Η BASF ενισχύει την ομάδα ηγεσίας για την ενότητα λύσεων Ag

0
Η BASF ενισχύει την ομάδα ηγεσίας για την ενότητα λύσεων Ag

Η Barbara Aguiar διορίστηκε Διευθύντρια της BASF Επαγγελματικές και Εξειδικευμένες Λύσεις (Σ.Σ.) Διοίκηση Επιχειρήσεων, Βόρεια Αμερική. Διαδέχεται τη Stephanie Jensen, η οποία πρόσφατα μετακόμισε σε έναν νέο ρόλο ως Αντιπρόεδρος, Παγκόσμια Στρατηγικά Εντομοκτόνα Μάρκετινγκ.

Η Aguiar είναι επί του παρόντος η Διευθύντρια, P&SS Global Marketing and Business Development, όπου παρείχε ισχυρή ηγεσία στη δημιουργία στρατηγικής, τη διαχείριση χαρτοφυλακίου, την ανάπτυξη της παγκόσμιας κοινότητας μάρκετινγκ P&SS και την προώθηση έργων επιχειρηματικής ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων των διαπραγματεύσεων τρίτων.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, η Μπάρμπαρα είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Διεθνείς Υποθέσεις από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill.

Μπάρμπαρα Αγκιάρ

Μπάρμπαρα Αγκιάρ

Η Μπάρμπαρα είναι στην BASF εδώ και 14 χρόνια. Πριν από την ένταξή της στην παγκόσμια ομάδα μάρκετινγκ της P&SS, η Barbara εργάστηκε στους τομείς της επικοινωνίας, της επωνυμίας, των σχέσεων με τον κλάδο και της δέσμευσης της ηγεσίας.

«Η επιχειρηματική μονάδα της P&SS αποτελεί ένα μοναδικό και δυναμικό μέρος της BASF Agricultural Solutions με μερικούς από τους πιο καινοτόμους και παθιασμένους πελάτες», λέει η Aguiar. „Ανυπομονώ να συναντώ τους πελάτες μας αυτοπροσώπως τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.“0παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar