Εμπνευσμένο από τον κήπο υφών της jardinsurlaseine στο Παρίσι

0
Εμπνευσμένο από τον κήπο υφών της jardinsurlaseine στο Παρίσι

Muhlenbeckia και μπόξερ και γρασίδι από jardinsurlasiene έμπνευση κήπο

Υπάρχει εκείνη η στιγμή με μια μόνο εικόνα στο instagram, όπου ξαφνικά πρέπει να πάτε να βρείτε το λογαριασμό του ατόμου που δημοσίευσε.  Καθώς φορτώνει, ελπίζετε ότι κάθε άλλη εικόνα είναι τόσο καλή όσο η πρώτη που τράβηξε την προσοχή σας.  Και η χαρά, όταν έχεις σκοντάψει σε έναν πραγματικό θησαυρό.

Το boxwood και το muhlenbeckia (δύο από τα αγαπημένα μου) χόρευαν με το χορτάρι (δεν είμαι σίγουρος για το var) και τα μωβ drumsticks (και πάλι, θα ήθελα πολύ να μάθω το πραγματικό όνομα του φυτού) και με σταυρωμένα τα δάχτυλα, ήλπιζα να βρω περισσότερα.

Το ίνστ του Τζαρντίν Σουρ Λα Σηκουάνα είναι ένας φόρος τιμής στο σύγχρονο σχεδιασμό κήπων και συγκεκριμένα σε έναν εμπνευσμένο αστικό κήπο στο Παρίσι.  Ακολουθήστε το για να απολαύσετε έναν κομψό κήπο με χόρτα, άσπρες ορτανσίες, στρώματα πράσινου, κομψά δάπεδα και χωματόδρομους που λιώνουν σε μαλακές φυτεύσεις.

Δεν μπορώ παρά να θαυμάσω την πειθαρχία που χρειάζεται για να διατηρηθεί ένας σχεδόν λευκός κήπος.  Ο απαιτούμενος περιορισμός μοιάζει με το περπάτημα κάτω από το Rue du Bac, και πηγαίνοντας σπίτι με μόνο ένα απλό κρουασάν (αλλά το καλύτερο κρουασάν που έχετε βάλει ποτέ χείλη).  Οι Γάλλοι είναι τόσο καλοί σε αυτό το πράγμα τύπου!

Ένα για να ακολουθήσει : @τζαρντίνσουρλασεϊν

Λευκές ορτανσίες και γρασίδι από jardinsurlasiene έμπνευση κήπο

  boxwood και γρασίδι από jardinsurlasiene έμπνευση κήπο

Ορτανσία και γρασίδι στο σύγχρονο κήπο του Παρισιού από jardinsurlasiene έμπνευση κήπο

Λευκά λουλούδια και κόκκινες καρέκλες κήπου στο Παρίσι jardin από jardinsurlasiene έμπνευση κήπο

Muhlenbeckia και μπόξερ και γρασίδι από jardinsurlasiene έμπνευση κήπο

Muhlenbeckia και μπόξερ και γρασίδι από jardinsurlasiene έμπνευση κήπο

Όλες οι εικόνες από @jardinsulaseine.

υ.γ. Εκτός από τα μωβ alliums, δεν είμαι σίγουρος για τα λευκά λουλούδια που μοιάζουν με δαντέλα που ακολουθούν στην αριστερή πλευρά της εικόνας με τις κόκκινες καρέκλες.  Αν ξέρεις τι είναι, θα ήθελα πολύ να ακούσω τις ιδέες σου.

Γίνετε μέλος του δωρεάν διαδικτυακού μου σεμιναρίου σήμερα!

– Μάθετε το σύστημα 7 βημάτων μου για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνει ΟΛΩΝ κατά τη δημιουργία ενός κήπου. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας πανέμορφο κήπο.

συμμετάσχετε στην πρόκληση σχεδιασμού κήπου FrEE 10 ημερών

Ο κήπος σας θα φαίνεται καλύτερα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγραφείτε

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar