Έμπνευση κήπου από ένα φρέσκο νέο φόρεμα Merimekko

0
Έμπνευση κήπου από ένα φρέσκο νέο φόρεμα Merimekko

Είμαι τόσο χαρούμενος που παίζω με το σχεδιασμό με έναν τρόπο που δεν έχω εδώ και πολύ καιρό. Πριν από χρόνια, είχα ένα κανονικό χαρακτηριστικό εδώ που ήταν πραγματικά μια καλή δικαιολογία για μένα να παίξω με το συνδυασμό προϊόντων κήπου, φυτών και ιδεών.

Εμπνευσμένος από την εικονογράφηση μόδας, συγκέντρωσα ιδέες σχεδιασμού κήπων και στοιχεία που αιχμαλώτισαν το πνεύμα της γυναίκας στο σχέδιο. (Μπορείτε να δείτε μερικά από τα παλιά εδώ)

Ένα χαριτωμένο φόρεμα merimekko για να εμπνεύσει ένα σχέδιο κήπου

Μου λείπει αυτή η δημιουργική άσκηση και πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι πολλοί από εσάς το κάνετε. Εκτός από την παλιά μου πρακτική να δημοσιεύω τακτικά πριν και μετά τα έργα κήπου, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που οι αναγνώστες συχνά αναφέρουν και θυμούνται με αγάπη από το παλιό μου blog στούντιο „g“.   Η αλήθεια είναι ότι μου λείπουν κι αυτές οι αναρτήσεις και θέλω να τις φέρω και τις δύο πίσω.

Όταν είδα αυτό. γοητευτικό καλοκαιρινό φόρεμα από το MerimekkoΤο ήξερα ότι θα ήταν η πρώτη μου έμπνευση.  Είναι τόσο casual και καλοκαιρινό, αλλά συνδυάζει ενδιαφέροντα χρώματα και στυλ που υποδηλώνει λίγο vintage μοντέρνο κομψό – κάτι που συχνά θέλω στον κήπο.

Από τότε που άνοιξα ξανά τα μάτια μου στην έμπνευση για αυτή τη σειρά έχω βρει τόσα πολλά πράγματα – από τη μόδα μέχρι την τέχνη και τους εσωτερικούς χώρους. Ανυπομονώ να μοιραστώ όλες τις νέες μου συλλογές κήπου μαζί σας!αμσόνια και ροζ muhly γρασίδι από rob cardillo στο Fallscaping ευγενική προσφορά των εκδόσεων Storey

Βρήκα έμπνευση για φύτευση, έπιπλα και αξεσουάρ στις ρίγες και τις γραμμές του φορέματος καθώς και στα χρώματα (συμπεριλαμβανομένου αυτού του φοβερού καφέ-κόκκινου των μαλλιών του μοντέλου).   Στην πορεία έμαθα για κρίνα βροχής – κυριολεκτικά ανθίζουν ως απάντηση στη βροχή και νομίζω ότι έχουν μια τέλεια ρετρό γοητεία.

Επίσης ανακάλυψα έναν τύπο στην Έτυ που κάνει ένα σωρό διαφορετικά. κομμάτια ξύλου στα μέσα του αιώνα.  Η όμορφη κόκκινη ξύλινη ξαπλώστρα του πραγματικά τράβηξε την προσοχή μου.  Και μετά είναι και η όμορφη. Συγκρότημα κατοικιών La Muralla Roja στο Κάλπε, Ισπανία που είναι τώρα στη λίστα με τα μέρη που πρέπει να επισκεφτώ. Αν για κανέναν άλλο λόγο από το να παίξετε με τη φωτογραφία της παράξενα όμορφης αρχιτεκτονικής.

Ήθελα να φυτέψω την Αμσόνια στον κήπο μου για χρόνια, αλλά το ροζ γρασίδι δεν είναι ανθεκτικό εκεί που ζω, οπότε θα το αντικαθιστούσα με Imperata rubra όπως σ‘ αυτή την εικόνα. Νομίζω ότι λειτουργεί εξίσου καλά και συλλαμβάνει τα χρώματα στο σχεδιασμό φύτευσης.

Είμαι περίεργος που το φόρεμα σε εμπνέει με ιδέες για κήπο;  Μη διστάσετε να μοιραστείτε την έμπνευσή σας στα σχόλια.

Όλοι οι σύνδεσμοι προϊόντων είναι κάτω από τις εικόνες.

Μια στρογγυλοποίηση των ιδεών σχεδιασμού κήπων εμπνευσμένη από ένα merimekko καλοκαίρι στεγνώνει

Μια ρετρό εμπνευσμένη ξαπλώστρα κήπου redwood και πλευρικό τραπέζι

la muralla roja - Ένας υπέροχος προορισμός instagram στο Κάλπε Ισπανία

Εικόνες:

Μαριμέκο Φόρεμα, Αμσόνια και Ροζ Μουχλι Γρασίδι, Fermob κίτρινη καρέκλα, Διπλός καλλιεργητής δαχτυλιδιών Octahedron, Λαμπτήρες κρίνος βροχής, Καλλιεργητής pot, Λα Μουρλάλα Ρόχα, Καρέκλα σαλονιού του Μέσου Αιώνα,

Γίνετε μέλος του δωρεάν διαδικτυακού μου σεμιναρίου σήμερα!

– Μάθετε το σύστημα 7 βημάτων μου για να σχεδιάσετε και να χτίσετε έναν εκπληκτικό κήπο οπουδήποτε στον κόσμο.

– Τα 5 λάθη που κάνει ΟΛΩΝ κατά τη δημιουργία ενός κήπου. (εξοικονομήστε χρόνο, χρήματα και πονοκεφάλους και να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα!)

– Πώς να συνεργαστείτε απευθείας μαζί μου (αλλά σε τιμή DIY!) για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον δικό σας πανέμορφο κήπο.

συμμετάσχετε στην πρόκληση σχεδιασμού κήπου FrEE 10 ημερών

Ο κήπος σας θα φαίνεται καλύτερα σε λιγότερο από 2 εβδομάδες – Υπόσχεση!

Εγγραφείτε

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar