Γιατί τα φυτώρια Dewar μιλούν εκ μέρους των εργαζομένων τους

1
Γιατί τα φυτώρια Dewar μιλούν εκ μέρους των εργαζομένων τους

Dewar Διαμαρτυρία εργαζομένων βρεφονηπιακών σταθμώνΜιλώντας εκ μέρους της εταιρείας σας, η ομάδα σας ή τα προς το ζην μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά μερικές φορές είναι τόσο σημαντικό όσο και απαραίτητο.

Αυτό ίσχυε πρόσφατα στο Apopka, βρεφονηπιακούς σταθμούς Dewar με έδρα το FL, ένα από τα Καλλιεργητής Θερμοκηπίου 2021 Κορυφαίοι 100 καλλιεργητές. Τον περασμένο μήνα, μια ημέρα αφότου κάποιοι κάτοικοι της περιοχής και ένας εκλεγμένος αξιωματούχος έκαναν ψευδείς ισχυρισμούς για μια ομάδα μεταναστών εργαζομένων που εγκαταστάθηκαν σε ένα ξενοδοχείο, ο Bill Dewar, Διευθύνων Σύμβουλος της Dewar Nurseries, της εταιρείας που προσέλαβε προσωρινά την ομάδα, μίλησε σε έναν τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό και υπερασπίστηκε τους εργαζόμενους που είχε προσλάβει, και τη νομική διαδικασία (το πρόγραμμα H-2A) που ακολούθησε για να τους προσλάβει.

„Αυτό το πρόγραμμα περνάει από το Υπουργείο Εργασίας“, δήλωσε ο Dewar στο News 6 (ClickOrlando.com) του Ορλάντο. „Είναι πραγματικά μια επίθεση στην ανθρωπότητα είναι αυτό που είναι. Ελπίζω μόνο ότι η παραπληροφόρηση θα εξαφανιστεί και οι άνθρωποι θα ξεφύγουν από τις πεποιθήσεις τους και θα αλλάξουν αυτό που είναι σωστό και τι λάθος“.

Μπορείτε να διαβάσετε το σύντομη τοπική είδηση εδώ. Επικοινωνήσαμε επίσης με τον Dewar για να μάθουμε περισσότερα, συμπεριλαμβανομένου του γιατί αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει.

„Η ιστορία συνέχισε να χειροτερεύει και ένιωσα ότι έπρεπε να παρέμβω για να υπερασπιστώ το πρόγραμμά μας“, δήλωσε ο Ντεβάρ. „Ήθελα να ξεκαθαρίσω την παραπληροφόρηση, αν και για κάποιους, δεν έχει σημασία“.

Ο Dewar ανησυχούσε επίσης ότι η εταιρεία μεταφορών με την οποία συνεργάζεται ενεπλάκη επίσης στα υποτιμητικά σχόλια και δεν ήθελε να πάθει άσκοπη ζημιά ένας τρίτος.

„Το πρόγραμμα H-2A είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και σανίδα σωτηρίας για εμάς“, δήλωσε ο Dewar. „Το χρειαζόμαστε, αλλιώς θα μπλέξουμε.“

Ο Ντεγουάρ ανέφερε ότι ελπίζει ότι τα σχόλιά του θα κάνουν τον κόσμο να σκεφτεί, και ελπίζει ότι η επόμενη γενιά θα είναι καλύτερη.

„Πρέπει να είναι“, είπε.

Περισσότερες συμβουλές υπεράσπισης

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπεράσπιση απευθείας από τους συνομηλίκους σας; Η εκδήλωση έναρξης του Κογκρέσου της AmericanHort το 2021 έχει αρχειοθετηθεί για προβολή κατ’απαίτηση στο Ιστοσελίδα του Κέντρου Γνώσης AmericanHort για τα μέλη του AmericanHort. Δεν είσαι μέλος ακόμα; Κάντε κλικ εδώ. Αυτή η εκδήλωση περιλάμβανε πληροφορίες και συμβουλές από τον Mike Gooder στο Plantpeddler, τον Μάικλ Φραντς στο Νηπιαγωγείο Frantz και τον Μπεν Μπουλόσκι της FNGLA. Η έναρξη του Κογκρέσου του 2022 πραγματοποιείται στις 23 Φεβρουαρίου. Η εγγραφή είναι ανοιχτή τώρα. κάντε κλικ εδώ για να μάθω περισσότερα.0παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar