Βιολογικοί σχολικοί κήποι – Οργανική κηπουρική Aussie & Φύτευση φεγγαριών

0
Βιολογικοί σχολικοί κήποι – Οργανική κηπουρική Aussie & Φύτευση φεγγαριών

γάντια Όπως γνωρίζουν ορισμένοι αναγνώστες, έχω απασχοληθεί πολύ φέτος γράφοντας το πρόγραμμα Βιολογικών Σχολικών Κήπων για τους Βιολογικούς Αγρότες της Αυστραλίας για να διδάξω στα παιδιά πώς να καλλιεργούν για ένα βιώσιμο μέλλον.

Αυτό το πρόγραμμα είναι μοναδικό, καθώς παρέχεται δωρεάν σε όλα τα σχολεία σε όλη την Αυστραλία – είναι μη εμπορικό – διαθέτει πρακτικούς και εύχρηστους διαδικτυακούς πόρους και σχέδια μαθημάτων κατάλληλα για σχολεία της Αυστραλίας, καθώς και ένα ξεχωριστό σύνολο σημειώσεων μαθημάτων για εκπαιδευτικούς, και
Είναι το μόνο αυστραλιανό πρόγραμμα σχολικών κήπων γραμμένο σύμφωνα με τα οργανικά πρότυπα.
Το πρόγραμμα της BFA έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται σε όλα τα σχολεία, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών με ειδικές ανάγκες και των σχολείων με πολύ περιορισμένους πόρους, και έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται με άλλα μαθήματα στο πρόγραμμα σπουδών, καθιστώντας τη μάθηση διασκεδαστική και πιο ουσιαστική για τους μαθητές.
Η εμπειρία κηπουρικής δεν είναι απαραίτητη για τη διεξαγωγή αυτού του προγράμματος. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των εποπτικών σημειώσεων, οι δάσκαλοι και οι εθελοντές θα μάθουν πώς να καλλιεργούν οργανικά οι ίδιοι.

Το Πρόγραμμα Βιολογικών Σχολικών Κήπων της BFA είναι προσβάσιμο και μεταφορτωμένο απλά πηγαίνοντας σε:
www.organicschools.com.au

Τα τρία τελευταία μαθήματα του προγράμματος θα είναι διαθέσιμα στα σχολεία στις αρχές Οκτωβρίου εγκαίρως για την επόμενη σχολική περίοδο και από αργότερα αυτό το μήνα θα μπορώ να ξοδεύω περισσότερο χρόνο γράφοντας αναρτήσεις για το ιστολόγιό μου. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υπομονή σας όσο δουλεύω σε αυτό το έργο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar