Επιστρέφουν οι εκδηλώσεις εξωραϊσμού το 2021;

0
Επιστρέφουν οι εκδηλώσεις εξωραϊσμού το 2021;

Landscaping_events_2021

Αναβλήθηκε! Όχι, ακυρώθηκε! Ξύστε το, τώρα εικονικό! Αυτές οι λέξεις επικολλήθηκαν σε όλες τις εκδηλώσεις της βιομηχανίας τοπίου και τους ιστότοπους εμπορικών εκθέσεων πέρυσι. Ο Covid επηρέασε τον κλάδο μας με τόσους πολλούς τρόπους, και τα αγαπημένα μας σόου και οι εκδηλώσεις δεν ήταν διαφορετικά.

Ενώ τα εικονικά γεγονότα ήταν σίγουρα σωτήρια, τίποτα δεν ταιριάζει με την ενέργεια στην αίθουσα στις εμπορικές εκθέσεις εξωραϊσμού. Είμαστε, τελικά, μια βιομηχανία κυριολεκτικά χτισμένη από αληθινά φυτά, πέτρες, τούβλα και κονίαμα. Το 2021 είναι μια νέα χρονιά όμως και το ερώτημα στο μυαλό όλων είναι: Τι συμβαίνει με τα γεγονότα της βιομηχανίας τοπίου; Σας κάνουμε μια υποβάθμιση!

ΗΠΑ (Κάντε κλικ για να μεταβείτε απευθείας στις Εκδηλώσεις των ΗΠΑ)

Καναδάς (Κάντε κλικ για να μεταβείτε απευθείας στις εκδηλώσεις του Καναδά)

Διαβάστε την πλήρη ανάρτηση παρακάτω για να μάθετε ποιες εκδηλώσεις συμβαίνουν αυτοπροσώπως, ποιες έχουν αναβληθεί και ποιες μπορούν να βρεθούν ουσιαστικά για το υπόλοιπο του 2021!

Εκδηλώσεις βιομηχανίας εξωραϊσμού 2021 στις ΗΠΑ

ProGreen Expo (Εικονική / κατ‘ απαίτηση)

Η πρόσβαση σε βίντεο είναι διαθέσιμη έως τις 22 Μαΐου 2021! Το ProGreen Expo συνήθως επανενώνει περισσότερους από 6000 επαγγελματίες της πράσινης βιομηχανίας στην περιοχή Rocky Mountain.

Nursery / Landscape Expo (Αυτοπροσώπως)
 • Πού: Σαν Αντόνιο, Τέξας
 • Πότε: 5 έως 7 Αυγούστου 2021

Λένε ότι όλα είναι μεγαλύτερα στο Τέξας, και αυτό αποδεικνύεται αλήθεια για το Nursery and Landscape Expo. Αυτή η εμπορική έκθεση και το εκπαιδευτικό συνέδριο είναι η αυτοαποκαλούμενη «οικογενειακή επανένωση» της πράσινης βιομηχανίας στο Τέξας. Συγκεντρώνοντας περισσότερα από 1000 εκθέματα, παρουσιάζουν τις επερχόμενες τάσεις, προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο του τοπίου.

The Landscape Show (Αυτοπροσώπως)
GoMaterials στο Landscape Show το 2019
 • Πού: Ορλάντο, Φλόριντα
 • Πότε: 25 έως 27 Αυγούστου 2021

Μετά την περσινή ακύρωση, το φετινό θέμα είναι «Μαζί ξανά», τιμώντας την επιστροφή στην (κάπως) κανονικότητα. Το Landscape Show είναι μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις φυτωρίων και εξωραϊσμού στη χώρα, συγκεντρώνοντας 7000 επισκέπτες για να δικτυωθούν και να ρίξουν μια ματιά από πρώτο χέρι στα απαραίτητα της βιομηχανίας. Απλωμένα σε σχεδόν πέντε στρέμματα εκθεσιακού χώρου, τα εκθέματα περιλαμβάνουν φυτώρια, υλικά εξωραϊσμού, διακοσμητικές τάσεις και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειαστείτε για την επιχείρησή σας στον εξωραϊσμό.

Συνέδριο τεχνολογίας γκαζόν και τοπίου (Αυτοπροσώπως)
 • Πού: Ορλάντο, Φλόριντα
 • Πότε: 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτό το συνέδριο παρουσιάζει την κορυφαία τεχνολογία εξωραϊσμού και ελέγχου παρασίτων που είναι διαθέσιμη στην αγορά. Θα φιλοξενούν συνεδρίες που αναλύουν πώς οι τεχνολογικές εξελίξεις μπορούν να ενσωματωθούν στην επιχείρησή σας στον τομέα του τοπίου. Μερικά παραδείγματα από το πρόγραμμά τους περιλαμβάνουν τον τρόπο χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προς όφελος της επιχείρησής σας, τις στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και μια ματιά σε επιλογές λογισμικού.

 • GoMaterials συνέταξε μια λίστα με τα πιο δημοφιλή λογισμικά διαχείρισης έργων εξωραϊσμού για να βρέξετε τα πόδια σας πριν από αυτό το γεγονός. Μια ανοδική τάση στη βιομηχανία εξωραϊσμού το 2021 είναι η τεχνολογική ολοκλήρωση. Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να ενσωματώσετε την τεχνολογία στην επιχείρησή σας, αυτή η παράσταση είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης.
ΤΟΠΙΑ 2021 (Αυτοπροσώπως)
 • Πού: Λούισβιλ, Κεντάκι
 • Πότε: 19 Οκτωβρίου έως 21 Οκτωβρίου 2021

Αυτό το εκπαιδευτικό συνέδριο πραγματοποιείται ταυτόχρονα με το GIE+EXPO. Οι επαγγελματίες του τοπίου μπορούν να βελτιώσουν τις γνώσεις και το δίκτυό τους στον κλάδο ενώ επισκέπτονται μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις στην ήπειρο.

Εάν χάσατε την περσινή εικονική εκδήλωση, μπορείτε ακόμα να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό τους μέχρι τον Οκτώβριο του 2021!

GIE+EXPO (Αυτοπροσώπως)
 • Πού: Λούισβιλ, Κεντάκι
 • Πότε: 20 έως 22 Οκτωβρίου 2021

Δεν είστε ακόμα άνετα με τις εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους, αλλά δεν θέλετε να χάσετε την πίστα της εμπορικής έκθεσης; Η GIE+EXPO σας καλύπτει με περισσότερα από 1000 εκθέματα που είναι τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Η εκδήλωση συγκεντρώνει προϊόντα χλοοτάπητα και κήπου, εξοπλισμό εξωραϊσμού, μηχανήματα και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για επαγγελματίες εξωραϊσμού. Οι εξωτερικοί χώροι θα παρουσιάζουν μηχανικό εξοπλισμό και θα διαθέτουν περιοχές επίδειξης για να μπορείτε να δοκιμάσετε και να συγκρίνετε προϊόντα, καθώς και κομμάτια για δοκιμαστικά UTV.

Ορισμένες εκδηλώσεις εξωραϊσμού που είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν τους προηγούμενους μήνες του 2021 ακυρώθηκαν λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια του ιού. Ώρα να επισημάνετε τα ημερολόγιά σας, γιατί αυτό είναι που πρέπει να φτάσουμε στις αρχές του 2022!

The Mid-Atlantic Nursery Trade Show (MANTS)
GoMaterials στο MANTS το 2019
 • Πού: Συνεδριακό Κέντρο Βαλτιμόρης
 • Πότε: 5-7 Ιανουαρίου 2022

Το MANTS είναι ένα ακόμη σημαντικό γεγονός για τη βιομηχανία κηπευτικών, με παράδοση 50 ετών. Το 2021, το MANTS ακυρώθηκε λόγω της μη διαθεσιμότητας του Συνεδριακού Κέντρου της Βαλτιμόρης. Το κέντρο έχει μετατραπεί προσωρινά σε Νοσοκομείο Πολιτείας του Maryland Field Hospital. Ωστόσο, οι MANTS θα επιστρέψουν το επόμενο έτος. Αποθηκεύσετε την ημερομηνία!

Tropical Plant International Expo – TPIE 2021 (Αναβάλλεται για το 2022)
 • Πού: Τάμπα, Φλόριντα
 • Πότε: 20 έως 22 Ιανουαρίου 2021

19 έως 21 Ιανουαρίου 2022

Το μέρος που πρέπει να δείτε και να δείτε, αυτό το γεγονός δίνει τον τόνο στις τάσεις των τροπικών φυτών και φυλλωμάτων. Αγοραστές και εκθέτες έρχονται από όλο τον κόσμο για να δείξουν τα προϊόντα τους σε σχεδόν 5 στρέμματα εκθεσιακού χώρου.

Βορειοανατολικό Τέξας Nursery Growers Association 27η Ετήσια Εμπορική Έκθεση (Αναβλήθηκε για το 2022)
 • Πού: Άρλινγκτον, Τέξας
 • Πότε: 4 και 5 Φεβρουαρίου 2021

3 και 4 Φεβρουαρίου 2022

Αυτή η εμπορική έκθεση συγκεντρώνει φυτώρια και επιχειρήσεις προμήθειας τοπίου γύρω από το βορειοανατολικό Τέξας. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δικτυωθείτε με τις περιφερειακές βιομηχανίες εξωραϊσμού και να δείτε τι έχουν προγραμματίσει τα τοπικά φυτώρια για την επόμενη σεζόν.

Landscape New Jersey Trade Show and Conference (Αναβλήθηκε για το 2022)
GoMaterials στην Εμπορική Έκθεση του Νιου Τζέρσεϊ το 2020
 • Πού: Secaucus, New Jersey
 • Πότε: 24 Φεβρουαρίου 2021

23 Φεβρουαρίου 2022

Μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις στις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, αυτή η εκδήλωση παρουσιάζει τις τάσεις της πράσινης βιομηχανίας στη φύτευση, τον εξοπλισμό, τα hardscapes και πολλά άλλα. Η κλήρωση δεν είναι μόνο σε εκθέματα, στην έκθεση θα παρουσιαστούν επίσης αναγνωρισμένοι ομιλητές από υπόβαθρο που κυμαίνονται από τον ακαδημαϊκό χώρο έως τους επαγγελματίες του κλάδου.

Nor Cal Landscape and Nursery Show (Αναβλήθηκε για το 2022)
  • Πού: Σαν Ματέο, Καλιφόρνια

 • Πότε: 25 Φεβρουαρίου 2021 (TBD, 2022)

Οι βιομηχανίες κηπουρικής και εξωραϊσμού συγκεντρώνονται από όλη τη δυτική ακτή για αυτήν την εμπορική έκθεση. Ούτε τα σεμινάρια, ούτε η ακριβής ημερομηνία της εκδήλωσης του 2022 έχουν ανακοινωθεί ακόμα, αλλά μπορούμε να μαντέψουμε ότι θα γίνει κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο με βάση τα προηγούμενα χρόνια.

Εκδηλώσεις βιομηχανίας τοπίου 2021 στον Καναδά

Εμπορική έκθεση και συνέδριο Landscape Ontario Congress (Εικονική / κατ‘ απαίτηση)

Η πρόσβαση βίντεο θα είναι διαθέσιμη για 1 χρόνο στην πλατφόρμα τους. Συνδεθείτε για να δείτε τα εκθέματα που παρουσιάστηκαν και τα συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν.

Expo Quebec (πιθανόν να είναι εικονικό)

Η Expo Quebec έγινε εικονική το 2020 λόγω του Covid και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινώσει το πρόγραμμα για φέτος. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την πανδημία, μπορεί να είναι ακόμα εικονικό φέτος. Συνιστούμε να ρυθμίσετε μια ειδοποίηση Google για να παρακολουθείτε τυχόν νέα σχετικά με αυτό.

Για να το συνοψίσουμε για εκδηλώσεις εξωραϊσμού…

Το να πηγαίνεις εικονικά λειτούργησε ενώ τα ταξίδια και οι συγκεντρώσεις ήταν περιορισμένα. Η στροφή στους διαδικτυακούς χώρους μπορεί ακόμη και να αποδειχθεί μια μόνιμη τάση… εν μέρει. Οι διαδικτυακές εκπαιδευτικές συνεδρίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καλύψετε τη διαφορά καθ‘ όλη τη διάρκεια του έτους. Αν και δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς – η ενέργεια είναι αισθητή όταν μιλάτε με άλλους τοπικούς και επαγγελματίες της πράσινης βιομηχανίας για τις επερχόμενες εμπορικές εκθέσεις εξωραϊσμού. Καθώς ο καιρός ζεσταίνει και βλέπουμε το φως στο τέλος της σήραγγας εμβολίων, ανυπομονούμε να συναντηθούμε ξανά πρόσωπο με πρόσωπο.

Ειδικά για τις εκδηλώσεις που συμβαίνουν αυτοπροσώπως, μπορεί να θέλετε να κάνετε κράτηση των εισιτηρίων σας νωρίς, καθώς είναι πιθανό να είναι δημοφιλή μετά την αδρανοποίηση λόγω πανδημίας.

Κλείστε λοιπόν το περίπτερό σας, προγραμματίστε τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο και αγοράστε τα εισιτήριά σας! Θα τα πούμε εκεί!

***

Ποιες εμπορικές εκθέσεις του κλάδου σχεδιάζουν να επισκεφτούν οι συνομήλικοι του κλάδου σας φέτος; Λάβετε μέρος στο 2021 μας επισκόπηση για να μάθουμε.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για μηνιαίο περιεχόμενο κατευθείαν στα εισερχόμενά σας! Θα καλύψουμε πράγματα όπως τάσεις του κλάδου, φροντίδα φυτών, επιχειρηματικές συμβουλές και κόλπα και πολλά άλλα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar