Αρχιτεκτονική βιομηχανία αίσθηση αποτελέσματα των floral θέματα εφοδιαστική αλυσίδα

1
Αρχιτεκτονική βιομηχανία αίσθηση αποτελέσματα των floral θέματα εφοδιαστική αλυσίδα

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βιομηχανία λουλουδιών έχουν σίγουρα αλυσιδωτό αποτέλεσμα σε άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένης μιας που δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις προμήθειες λουλουδιών και τα σχέδια: αρχιτεκτονική.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο σχετικά με ArchitecturalDigest.com, ο συνεισφέρων Tim Nelson σημείωσε ότι όπως και με τις περισσότερες προκλήσεις που προκαλούνται από την πανδημία, η λύση απαιτεί ένα μείγμα αυτοσχεδιασμού και συμβιβασμού. Τα παντρεμένα ζευγάρια μπορεί να δυσκολεύονται να πάρουν ακριβώς αυτό που θέλουν με την floral διάταξη τους, αλλά η εμπιστοσύνη σε έναν πολυμήχανο σχεδιαστή που δεν φοβάται λίγη αναζήτηση τροφής, floral paint ή μετάξι μπορεί ακόμα να παράγει εκπληκτικά αποτελέσματα.

«Τα λουλούδια δεν έχουν εξαιρεθεί σχεδόν καθόλου από τις πιο παγκόσμιες προκλήσεις της πανδημίας», γράφει ο Νέλσον. „Θεριζοαλωνιστές και πωλητές διασκορπισμένοι στους ανέμους καθώς οι εργασίες έκλεισαν, μερικοί από τους οποίους βρήκαν νέες εργασίες ή μετεγκατασταίνονται από αναπτυσσόμενες περιοχές. Καθώς τα περισσότερα αμερικανικά λουλούδια προέρχονται από την Κολομβία, τον Ισημερινό (πατρίδα των περισσότερων τριαντάφυλλων ποιότητας γάμου στον κόσμο), τις Κάτω Χώρες (ditto για παιώνιες) και την Κένυα, πολλά άνθη έχουν μαραθεί σε ψύκτες στα αεροδρόμια ή στις αποθήκες ενώ περιμένουν τη μεταφορά.“

Συνεχίστε την ανάγνωση ArchitecturalDigest.com.0παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar