Αγαπητέ Γουίντερ, χαίρομαι πολύ που σε βλέπω!

0
Αγαπητέ Γουίντερ, χαίρομαι πολύ που σε βλέπω!

Αγαπητέ χειμώνα - Σημειώσεις για την αλλαγή εποχής και ένα νέο σπίτι

Αγαπητέ Χειμώνα –

Χαίρομαι πολύ που είστε εδώ – συγχέω την άφιξή σας με την ολοκλήρωση ενός μεγάλου έργου ανακαίνισης σπιτιού.

Ευχαριστώ τους θεούς των makeovers, φτάσαμε λίγο νωρίς και θα επιστρέψουμε στο σπίτι την επόμενη εβδομάδα!

Ανυπομονώ να δοκιμάσω όλη την ακριβή νέα μόνωση και τα θερμαινόμενα πατώματα στο νέο μου κύριο μπάνιο. Φέρτε το κρύο – είμαι προετοιμασμένος.

Αλλά αν δεν σε πειράζει, μπορείς να μου διαθέσεις λίγες εβδομάδες ακόμα μέχρι να πετάξεις τα λευκά; Μου απέσπασε την προσοχή. Και προσπαθώ να ξαναφτιάξουμε το σπίτι μου πριν έρθει η οικογένειά μου για τη γιορτή του φαγητού και το κενό στα νέα ψηλά ταβάνια και τα παράθυρα.

Δεν είχα χρόνο να βγάλω όλα τα πεσμένα συντρίμμια από τους θάμνους του μπόξγουντ. Τα γάντια του κήπου μου είναι σε ένα κουτί καλυμμένο με σκόνη… κάπου. Αν με πιάσεις, ανησυχώ ότι θα καταστραφούν από το βάρος των χιονισμένα φύλλα.

Έχω την άκρη του δρόμου σημειωμένη έτσι ώστε να ξέρω που είναι η γραμμή μεταξύ γρασιδιού και άσφαλτου.  Θα χαρώ γι‘ αυτό όταν θα πρέπει να αποσυρθώ. ο ανεμιστήρας χιονιού.

Φυσικά, αυτό δεν είναι δικό μου… είναι το αποτέλεσμα του εργολάβου μας που χρειάζεται να επισκευάσει και να ξανασεξήσει το γκαζόν που μάσησαν όλα τα επιπλέον φορτηγά εργασίας.  Αλλά οτιδήποτε – ο σπόρος είναι κάτω και οι γραμμές φραγμού που σχεδιάζονται με τα παλούκια.  Παίρνω τα εύσημα για το επίτευγμα αφού πληρώνω το λογαριασμό.  Και είμαι στην ευχάριστη θέση να ξέρω ότι όλοι οι σπόροι εξαπλώνονται τώρα, θα έχουν ένα προβάδισμα για την καλλιέργεια την άνοιξη.

Την επόμενη εβδομάδα θα αδειάσουμε τα έπιπλά μας από το γκαράζ μας καθώς διακοσμούμε εκ νέου το σπίτι μας.  Μόλις όλα αυτά είναι εκτός δρόμου, θα είμαι σε θέση να κάνω έναν απολογισμό των χειμερινών εργαλείων μου, της κατάστασής τους και να σιγουρευτώ ότι έχω καύσιμα στη διάθεσή μου. Μπορείς να μου δώσεις 5 λεπτά να ξεκινήσω; ο ανεμιστήρας χιονιού και να σιγουρευτώ ότι θυμάμαι πώς να το διευθύνω;  Μου αρέσει να τα έχω όλα στημένα και ακριβώς δίπλα στην πόρτα, ώστε να μπορώ εύκολα να φύγω όταν χρειάζεται. Ευχαριστώ.

Δεδομένης της κατάστασης στο Ρίνο, δεν κατάφερα να κουνάω και να μοιράζω όλα τα πολυετή φυτά και θάμνους που είχα σκοπό.  Αλλά θα είναι εντάξει μέχρι την άνοιξη – αλλά αυτό μου θυμίζει ένα τελευταίο πράγμα αγαπητέ χειμώνα. Να είστε ροδάκινο και μην υπερβάλλετε για το καλωσόρισμα σας.

Με εκτίμηση

Ροσέλ

Υ.Γ. Πριν πάτε πλήρης ταλάντευση, θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα από αυτά τα ρετρό σαββατοκύριακα αναστροφής όπου οι προσωρινοί επιστρέφουν σε φαλακρούς αριθμούς των αρχών Οκτωβρίου;  Έχω να κάνω κλάδεμα δέντρων και ένα. νέο πριόνι πόλων για να δοκιμάσω.  Θα ήθελα να το βάλω κρυφά και να νιώσω σαν να έκανα κηπουρική της τελευταίας στιγμής, παρόλο που, ξέρεις, είναι χειμώνας.

Αυτή η θέση χρηματοδοτείται από την Τρόι-Μπιλτ.  Όλες οι απόψεις είναι δικές μου.

Γίνετε μέλος του δωρεάν διαδικτυακού μου σεμιναρίου σήμερα!

– Μάθετε το σύστημα 7 βημάτων μου για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνει ΟΛΩΝ κατά τη δημιουργία ενός κήπου. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας πανέμορφο κήπο.

συμμετάσχετε στην πρόκληση σχεδιασμού κήπου FrEE 10 ημερών

Ο κήπος σας θα φαίνεται καλύτερα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγραφείτε

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar