Λεπτομέρειες σχετικά με έναν νέο διανομέα φωτισμού θερμοκηπίου

0
Λεπτομέρειες σχετικά με έναν νέο διανομέα φωτισμού θερμοκηπίου

Λογότυπο λύσεων εξαιρετικά απόδοσηςΟι σημερινοί εμπορικοί καλλιεργητές εσωτερικής κηπουρικής έχουν πολλά να εστιάσουν και δεν μπορούν πάντα να αφιερώσουν την προσοχή που απαιτείται για να απομονώσουν σωστά τις κρίσιμες ανάγκες τους σε φωτισμό και βοηθητικό εξοπλισμό PAR. Με πολλούς κατασκευαστές φωτισμού στην αγορά φωτός ανάπτυξης, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, οδηγώντας τους καλλιεργητές να είναι ευαίσθητοι στην παραπληροφόρηση και συχνά με αποτέλεσμα κακές αποφάσεις σχετικά με το βασικό στοιχείο της φωτοσύνθεσης – φωτισμού.

Οι λύσεις ultra yield (UYS) στοχεύουν στην απλοποίηση της διαδικασίας προμήθειας των κηπευτικών LED αυξάνουν τον φωτισμό και τις σχετικές τεχνολογίες. Η UYS ειδικεύεται στην ανάπτυξη φωτισμού και συναφών υπηρεσιών και υποστηρίζει καλλιεργητές και μεταπωλητές, προσφέροντας έναν πόρο για τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τις τεχνικές συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η UYS είναι ο πρώτος διανομέας κηπευτικού φωτισμού για την Verjure από την Acuity Brands – έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λύσεων φωτισμού της Βόρειας Αμερικής – μια νέα σειρά φωτιστικών κηπευτικών (www.acuitybrands.com/verjure). Εκτός από το Verjure, το UYS προσφέρει πρόσβαση σε μια ευρεία επιλογή αισθητήρων φωτός, ελεγκτών, διαχείρισης εκπτώσεων φωτισμού και άλλων προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με την ενέργεια, για να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα του φωτισμού και να μειώσει το κόστος των λειτουργιών.

„Είμαστε ένας διανομέας που κατανοεί την εσωτερική αγορά ανάπτυξης, τη νέα τεχνολογία φωτισμού, τη διαδικασία προμηθειών και τη φρασεολογία που σχετίζονται με αυτό το ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα. Αυτό μας καθιστά έναν ιδανικό πόρο για να βοηθήσουμε τους νεοεισερχόμενους καθώς και τους έμπειρους καλλιεργητές στον προσδιορισμό των αναγκών τους σε φωτισμό και ενέργεια»,λέει ο Chris Brown, Πρόεδρος της UYS. „Η προσφορά μας για εγκατάσταση, χρηματοδότηση, εγγύηση και διαχείριση εκπτώσεων και λύσεις ελέγχου μας καθιστούν ένα πλήρως εξοπλισμένο, one-stop shop για φωτισμό CEA και συναφή προϊόντα.“

Μάθε περισσότερα Εδώ.0παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar