Κήποι πεζοπορίας, φυσητό χιόνι και χειμερινά μονοπάτια

0
Κήποι πεζοπορίας, φυσητό χιόνι και χειμερινά μονοπάτια

Αν είχα πιο κοντινούς γείτονες, είμαι σίγουρος ότι θα κοιτούσαν τα παράθυρα της κρεβατοκάμαράς τους στον κήπο μου και θα νόμιζαν ότι είχα χάσει το μυαλό μου.

Χρησιμοποιώ τον ανεμιστήρα χιονιού μου για να φτιάξω χειμερινά μονοπάτια στο γρασίδι.  Είναι περίεργο αυτό;

Είναι απλά ότι αν κάνω ένα μονοπάτι, είναι πιο πιθανό να περπατήσω στον κήπο αυτές τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Γιατί, όσο κι αν το κεφάλι μου και η καρδιά μου ξέρουν ότι το να κάνω βήματα είναι καλό για μένα, τα πόδια μου πραγματικά δεν τους αρέσει να τρέχουν.  Στα μοσχάρια μου δεν αρέσει το χιόνι που έρχεται πάνω από τις μπότες μου και κολλάει στο πίσω μέρος των ποδιών μου. Στην πλάτη μου δεν αρέσει η γκρινιάρα απειλή ότι μπορεί να γλιστρήσω και να πέσω.

Τα μονοπάτια βοηθούν. Με ξετρυπώνουν.

Είχα μια φοιτήτρια του Garden Design Boot Camp το περασμένο φθινόπωρο που της αρέσει να περπατάει και έχει έναν πραγματικά πολύ μακρύ δρόμο και ένα τεράστιο κομμάτι γης.  Ολόκληρο το σχεδιαστικό της έργο επικεντρώθηκε στην ιδέα της δημιουργίας του μεγαλύτερου δυνατού μονοπατιού κήπου (με ενδιαφέροντα πράγματα στην πορεία) για να διασχίσει. Χρειάζεται τα βήματά της και δημιουργεί ένα μέρος για να το κάνει.

Νομίζω ότι είναι ιδιοφυΐα. Δεν μπορώ να σου πω πόσες φορές έχω βρει δικαιολογία για να μην πάω μια βόλτα γιατί δεν θέλω να είμαι στην άκρη του δρόμου. (Δεν έχουμε πεζοδρόμια εκεί που μένω).  Ή δεν έχω όρεξη να μπω στο αμάξι για να οδηγήσω σε μονοπάτι.

Αν το μονοπάτι της ελάχιστης αντίστασης είναι αυτό που χρειάζεται για να παρακινήσει, ξέρω ότι το μονοπάτι του κήπου είναι αυτό.

Χιόνι που φυσάει τα μονοπάτια κήπων από rochelle greayer στο pithandvigor

Πριν πάρω έναν ανεμιστήρα χιονιού, τους φοβόμουν λίγο. Οι λεπίδες που στροβιλίζονταν μπροστά έμοιαζαν κάπως εκφοβιστικές. Αλλά αυτό που δεν είχα συνειδητοποιήσει είναι ότι δεν αγγίζουν πραγματικά το έδαφος. Ολόκληρο το μπροστινό άκρο γλιστράει σαν έλκηθρο, λίγο πάνω από το έδαφος και ωθείται από τα ελαστικά.  Και μπορείτε πραγματικά να ρυθμίσετε το ύψος (όπως ένα χλοοκοπτικό). Έτσι, μπορείτε να αποβουτυρώσει το δρόμο πολύ κοντά, ή αν πρόκειται για κάτι λίγο πιο ανώμαλο (όπως το μονοπάτι του κήπου)- μπορείτε να το αυξήσετε λίγο.

Η επιφάνεια από κάτω δεν έχει υποστεί ζημιά.  Θέλω να πω, φυσικά αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί (duh). Διαφορετικά, κανείς δεν θα χρησιμοποιούσε ανεμιστήρα χιονιού. Αλλά εξακολουθώ να το βρίσκω εκπληκτικό και φοβερό ότι μπορώ να φυσήξω χιόνι από το δρόμο μου στην άσφαλτο, πάνω από τα πλακόστρωτα μονοπάτια μου και ακόμη και πάνω από το γκαζόν για να κάνω τα μεσοδυτικά μονοπάτια μου. (Και κανένα φυτό ή ζώο δεν τραυματίζεται κατά τη διαδικασία).  Αυτές οι μεγάλες λεπίδες δεν βλάπτουν τίποτα.

χειμώνα χιόνι φυσάει και μονοπάτια κήπου από rochelle greayer στο pithandvigor

Σε μια διαφορετική σημείωση, πέρασα το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Σιάτλ – το οποίο είναι μια από τις πιο αγαπημένες μου πόλεις.  Είναι τα βουνά, το νερό και οι εκατομμύρια αποχρώσεις του πράσινου που δουλεύουν για μένα.

Όσο έλειπα, χιόνιζε εδώ στη Βοστόνη. Φοβόμουν την επιστροφή στο σπίτι όπου ο οδηγός ταξί δεν μπορεί να σηκωθεί στο δρόμο και πρέπει να τραβήξουμε τις αποσκευές μας στον πολύ μακρύ λόφο ενός δρόμου (Έχει συμβεί).  Σοβαρά, δεν είμαι κλαψιάρης… ο δρόμος είναι μακρύτερος από ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και όλα ανηφορικά. Στη συνέχεια, προσθέστε πάγο και χιόνι.  Ο διανομέας καυσίμων μου τηλεφώνησε ήδη στο Σιάτλ για να μου πει ότι η παράδοση πετρελαίου αναβλήθηκε επειδή δεν μπορούσε να πάει στο σπίτι με το φορτηγό τέρας του.  Και φτάνουμε αργά τη νύχτα.

Ευτυχώς το ταξί τα κατάφερε, αλλά είχα ένα έργο αφαίρεσης χιονιού 3 ημερών στα χέρια μου το επόμενο πρωί – και ξέρετε πώς γίνεται το χιόνι 3 ημερών – σκληρό και τραχύ.  Το φτυάρι μπορεί να γίνει σχεδόν αδύνατο.  Αν ζεις σε ένα μέρος με χιόνι, ξέρεις πως πάει. Βγείτε εκεί έξω και καθαρίστε το χιόνι αμέσως – επειδή το χιόνι δεν είναι ποτέ ελαφρύτερο από ό, τι όταν απλά έπεσε. Και σίγουρα, μην περιμένετε 3 μέρες.

Δεν ήθελα να ανησυχώ για το παλιό χιόνι όμως.  Δικός μου Troy-bilt 2625 Ανεμιστήρας χιονιού το χειρίστηκε σαν να έπεσε πριν από πέντε λεπτά.  Αυτό ήταν μια ανακούφιση.  Είχα το δρόμο καθαρό για τον πετρελαιά σε περίπου 20 λεπτά.

Έτσι τώρα που τελείωσαν οι διακοπές και δεν ταξιδεύω για λίγο, ελπίζω να ξεκινήσω την άνοιξη.  Έχω επίσης ένα νέο πριόνι αλυσίδας πόλου (το Troybilt PS720 Κουρευτική ΜηχανήPlus Πριόνι) ότι είμαι πρόθυμος να δοκιμάσω. Ο χειμώνας είναι μια μεγάλη στιγμή για να κάνετε λίγο κλάδεμα θάμνων και δέντρων. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου για να περικόψετε μερικά από τα καθιερωμένα ξυλώδη φυτά μου.  Είναι αδρανείς, αλλά επίσης, με τα φύλλα κάτω, είναι ευκολότερο να δείτε τι περικοπές πρέπει να κάνετε.  Θα σου πω πώς πάει!

Τι κάνετε (εκτός από την περιήγηση καταλόγων σπόρων) στον κήπο σας αυτή την εποχή του χρόνου;  Οτιδήποτε?

Αυτή η θέση χρηματοδοτήθηκε από τον Τρόι-Μπιλτ.  Όλες οι απόψεις είναι δικές μου.

Γίνετε μέλος του δωρεάν διαδικτυακού μου σεμιναρίου σήμερα!

– Μάθετε το σύστημα 7 βημάτων μου για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε ένα αναισθητικόστον κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνει ΟΛΩΝ κατά τη δημιουργία ενός κήπου. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας πανέμορφο κήπο.

συμμετάσχετε στην πρόκληση σχεδιασμού κήπου FrEE 10 ημερών

Ο κήπος σας θα φαίνεται καλύτερα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγραφείτε

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar