Η πιο πρόσφατη ανασκόπηση του πεζοδρομίου στους δρόμους δείχνει συνεχή στροφή προς τα πολυλειτουργικά κέντρα των πόλεων

6
Η πιο πρόσφατη ανασκόπηση του πεζοδρομίου στους δρόμους δείχνει συνεχή στροφή προς τα πολυλειτουργικά κέντρα των πόλεων

Η ανασκόπηση της High Streets Task Force 2020-21 του High Street Footfall δείχνει μια ισχυρότερη ανάκαμψη σε σύγκριση με πέρυσι, μαζί με μια συνεχιζόμενη τάση πολυλειτουργικών κέντρων πόλεων να ανακάμπτουν πιο γρήγορα από τις περιοχές που επικεντρώνονται στο λιανικό εμπόριο

Η πιο πρόσφατη ανασκόπηση της Ομάδας Εργασίας High Streets (HSTF) δείχνει μια ώθηση για τα κέντρα των πόλεων μετά την κυκλοφορία των εμβολιασμών για τον COVID-19.

Τα μικρότερα μέρη τα πήγαν καλύτερα το περασμένο έτος, με το 100% των περιοχών και το 44% των πόλεων να αναφέρουν ανάκαμψη του προ-πανδημικού πλήγματος. Τα δεδομένα δείχνουν επίσης ότι τα πολυλειτουργικά κέντρα ανέκαμψαν πιο γρήγορα από εκείνα που εξαρτώνται από το λιανικό εμπόριο, συνεχίζοντας την τάση προς την «ειδικότητα» και τις πόλεις διακοπών προσδιορίζονται στην έκθεση 2019-20. Στην πραγματικότητα, το 50% των παραθεριστικών πόλεων ξεπέρασε τις προβλέψεις τους για το πλήγμα πριν από την πανδημία.

«Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι οι μικροί, τοπικοί κεντρικοί δρόμοι έχουν ανακάμψει πιο γρήγορα και ότι πόλεις με καθορισμένη αίσθηση του τόπου και του ρόλου πέρα ​​από τη λιανική πώληση προτύπων έχουν δείξει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα», δήλωσε η επικεφαλής της έρευνας της HSTF, Cathy Parker.


Διαβάστε την πλήρη έκθεση στο highstreetstaskforce.org.uk

Μάθετε περισσότερα για το HSTF και την υποστήριξη του LI για αυτήν την πρωτοβουλία εδώ.

Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση: Ανασκόπηση Δηλώσεων Εθνικής Πολιτικής Ενέργειας
Επόμενο άρθροΑνακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων Landscape Institute Awards 2021

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar