Η Hort Americas επεκτείνει τις προσφορές εφοδιασμού θερμοκηπίου μέσω νέας συνεργασίας

0
Η Hort Americas επεκτείνει τις προσφορές εφοδιασμού θερμοκηπίου μέσω νέας συνεργασίας

Κάθετη-Γεωργία-GE ΡεύμαΤο 2015, Χορτ Αμερική LLC, προμηθευτής καινοτόμων αγαθών και τεχνικών υπηρεσιών με έδρα το TX για την εμπορική φυτοκομική βιομηχανία, έγινε ο βορειοαμερικανός κύριος διανομέας και εμπορικός συνεργάτης της Οι οδηγήσεις αυξάνουν τα φω’τα κατασκευάζεται από την GE Current, μια εταιρεία Daintree. Αυτό το μήνα, η Hort Americas υπέγραψε συμφωνία με την Σχεδιασμός Άρδευσης & Κατασκευή LLC (IDC) στο Κάστροβιλ της Καλιφόρνια, για να γίνει η IDC εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των σημερινών οδηγήσεων Arize μεγαλώνουν τα φω’τα. Η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών καθιερώνει την IDC ως αντιπρόσωπο των σημερινών κηπευτικών προϊόντων Arize με τα δικαιώματα πώλησης των σημερινών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων και των εξαρτημάτων στην περιοχή πωλήσεων της IDC.

Η IDC είναι κυρίως μια γεωργική εταιρεία άρδευσης που σχεδιάζει, μηχανικούς και εγκαθιστά συστήματα άρδευσης, λίπανσης και ελέγχου του κλίματος τόσο για τους καλλιεργητές καλλιεργειών πεδίου όσο και για τους καλλιεργητές ελεγχόμενου περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένων των θερμοκηπίων, των κάθετων εκμεταλλεύσεων και των καλλιεργειών στο εσωτερικό. Η IDC λειτουργεί 14 αποθήκες στην Καλιφόρνια, με σχέδια επέκτασης με εγκαταστάσεις στα Βορειοδυτικά του Ειρηνικού και την Αριζόνα.

«Η IDC φέρνει την εμπορική και επαγγελματική εμπειρία που αναζητούμε σε έναν επιχειρηματικό συνεργάτη», λέει ο Chris Higgins, Πρόεδρος της Hort Americas. „Εκτός από τη μακρόχρονη παρουσία τους στην Καλιφόρνια, η IDC έχει περάσει τα τελευταία έξι χρόνια δουλεύοντας με πιο ελεγχόμενους καλλιεργητές περιβάλλοντος λαχανικών, συμπεριλαμβανομένων των φυλλωδών χόρτων και της κάνναβης“.

«Με τους ελεγχόμενους καλλιεργητές περιβάλλοντος, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε αυτοματοποιημένα συστήματα άρδευσης, συστήματα λίπανσης, συστήματα επεξεργασίας νερού και συστήματα κλιματικού ελέγχου», λέει ο Frank Toves, Περιφερειακός Διευθυντής Άρδευσης και Ακριβείας στο IDC. „Η προσθήκη της σειράς LED Arize της Current μεγαλώνει φώτα στις προσφορές προϊόντων μας δίνει την ευκαιρία να βοηθήσουμε τους καλλιεργητές να ελέγξουν καλύτερα το περιβάλλον παραγωγής τους. Λαμβάνουμε έναν αυξανόμενο αριθμό ερευνών από τους καλλιεργητές κάνναβης σχετικά με το σχεδιασμό και την εγκατάσταση των φώτων καλλιέργειας. Αυτοί οι καλλιεργητές είναι κυρίως εσωτερικές εργασίες καλλιέργειας, αλλά υπάρχουν περισσότερες έρευνες που προέρχονται και από τους καλλιεργητές θερμοκηπίων.“

Η GE Current κατασκευάζει τη σειρά Arize Factor και Arize Element των led της στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Hendersonville, NC Η κατασκευή των φωτιστικών LED στη Βόρεια Καρολίνα επιτρέπει την παράδοση των φώτων led της μέσα σε πέντε έως επτά ημέρες αποστολής οπουδήποτε στη Βόρεια Αμερική. Επιτρέπει επίσης στο Current να κατασκευάζει τα εξαρτήματα όταν οι καλλιεργητές πρέπει να τα εγκαταστήσουν.0παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar