Καθημερινό κίνητρο καθώς προχωράτε μετά τους στόχους της ζωής σας – Σε λιγότερο από 15 λεπτά

0
Καθημερινό κίνητρο καθώς προχωράτε μετά τους στόχους της ζωής σας – Σε λιγότερο από 15 λεπτά

Το να ακολουθείτε τους στόχους της ζωής σας μπορεί να είναι τρομακτικό, εκφοβιστικό και τόσο συναρπαστικό. Και ενώ σίγουρα δεν είστε ο μόνος που επιδιώκει τολμηρά όνειρα, μπορεί να νιώθει μοναξιά.

Υπάρχουν μέρες που είσαι στην κορυφή του κόσμου και υπάρχουν μέρες που αμφισβητείς τα πάντα.

Ως φίλη που προσπαθεί να βγει από τη ζώνη άνεσής μου και να δημιουργήσει μια ζωή που αγαπώ, ήθελα να δημιουργήσω ένα σύντομο και γλυκό podcast όπου μπορώ να μοιραστώ ό,τι μαθαίνω, πού βρίσκομαι στο διαδικασία να επιδιώξω τη δική μου «καλύτερη ζωή» και να σε βοηθήσω να νιώθεις λίγο λιγότερο μόνος.

Εισαγωγή, Στόχοι Ζωής σε εξέλιξη.

Το νέο μας podcast από τον ιδρυτή της Life Goals Collective, Coley Lane Bouschet.

Το Life Goals In Progress είναι ένα παρακινητικό, καθημερινό podcast που σας ενθαρρύνει καθώς προχωράτε στους στόχους της ζωής σας – σε 15 λεπτά ή λιγότερο.

Ο στόχος αυτού του podcast είναι να το κάνει συνηθισμένο μέρος της ημέρας σας – είτε πρόκειται για την πρωινή σας βόλτα είτε ενώ ετοιμάζεστε, είναι εξαιρετικά μεγάλο, ώστε να μπορείτε να χωρέσετε ένα επεισόδιο σε οποιοδήποτε κενό της ημέρας σας.

Μεταβείτε σε οποιοδήποτε επεισόδιο σας μιλάει και ελπίζουμε ότι θα αφήσετε το επεισόδιο νιώθοντας λίγο περισσότερο κίνητρο και αισθανόμενοι πολύ πιο ικανοί να γίνετε το άτομο που θέλετε να είστε.

Είσαι ήδη άξιος, φίλε. Μπορείτε να πετύχετε όλα όσα θέλετε σε αυτή τη ζωή – και ελπίζω αυτό το podcast να σας υπενθυμίσει αυτό το γεγονός όποτε το χρειάζεστε.

Μπορείτε να ακούσετε όπου κι αν λάβετε τα podcast σας.

Πού μπορείτε να ακούσετε το Life Goals In Progress:

Ακούστε στο Spotify

Ακούστε στο Apple Podcast

+ Θα πρέπει να μπορείτε να το βρείτε όπου κι αν ακούτε podcast!

Ξεκινήστε με αυτά τα επεισόδια:

1. Αναζωπυρώνοντας την αγάπη σας για τη φροντίδα του εαυτού σας

7. Βάλτε τον εαυτό σας εκεί έξω & Hangover για ευπάθειες

8. Ορισμός στόχων με βάση την έκδοση της επιτυχίας σας

9. Πηγαίνετε από ονειροπόλος σε πράττοντα: Αυτός που σας πείθω να κάνετε το πράγμα

παρακινητικό καθημερινό podcast

Βαθμολογία & Αξιολόγηση

Αν σας αρέσει αυτό το podcast, θα αφήσατε ένα πεντάστερο βαθμολογία και κριτική? Θα βοηθούσε τόσο πολύ με το να γνωστοποιήσουμε αυτό το podcast!

Είναι πολύ απλό να το κάνεις. Απλώς μετακινηθείτε με κύλιση στα επεισόδια στη σελίδα του podcast και πατήστε „Γράψτε μια κριτική“.

Ευχαριστούμε ένα εκατομμύριο για την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια των τελευταίων 6 χρόνων που τρέχουμε Life Goals. Αυτή είναι μια τόσο συναρπαστική προσθήκη για να προωθήσουμε την αποστολή μας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια ζωή για την οποία τρελαίνεστε – με λιγότερη φασαρία και περισσότερη ευθυγράμμιση.


Ψστ. Αν δεν το ξέρατε, έχουμε επίσης ένα podcast που ονομάζεται Playground To Purpose. Ο Κόλεϊ και η Νίνα είναι κολλητές της παιδικής μας ηλικίας που μοιράζονται τη σύνδεση μεταξύ των παιδικών μας ιδιοτροπιών και των επαγγελματικών μας μονοπατιών και των χόμπι των ενηλίκων. Συζητάμε με καλεσμένους σε κάθε είδους επαγγελματικές διαδρομές και πάθη για την παιδική τους ηλικία και τον σημερινό σκοπό τους. Ακούω Παιδική χαρά για τον σκοπό.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar