ΝΕΟ: Δωρεάν online εκπαίδευση IPM για το προσωπικό θερμοκηπίου

1
ΝΕΟ: Δωρεάν online εκπαίδευση IPM για το προσωπικό θερμοκηπίου

Χρειάζεστε ανανέωση συγκεκριμένα παράσιτα της ανθοκομίας και τι να κάνετε γι ‚αυτά; Θέλετε να δείτε πώς ο Καναδάς – παγκόσμιος ηγέτης στον βιολογικό έλεγχο των διακοσμητικών καλλιεργειών – κάνει πράγματα;

Στη συνέχεια, τα ακόλουθα Εκπαιδευτικά βίντεο IPM, που κατασκευάζονται από ειδικοί και σύμβουλοι στο Οντάριο, είναι για σένα!

Συνεχίστε να διαβάζετε μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα βίντεο και τα θέματα που καλύπτουν.

Με ποιον είναι:

Οι οικοδεσπότες σας για το εργαστήριο βίντεο.

Αυτό το εργαστήριο βίντεο εκτελέστηκε από Δρ Σάρα Γιάντρικιτς, η Ειδικός Ανθοκομίας θερμοκηπίου IPM για το Οντάριοκαι Μάικ Σορτ, Διευθυντής Γεωργικών Υπηρεσιών Οικοτόπων, μια εταιρεία συμβούλων IPM στο Νότιο Οντάριο.

Η Σάρα έχει πάνω από 18 χρόνια IPM ερευνητική και συμβουλευτική εμπειρία, με τη δουλειά της να την μεταφέρει στην ανατολική ακτή από το Οντάριο, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, στη Βόρεια Καρολίνα και πίσω. Επί του παρόντος εργάζεται στο Υπουργείο Γεωργίας, Τροφίμων και Αγροτικών Υποθέσεων του Οντάριο (OMAFRA) παροχή επικαιροποιημένων ερευνών και πληροφοριών IPM σε καλλιεργητές ανθοκομίας.

Ο Mike Short δραστηριοποιείται στον τομέα του θερμοκηπίου και του νηπιαγωγείου για πάνω από 20 χρόνια και αποτελεί κοινό θέαμα σε πολλές από τις μεγάλες εγκαταστάσεις θερμοκηπίου εδώ στο Οντάριο. Το μοναδικό του „μπότες στο έδαφος“ ιδέες και έντονο μάτι για νέα ζητήματα τον κάνει έναν αδιάκριτο πόρο στην περιοχή.

Για ποιον είναι:

Αυτά τα εκπαιδευτικά βίντεο (που λαμβάνονται από ένα ημερήσιο εργαστήριο στο Οντάριο του Καναδά) είναι κυρίως απευθύνεται σε αρχάριους και αρχάριους καλλιεργητές και επαγγελματίες IPM που εργάζονται στην ανθοκομία θερμοκηπίου. Τα βίντεο θα σας καθοδηγήσουν:

Καλλιεργητές σεΤα επίπεδα εμπειρίας θα πάρουν κάτι από αυτά τα εκπαιδευτικά βίντεο.
  • Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες τεχνικές IPM, όπως η αποχέτευση, η μαζική παγίδευση και οι πολιτιστικοί έλεγχοι
  • Προσδιορισμός κοινών (και όχι τόσο κοινών!) παρασίτων εντόμων σε καλλιέργειες ανθοκομίας
  • Το ABC του Βιοελέγχου, συμπεριλαμβανομένων κοινών φυσικών εχθρών για κάθε παράσιτο, στρατηγικές απελευθέρωσης και πολλά άλλα
  • Επιτυχημένα προγράμματα IPM που χρησιμοποιούνται σε καναδικά θερμοκήπια για μεγάλες καλλιέργειες όπως χρυσάνθεμα και πουνσέτια

Ωστόσο, παρέχουμε συμβουλές, κόλπα, εργαλεία και πόρους με βάση τα συνολικά 50+ χρόνια εμπειρίας μας σε IPM στην ανθοκομία θερμοκηπίου, έτσι αυτό το εργαστήριο μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο για επαγγελματίες IPM σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων και υπαλλήλους που θέλουν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους.

Αυτή η σειρά βίντεο είναι επίσης βασικός πόρος για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για το προγράμματα IPM που βασίζονται σε biocontrol και χρησιμοποιούνται στο ΟντάριοΚαναδάς.

Σύνδεσμοι προς βίντεο:

Δεδομένου ότι ολόκληρο το εργαστήριο 6 ωρών μπορεί να είναι πολύ για να χωνέψει σε ένα κομμάτι, χωρίσαμε την ηχογράφηση σε 9 κομμάτια μεγέθους δαγκώματος., με βάση το θέμα. Αυτοί κυμαίνονται από τα βασικά, στην ανίχνευση και διαχείριση συγκεκριμένων παρασίτων, και πού μπορεί να προκύψουν προβληματικά σημεία.

Ο Δρ Jandricic εξετάζει τα βασικά του IPM και συζητά πού ταιριάζουν σε επιτυχημένα προγράμματα IPM ανθοκομίας.

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να μεταφερθείτε σε κάθε θέμα. Σας προτείνουμε να τα παρακολουθήσετε με τη σειρά που δίνεται, καθώς ορισμένες παρουσιάσεις έθεσαν τις βάσεις για άλλες πιο κάτω στη λίστα.

Με εξαίρεση το βίντεο Εισαγωγής, κάθε βίντεο που καλύπτει ένα ζήτημα περίπου 30-40 λεπτά. Για ερωτήσεις σχετικά με οποιοδήποτε περιεχόμενο σε αυτά τα βίντεο, μη διστάσετε να στείλτε email στον κατάλληλο κεντρικό υπολογιστή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δρ Σάρα Γιάντρικιτς στο [email protected] ή τον Μάικ Σορτ στο [email protected]

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην OMAFRA Καλοκαιρινός φοιτητής David Griffin για την επεξεργασία του εργαστηρίου σε βίντεο μεγέθους δαγκώματος!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar