Μια επίσκεψη στον κήπο στο δάσος

0
Μια επίσκεψη στον κήπο στο δάσος

Μια επίσκεψη στον Κήπο στο Δάσος - τρισεκατομμύριο και dicentra

Αγαπητοί Φίλοι

Θα θέλατε να ξενηχτήσειτε στην Εταιρεία Άγριων Λουλουδιών της Νέας Αγγλίας Κήπος στο δάσος μαζί μου;

Επισκέφθηκα την περασμένη εβδομάδα όταν τα τρισεκατομμύρια και άλλα ανοιξιάτικα ανθισμένα φυτά πλησίαζαν στο αποκορύφωμά τους.  Καθώς έφτανα προσπαθούσα να θυμηθώ την τελευταία φορά που ήμουν και συνειδητοποίησα ότι η μνήμη μου από τον τόπο ήταν σαφώς συνδεδεμένη με το να είμαι έγκυος στο γιο μου.  Έτσι θα μπορούσα εύκολα να τοποθετήσω την τελευταία μου επίσκεψη πριν από 12 χρόνια.

Μια επίσκεψη στον κήπο στο δάσος

Όπως και με κάθε κήπο, τα πράγματα εξελίσσονται σημαντικά σε 12 χρόνια.  Κυρίως νομίζω ότι παρατήρησα πως όλα έχουν ενωθούν λίγο περισσότερο. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να συγκεντρώσετε φυτική έμπνευση για έναν κήπο δασώδους στιλ ή έναν κήπο που διαθέτει γηγενή φυτά της Νέας Αγγλίας.

Μια επίσκεψη στον κήπο στο δάσος - κήπος βάλτου

Εάν έχετε έναν σκιερό κήπο ή έναν κήπο που πρέπει να είναι ξυλώδης, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε έμπνευση για το σχεδιασμό που αναδεικνύει αυτά τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά της γης σας.

Αυτός ο κήπος δημιουργήθηκε στη θέση ενός παλιού λατομείου και αναδεικνύει τις λαξευμένες κορυφογραμμές παγετώνων, τις απότομες πλαγιές, τις κοιλάδες γεμάτες με βάλτους και τα ρυάκια και τη φύτευση γηγενών και νατουραλιστών δασών σε όλους τους χώρους.
Μια επίσκεψη στον κήπο στο δάσος - κολουμπάιν

Αν πάτε τώρα, μπορείτε πιθανώς ακόμα να πιάσετε τα τρισεκατομμύρια (η συλλογή είναι τεράστια!). Εκτός από κοκκινόδεντρα, δασικές παπαρούνες και γαλαζοπράσινα.  Σύντομα θα δώσουν τη θέση τους σε κολουμπάιν και πρώιμα καλοκαιρινά φυτά.

Μια επίσκεψη στον Κήπο στο Δάσος-

Μια επίσκεψη στον Κήπο στο Δάσος - τρισεκατομμύριο

Μια επίσκεψη στον κήπο στο δάσος - σκυλόξυλό

Μια επίσκεψη στον Κήπο στο Δάσος - τρισεκατομμύριο

Μια επίσκεψη στον κήπο στο δάσος - bluebells

Μια επίσκεψη στον κήπο στο δάσος - bluebells

Πρέπει να παραδεχτώ ότι παρόλο που απόλαυσα όλα όσα ήταν ανθισμένα, το αγαπημένο μου μέρος του κήπου είναι η „Κρυμμένη Κοιλάδα“.  Τι ωραίος τρόπος για να κρατήσετε τα πεσμένα δέντρα επιτόπου, αλλά να τα πλέξετε σε κάτι τόσο οπτικά ελκυστικό.

Μια επίσκεψη στον κήπο στο δάσος - σκυλόξυλόΜια επίσκεψη στον Κήπο στο Δάσος - τέχνη της γης

Η εγκατάσταση δημιουργήθηκε το 2007 από τον αρχιτέκτονα τοπίου W. Gary Smith ως μέρος μιας έκθεσης που ονομάζεται Art Goes Wild.  Όπως ήρθε σε αυτό, είχα ένα κομμάτι της de ja vu στιγμή – το είχα δει πριν;  Νομίζω ότι ίσως το είδα υπό κατασκευή;  Ή ίσως ο εγκέφαλος εγκυμοσύνης με οδήγησε να το ξεχάσω εντελώς.  Τέλος πάντων, είναι ένα κομμάτι τέχνης γης που βρήκα τόσο εμπνευσμένο και υπέροχο.

Πώς να επισκεφθείτε:

Κήπος στο δάσος βρίσκεται στο Framingham, MA και μπορείτε να την επισκέπτεστε καθημερινά.  Υπάρχει επίσης ένα κατάστημα στις εγκαταστάσεις που πωλεί πολλά από τα εγγενή φυτά δασικών εκτάσεων που εμφανίζονται στους κήπους (συμπεριλαμβανομένης μιας τεράστιας ποικιλίας τριλιθίου).

εικόνες της Ροσέλ Γκριέιερ

Σχετικές δημοσιεύσεις:

Ένα καταφύγιο φυτών σκουληκιών

Πώς να είστε ο σχεδιαστής του κήπου σας: Σκεφτείτε σαν επιμελητής

Πώς να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα με πανέμορφα groundcovers

Γίνετε μέλος του δωρεάν διαδικτυακού μου σεμιναρίου σήμερα!

– Μάθετε το σύστημα 7 βημάτων μου για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνει ΟΛΩΝ κατά τη δημιουργία ενός κήπου. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας πανέμορφο κήπο.

συμμετάσχετε στην πρόκληση σχεδιασμού κήπου FrEE 10 ημερών

Ο κήπος σας θα φαίνεται καλύτερα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγραφείτε

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar