Εργαστήριο θερμοκηπίου IPM 101: Έκδοση ZOOM

0
Εργαστήριο θερμοκηπίου IPM 101: Έκδοση ZOOM

Καθώς εξακολουθούμε να βρισκόμαστε στα μέσα της πανδημίας, το Eco Habitat το ετήσιο πρακτικό εργαστήριο IPM θα φανεί λίγο διαφορετικό φέτος!

Ακόμα το δικό σας Πόρος για την εκμάθηση βασικών στοιχείων IPM, με τη βοήθεια του προσωπικού της OMAFRA, κινείται προς το Ζουμ!

Συνεχίστε να διαβάζετε για το θέματα που θα καλύψουμε και πώς να εγγραφείτε.

Για ποιον είναι:

Έχετε νέο προσωπικό που αρχίζει ποιος πρέπει να μάθετε τα βασικά στοιχεία της ταυτοποίησης παρασίτων, του βιοελεγκτή και άλλων τεχνικών IPM stat? Τότε στείλτε τους στο δρόμο μας! Το μονοήμερο σεμινάριο μας θα τους καθοδηγήσει:

  • Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες τεχνικές IPM, όπως η αποχέτευση, η μαζική παγίδευση και οι πολιτιστικοί έλεγχοι
  • Προσδιορισμός κοινών (και όχι τόσο κοινών!) παρασίτων εντόμων σε καλλιέργειες ανθοκομίας
  • Το ABC του Βιοελέγχου, συμπεριλαμβανομένων κοινών φυσικών εχθρών για κάθε παράσιτο, στρατηγικές απελευθέρωσης και πολλά άλλα.

Θα είμαστε επίσης. παρέχοντας συμβουλές, κόλπα, εργαλεία και πόρους με βάση τα συνδυασμένα 50+ χρόνια εμπειρίας μας σε IPM στην ανθοκομία θερμοκηπίου, έτσι αυτό το εργαστήριο είναι επίσης κατάλληλο για αρχάριοι επαγγελματίες IPM και υπαλλήλους που θέλουν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους. Σε αυτό το ανεπίσημο περιβάλλον, ελπίζουμε επίσης να δώσουμε απαντήσεις στα πιεστικά προβλήματα διαχείρισης παρασίτων.

Ο Μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο για αυτό το συμβάν κάτω. Βεβαιωθείτε ότι πατήστε„Ctrl“ και ΚΛΙΚ στο σύνδεσμο για να σας μεταφέρει στη σελίδα εγγραφής, αντί να αντιγράψετε τη διεύθυνση στο πρόγραμμα περιήγησής σας:

Πού να παρακολουθήσετε:

Για να αλληλεπιδράσετε μαζί μας LIVE την Τρίτη 2 Μαρτίου, θα πρέπει να προεγγραφή για το συμβάν Ζουμ με χρήση ΑΥΤΌς Ο ΣΎΝΔΕΣΜΟς.

Καταχωρημένος, αλλά δεν θα τα καταφέρει εκείνη τη μέρα, τελικά; Μην ανησυχείτε! Το βίντεο του σεμιναρίου θα γίνει διατίθενται κατ‘ απαίτηση σε εκείνους που πριν την ημερομηνία του εργαστηρίου.

Ωστόσο, ενθαρρύνεται η συμμετοχή την ημέρα, καθώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαντηθούν οι ερωτήσεις σας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περίοδο λειτουργίας, επικοινωνήστε με τον Μάικ Σορτ στο [email protected] ή τη Δρ Σάρα Γιάντρικιτς στο [email protected]

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar