Η δροσερή τυπογραφία τοπίου του Trevor Dean Whatley

1
Η δροσερή τυπογραφία τοπίου του Trevor Dean Whatley

Έχω μια συσσώρευση ανοιχτών καρτελών (και πάλι) – όλα τα πράγματα που νομίζω ότι αξίζει να μοιραστώ μαζί σας – αλλά ότι δεν είχα χρόνο να γράψω μια ολόκληρη συνεκτική ανάρτηση για.  Ο υπολογιστής μου γίνεται υποτονικός εξαιτίας αυτού, οπότε πρέπει να κλείσω αυτές τις καρτέλες!

Θα πυροδοτήσω μερικές σύντομες αναρτήσεις μόνο και μόνο για να ξεκαθαρίσω τις καθυστερήσεις – αρχίζοντας με Τρέβορ Ντιν Τίλεϊ δροσερή τυπογραφία τοπίου (με την οποία είμαι ερωτευμένος).

Εικόνες απροσδόκητης τυπογραφίας σε τοπία με κάνει ευτυχισμένο.  Μου θυμίζει επίσης αγαπημένους καλλιτέχνες όπως το Any Goldsworthy.  Υπάρχει κάτι σχετικά με την εύρεση άγρια ασύμβατων οπτικών δηλώσεων σε ένα φυσικό περιβάλλον που πραγματικά αιχμαλωτίζει το μάτι μου.  Κάνει το ίδιο και για σένα;

Ωστόσο, με κάνει να αναρωτιέμαι, αν επρόκειτο να συμβεί σε κάτι τέτοιο ενώ ήμουν σε μια πεζοπορία – θα το έβρισκα τόσο ελκυστικό;  Ή θα ήταν εντελώς ανατριχιαστικό.  Νομίζω ανατριχιαστικό – σαν να είχα μπει σε ένα επεισόδιο του Stranger Things (αλλά με ένα αδίστακτο τέρας γραφιστικής αντί για το Demogorgon).

Trevor Ντιν Whatley τυπογραφία τοπίου

Trevor Ντιν Whatley τυπογραφία τοπίου

Trevor Ντιν Whatley τυπογραφία τοπίου

Ξεπήπετε για να ο ιστότοπός του για ένα ολόκληρο φορτίο άλλων εγκαταστάσεων.

Εικόνες Τρέβορ Ντιν Τίλεϊ

Γίνετε μέλος του δωρεάν διαδικτυακού μου σεμιναρίου σήμερα!

– Μάθετε το σύστημα 7 βημάτων μου για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνει ΟΛΩΝ κατά τη δημιουργία ενός κήπου. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας πανέμορφο κήπο.

συμμετάσχετε στην πρόκληση σχεδιασμού κήπου FrEE 10 ημερών

Ο κήπος σας θα φαίνεται καλύτερα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγραφείτε

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar