Κρατήστε τα κουνούπια μακριά – Καταπολέμηση κουνουπιών και εντόμων

1
Κρατήστε τα κουνούπια μακριά – Καταπολέμηση κουνουπιών και εντόμων

Κουνούπι_501Χ200

Όλοι απολαμβάνουν να βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους το καλοκαίρι. Είναι η εποχή του χρόνου για πικνίκ, κηπουρική, κολύμπι και άλλα παρόμοια. Το καλοκαίρι είναι και ώρα για τα κουνούπια. Φαίνονται να είναι χειρότερα νωρίς το πρωί και το σούρουπο. Τα κουνούπια μπορούν να κάνουν μια ευχάριστη δραστηριότητα καταστροφή όταν προκύπτουν από το γρασίδι και το τοπίο για να τραφούν με ανθρώπους και ζώα.

Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό, εκτός από το να τους πνίξετε αφού σας έχουν ήδη δαγκώσει; Μπορείτε να ψεκάσετε τον εαυτό σας με ένα από τα αναρίθμητα απωθητικά που θα τα κρατήσουν μακριά σας έως ότου είτε φθαρεί είτε το κουνούπι βρει εκείνο το σημείο που ξεχάσατε να ψεκάσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να ακολουθήσετε μια πιο μακροχρόνια προσέγγιση για τον έλεγχο των κουνουπιών και να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες αυλής του Spring-Green . Φροντίζω τα κουνούπια στην αυλή μου εφαρμόζοντας ένα εξειδικευμένο προϊόν που τα κρατά μακριά για έως και ένα μήνα.

Ακολουθώ το ίδιο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί η Spring-Green για το Πρόγραμμα Ελέγχου Κουνουπιών. Εφαρμόζουν ένα προϊόν ελεγχόμενης αποδέσμευσης που παρέχει μια θανατηφόρα δόση ελέγχου των εντόμων όταν ένα κουνούπι προσγειώνεται ή μετακινείται κατά μήκος του σταγονιδίου ψεκασμού. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να ανησυχώ μήπως βρίσκω το κουτάκι με το απωθητικό κουνουπιών κάθε φορά που βγαίνω έξω. Μπορώ να καθίσω στο αίθριο μου όλο το βράδυ όλο το καλοκαίρι χωρίς να ανησυχώ μήπως με τσιμπήσουν κουνούπια.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar