Έλλειψη πρόσβασης στη χρηματοδότηση μεταξύ των κορυφαίων ανησυχιών για τους καλλιεργητές κάνναβης

1
Έλλειψη πρόσβασης στη χρηματοδότηση μεταξύ των κορυφαίων ανησυχιών για τους καλλιεργητές κάνναβης

Μια πρόσφατη έκθεση της εταιρείας οικονομικών συμβούλων της βιομηχανίας κάνναβης Whitney Economics υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο οι φορείς της βιομηχανίας κάνναβης βλέπουν την επιτυχία της βιομηχανίας και τους παράγοντες που πνίγουν την ανάπτυξη.

Η βασική ανησυχία, σύμφωνα με την έκθεση, είναι η χρηματοδότηση, ακολουθούμενη από αστάθεια της αγοράς, μεγάλο επιχειρηματικό ανταγωνισμό και φόρους.

«Οι φορείς εκμετάλλευσης ενημερώνονται τη νύχτα ανησυχώντας για το πώς να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον όπου υπάρχει μικρή υποστήριξη, εξαιρετικά ισχυρός ανταγωνισμός από παράνομους εμπόρους από τη μία πλευρά και η υπαρξιακή απειλή του εταιρικού ανταγωνισμού από την άλλη», λέει ο Beau Whitney, ιδρυτής και επικεφαλής οικονομολόγος της Whitney Economics. „Η μόνη λύση για τους φορείς εκμετάλλευσης είναι να υποστηρίξουν ισότιμους όρους ανταγωνισμού και να ελπίζουν ότι η μεταρρύθμιση θα λάβει χώρα νωρίτερα, και όχι αργότερα“.

Η έρευνα 20 ερωτήσεων αναπτύχθηκε καθ‘ όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου 2021, έλαβε απαντήσεις από φορείς εκμετάλλευσης και ενδιαφερόμενα μέρη σε 20 κράτη και εξέτασε την πολιτική, τα ρυθμιστικά ζητήματα, τις επιτυχίες του κλάδου και το συνολικό συναίσθημα του κλάδου.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο TapIntoNewark.comκαι κατεβάστε την πλήρη έκθεση της Whitney Economics Εδώ.0παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar