Ιδρύω! Όμορφες ομπρέλες για τον Κήπο της Βοημίας

0
Ιδρύω! Όμορφες ομπρέλες για τον Κήπο της Βοημίας

Είναι το πρώτο ζεστό (ish) Σαββατοκύριακο της άνοιξης και δεν υπάρχει πλέον χιόνι που προβλέπεται (whoot!). Μέχρι την Κυριακή το βράδυ ελπίζω να χωνέψω σε ένα υπέροχο εορταστικό δείπνο γνωρίζοντας ότι το σώμα μου κέρδισε τις επιπλέον θερμίδες αυτών των πατάτας au gratin – έχοντας καθαρίσει αμέτρητους σωρούς από συντρίμμια κήπου άνοιξη.

Κάθε άνοιξη φαίνεται να θέλω να δοκιμάσω το στυλ της αυλής μου λίγο διαφορετικά για την εποχή που έρχεται. Άλλοι σχεδιαστές έχουν αυτό το είδος στυλ ADD; Ελπίζω (και υποψιάζομαι) έτσι (σωστά;).  Πέρυσι ήθελα κάτι καθαρό και μοντέρνο – όπου ως φέτος αισθάνομαι πιο μποέμικος και σκέφτομαι πώς να χαλαρώσω λίγο τα πράγματα.

Ηλιαχτίδες Jackie Vintage κήπος ύφασμα ομπρέλες

Αυτές οι ομπρέλες κήπου μου τράβηξαν την προσοχή – είμαι εκπληκτικά γοητευμένος από το πηγούνι.  Μη με ρωτήσεις γιατί, και δεν ξέρω καν ότι μπορώ νόμιμα να βγάλω αυτό το βλέμμα. Το chintz φέρνει πίσω αναμνήσεις από οδικά ταξίδια σε πανδοχεία εξοχικών κατοικιών όταν ζούσαμε στην Αγγλία. Αυτά τα μέρη δεν αισθάνθηκαν ποτέ τόσο άνετα και άνετα όσο μπορείτε να φανταστείτε – αλλά πάντα εκτιμούσα την αφοσίωση σε μια εποχή διακόσμησης που προηγουμένως πίστευα ότι είχε τελειώσει κάποια στιγμή γύρω στο 1989.  Και πάντα είχαν πολύ ωραίους κήπους… το οποίο ήταν τέλειο για μένα. Εκείνη την εποχή, είχα μόλις ξεκινήσει την καριέρα μου ως σχεδιαστής τοπίου και ήμουν τόσο πρόθυμος να απορροφήσω κάθε ουγγιά αυτής της πτυχής του βρετανικού πολιτισμού.

Έτσι, για μένα αυτές οι ομπρέλες από Ηλιαχτή Τζάκι είναι ένα νεφωμένο σε μια εποχή. (Η εποχή όπου έμαθα πολλά για τους κήπους οδηγώντας γύρω από την Αγγλία – και τη δεκαετία του ’80). Τα υφάσματα είναι όλα vintage και κανένα δεν είναι το ίδιο. Είναι ένα νεφωμένο στη νοσταλγία που αισθάνεται ακριβώς σωστό.

Ηλιαχτίδες Jackie Vintage κήπος ύφασμα ομπρέλες

Εικόνες: Σπίτι και Κήπος

Γίνετε μέλος του δωρεάν διαδικτυακού μου σεμιναρίου σήμερα!

– Μάθετε το σύστημα 7 βημάτων μου για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνει ΟΛΩΝ κατά τη δημιουργία ενός κήπου. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας πανέμορφο κήπο.

συμμετάσχετε στην πρόκληση σχεδιασμού κήπου FrEE 10 ημερών

Ο κήπος σας θα φαίνεται καλύτερα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγραφείτε

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar