Απαραίτητες τάσεις στο Hardscaping για τους Τοπίους

1
Απαραίτητες τάσεις στο Hardscaping για τους Τοπίους

Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας τοπίου, το hardscaping έχει δει μια αργή και σταθερή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. ΕΝΑ πρόσφατη έρευνα με Χλόη Το περιοδικό έδειξε ότι το 52% των ερωτηθέντων πίστευε ότι τα δύσκολα έσοδά τους θα αυξάνονταν τον επόμενο χρόνο. Η πλειοψηφία των εργολάβων που ρωτήθηκαν για την Προοπτικές Πράσινης Βιομηχανίας 2019 ανέφερε επίσης τα υλικά hardscape ως κορυφαία αγορά για τους πελάτες τους.

Δεδομένου ότι το hardscaping παρέχει στους ιδιοκτήτες σπιτιού α 20-30% ROIδεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση για την υπηρεσία από πελάτες που θέλουν να επενδύσουν σε ανακαινίσεις σπιτιών.

Ψάχνετε τρόπους για να επωφεληθεί η εταιρεία σας από αυτήν την αναπτυσσόμενη κατηγορία; Λοιπόν, η παραμονή στις τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό hardscape είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Εξωτερική Κουζίνα

Ένας εύκολος τρόπος για να παρέχετε στους πελάτες μια ιδέα hardscape που μπορεί ενδεχομένως να τους αυξήσει αξία μεταπώλησης σπιτιού κατά σχεδόν 25% είναι να προτείνετε έναν εξωτερικό χώρο κουζίνας. Οι καλύτερες υπαίθριες κουζίνες είναι στολισμένες με φούρνους πίτσας, ψησταριές υγραερίου, ψυγεία, σχάρες θέρμανσης και πολλούς χώρους προετοιμασίας. Ορισμένες υπαίθριες κουζίνες χρησιμοποιούν ακόμη και ενσωματωμένους πάγκους για να λιώσουν τον πάγο και το χιόνι, κάνοντας το μαγείρεμα σε εξωτερικούς χώρους μια υπόθεση όλο το χρόνο. Ενώ το εύρος τιμών για αυτήν την τάση συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 4.000 $ και 20.000 $, τα πιο πολυτελή πρόσθετα μπορούν να ανεβάσουν την τιμή έως και $100.000 σε σπάνιες περιπτώσεις. Σε ένα Προφίλ καταναλωτή εξωτερικής κουζίνας 2019η πλειονότητα των ερωτηθέντων επέλεξε για οικογενειακές υπαίθριες κουζίνες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν χαλαρά μερικές φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον τρεις εποχές το χρόνο.

Διαπερατά Πλακόστρωτα

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες κατοικιών θέλουν αναβαθμίσεις που να είναι βιώσιμες και υπεύθυνες, και οι διαπερατές επιστρώσεις ταιριάζουν απόλυτα με αυτήν την φιλική προς το περιβάλλον τάση. Όχι μόνο οι διαπερατές πλακόστρωτες παρέχουν φυσική αποστράγγιση και φιλτράρισμα, αλλά μπορούν επίσης να κατασκευαστούν με χρήση ανακυκλωμένων υλικών. Επιπλέον, η αγορά του διαπερατού οδοστρώματος αναμένεται να εξελιχθεί σε α Επιχείρηση 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως το 2026με εκτιμώμενο σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 5,7%. 88% των καταναλωτών προτιμήστε εταιρείες που τις βοηθούν να γίνουν πράσινες, ώστε να μπορείτε είτε να επιλέξετε να είστε αυτό το χέρι βοήθειας είτε να χάσετε όλα αυτά τα πιθανά έσοδα. Αυτή είναι σίγουρα μια τάση που ακόμη και η Μητέρα Γη μπορεί να ακολουθήσει!

Αναζητάτε άλλες φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις; Ρίξτε μια ματιά στο „3 βιώσιμες λύσεις εξωραϊσμού που πρέπει να γνωρίζει κάθε τοπίου“ ανάρτηση!

Τζάκι εξωτερικού χώρου

Σκεπαστή βεράντα με καρέκλες και τζάκι

Γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι οι πελάτες θέλουν σχέδια με σκληρό τοπίο στην πίσω αυλή που τους επιτρέπουν να κοινωνικοποιούνται έξω. Ποιος καλύτερος τρόπος για να κάνετε τους πάντες να συναντηθούν από το γύρω από ένα ειδικά κατασκευασμένο τζάκι εξωτερικού χώρου; Ένας εκλεπτυσμένος εξωτερικός χώρος μπορεί να συνδυάσει τη ζεστή αίσθηση ενός κανονικού τζακιού με τις χαλαρές δονήσεις μιας φωτιάς. Σύμφωνα με ειδικούς στο real estate, ένα υπαίθριο τζάκι είναι απαραίτητο σε κάθε πολυτελές σπίτι. Η τάση τάσης αυτού του hardscape επιβεβαιώνεται περαιτέρω από το γεγονός ότι μπορεί αυξήσει την αξία ενός σπιτιού κατά μέσο όρο 3.500 $. Αυτές τις μέρες, οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν επιλογές τζακιού αερίου ή ηλεκτρικού.

Κληματαριά

Το 29% των εργολάβων κατέγραψαν τους υπαίθριους χώρους ψυχαγωγίας ως μια δύσκολη τάση που περίμεναν να κερδίσουν τη μεγαλύτερη έλξη με τους πελάτες τους. Οι πελάτες σε θερμότερα κλίματα μπορούν να ξεφύγουν με έναν υπαίθριο σχεδιασμό, ενώ άλλοι χρειάζονται κάποια εναέρια προστασία. Οι πέργκολες είναι η τελευταία τάση των καταφυγίων. Οι σημερινές σύγχρονες πέργκολες αποτελούν μια τεράστια αναβάθμιση από αυτές του παρελθόντος. Μπορούν να σχεδιαστούν με πτυσσόμενα παράθυρα, θερμάστρες χώρου, ρυθμιζόμενο φωτισμό, συστήματα ήχου και πολλά άλλα.

Πέτρα, ρουζ & μέταλλα

Ίσως ακόμα να αναρωτιέστε ποια υλικά και επιλογές σχεδίασης να χρησιμοποιήσετε για την εκτέλεση. Σύμφωνα με την National Kitchen and Bath Association, 57% των ιδιοκτητών σπιτιού επιλέγουν πέτρα για τους εξωτερικούς πάγκους τους. Πολλοί πελάτες επιλέγουν επίσης καπλαμά πέτρας για να μιμηθούν την εμφάνιση φυσικής πέτρας. Οι ανοιχτοί τόνοι ρουζ είναι ένας ζεστός ουδέτερος τόνος στον εξωραϊσμό αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, τα μέταλλα είναι μέσα σε ό,τι αφορά το υλικό της επιλογής – ειδικά από βουρτσισμένο ανοξείδωτο χάλυβα και μαύρα με βιομηχανική εμφάνιση. Ανθεκτικό και χαμηλής συντήρησης, το κατάλληλο μέταλλο μπορεί να προσθέσει λίγη διάσταση και υφή σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο.

Ποιες από αυτές τις δύσκολες τάσεις σας ενθουσιάζει περισσότερο να μοιραστείτε με τους πελάτες σας;

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο για μηνιαίο περιεχόμενο κατευθείαν στα εισερχόμενά σας! Θα καλύψουμε πράγματα όπως τάσεις του κλάδου, φροντίδα φυτών, επιχειρηματικές συμβουλές και κόλπα και πολλά άλλα.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar