτεια, συμπεριλαμβανομένης της Αλαμπάμα, αρκάνσας, Φλόριντα, Γεωργία, Λουιζιάνα, Μισισιπή, Βόρεια Καρολίνα, Οκλαχόμα, Νότια Καρολίνα, Τενεσί, και Τέξας. Παρέχει επίσης υποστήριξη στον αυξανόμενο αριθμό διανομέων κηπευτικών που πωλούν τα προϊόντα MycoApply® mycorrhizal που παράγει η MA, καθώς και στις πρόσθετες βιοδιαθετικές λύσεις που διανέμει η MA, όπως Ακτινοβοϊκά Βιοφουνικά, MGK Βοτανικά Εντομοκτόνακαι Ρυθμιστές ανάπτυξης εγκαταστάσεων της Valent BioSciences.

Ο Setter φέρνει μια πλούσια εμπειρία στην ομάδα, με 20 συν χρόνια θητείας στις αγορές γεωργίας και κηπουρικής. Προηγουμένως, εργάστηκε με mycorrhizae, βακτήρια, και τροποποιήσεις ως Εθνικός Διευθυντής Πωλήσεων για έναν κατασκευαστή των ΗΠΑ. Η Setter έχει συνεργαστεί με μια ποικιλία κατηγοριών καλλιεργειών, κατασκευαστικών εταιρειών και δικτύων διανομέων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης εγχώριων εδαφών, καθώς και με διεθνή εμπειρία σε αγορές όπως η Κίνα. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Bachelor of Science στην Κηπουρική/Γεωπονία από το Πανεπιστήμιο του Κάνσας.

Τζόζεφ Σάτερ

Τζόζεφ Σάτερ

Με το εκπαιδευτικό του υπόβαθρο και τη βαθιά εμπειρία και γνώση της βιομηχανίας, ο Setter είναι σε θέση να παρέχει εις βάθος τεχνική βοήθεια με τα προϊόντα της Mycorrhizal Applications σε μια ποικιλία συστημάτων παραγωγής κηπευτικών και επαγγελματικών εφαρμογών μυκοκριζάλ. Θα παρέχει επίσης καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο μεγιστοποίησης της επιτυχίας των καλλιεργητών χρησιμοποιώντας τις διάφορες τεχνολογίες που προσφέρει η MA.

„Φέρνοντας τον Joe στην ομάδα, ολοκληρώνουμε την ομάδα πωλήσεων των ΗΠΑ και είμαστε σε καλύτερη θέση να υποστηρίξουμε την ισχυρή ανάπτυξη στη νοτιοανατολική επικράτεια“, λέει ο Blair Busenbark, Διευθυντής Πωλήσεων και Εμπορικού Μάρκετινγκ εφαρμογών mycorrhizal. „Η εμπειρία του με το mycorrhizae, η γνώση της αγοράς και οι σχέσεις με τους καλλιεργητές και τους διανομείς στη νέα του περιοχή επέτρεψαν στον Joe να χτυπήσει το έδαφος τρέχοντας. Παρακαλώ ελάτε μαζί μας να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα!“0παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar