Νέο πρόγραμμα σπουδών εργαζομένων επόμενης γενιάς ag για την ανάπτυξη στην Καλιφόρνια

0
Νέο πρόγραμμα σπουδών εργαζομένων επόμενης γενιάς ag για την ανάπτυξη στην Καλιφόρνια

Δυτικοί Καλλιεργητές έλαβε επιχορήγηση 750.000 δολαρίων από το Πρόγραμμα Επιχορήγησης Ειδικών Καλλιεργειών (HR 133) του Υπουργείου Τροφίμων και Γεωργίας της Καλιφόρνιας για το 2021 για την ανάπτυξη και εφαρμογή ενός προγράμματος σπουδών για την παροχή στους φοιτητές της Καλιφόρνιας της καλύτερης τεχνολογίας ag στην τάξη.

Εκτός από τους 2.750 φοιτητές που θα βοηθηθούν από το πρόγραμμα, η επιχορήγηση θα επιτρέψει την εξειδικευμένη εκπαίδευση 330 καθηγητών Next-Gen Ag Workforce εντός τεσσάρων ετών από την έναρξη. Η ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών θα ξεκινήσει άμεσα και θα εφαρμοστεί πλήρως έως τον Ιούνιο του 2025.

Μια προεπισκόπηση του προγράμματος σπουδών next-gen ag workers θα δοθεί σε τρεις επερχόμενες εκδηλώσεις που αποτελούν μέρος Πρωτοβουλία Δυτικών Καλλιεργητών AgTechX Ed, μια κρατική προσπάθεια που αναπτύχθηκε μαζί με την γραμματέα του CDFA Κάρεν Ρος. Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου στο Αυτοκρατορικό κολλέγιο κοιλάδων, και θα περιλαμβάνει επιτροπές για θέματα βιομηχανίας και προσδιορισμό δεξιοτήτων. Στρατηγικές εκπαίδευσης και ανάπτυξης του εργατικού δυναμικού· μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τους διευθύνοντες συμβούλους γεωργίας και μια συζήτηση δίπλα στη φωτιά με τον Ρος.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, συνεχίστε να διαβάζετε στο GrowingProduce.com.0παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar